i hate when your friends say something problematic and youre like??? i didnt raise you to be like that??

¦ Djur , Sharon , Shopping , Vardag
 
Hiya huuuunnss!!
 
Tro det eller ej mina vänner men det har faktiskt hänt en hel del sedan vi sist bloggade. Lönen rullade nämnligen in i onsdags och det ända vi har gjort sedan dess är att slipa våra kort genom kortläsarna väldigt effektivt. Emellanåt fick de stackars bankkorten vila lite så istället hjälpte vi dem på traven genom att klicka oss fram till lite andra saker på nätet. 
 
Bilderna ovan är fotade med vår nya GoPro kamera som vi införskaffat. Har redan haft roligt med den så det blir nog jättebra till alla våra äventyr med kompisar och hästen. Blev en del småsaker till den också, selar och fästen av alla slag. 
 
Nästa på tur var lite Ikea-inköp som köptes idag så nu är båda våra lyor så mysiga som de kan bli. Sista finishen på mitt rum blir dock de nya bilderna jag har skickat beställning på - sedan är jag mer än nöjd. Ock såklart, One Direction skivorna jag väntar på till min samling sedan så!
 
Ett 35mm objektiv till kameran har vi också skickat efter idag och ett 55-200mm ska vi testa imorgon för eventuellt köp. Har köpt lite UV-filter till alla våra objetiv och en ny kameraväska till hela köret. När butiken får in resten av vad vi söker så blir det nog lite fler filter till samlingen men det återstår att se! 
 
Imorgon ska vi till stallet båda två, så då blir det både till att testa objektiv och nytt, snabbare och större minneskort till kära Nikonen och såklart blir det massa filmning med GoPro:n från Soppans perspektiv och även från vårt på hästryggen! 
 
För tillfället renderar jag vår första GoPro film som Claras fina hund Penny fick vara testpilot till. Hon fick bada så så hon var lika nöjd som vi var när vi kollade på den coola hunden med actionkameran på ryggen! Filmen kommer upp så fort den är klar så länkar den här också såklart!
 











Kom ihåg mig?