Tävlingsdag

¦ Andra Hästar , Sharon , Stallet
 
Började dagen tidigt. Halv 9 var vi i stallet och släppte ut alla förutom Soppan och Izac. Fixade allt i stallet medan de åt sin frulle och sedan fixade vi hästarna. Inga större problem med lastningen för min och Izacs del, Soppan dock var lite dum. 
 
Kom i väg och var på Skabersjö RF strax innan tio. Registrerade oss, kollade startlistorna och gick banan. 10 hinder, varav en kombination så inget farligt. Allt var dessutom som en åtta så det var relativt enkelt att komma ihåg banan.
 
Ester och Clara var ju med, och såklart Amanda och sen var pappa och hans familj med. Kollade först lite ekipage, sen gick vi och fixade hästarna. Red fram och Izac kändes snäll, lite seg till en början men sedan piggnade han till mot slutet. Hoppade fram och det var nog här jag var mest nervös, det gick dock över sedan när jag var inne på banan. 
 
Framhoppningen kändes lite sådär, kom lite fel ibland men han hoppade allt så det känndes bra. Väl inne på banan hade han lite mer fart så det gick bra där och vi nollade! Izac är ju tävlingsvan så det känndes ändå jättebra att få tävla han första gången. 
 
Clara fotade och Ester har filmat under rundorna! Kommer fler bilder!
 
 











Kom ihåg mig?