@ my skin: please find god

¦ Natur , Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiiyyaaa
 
Första veckan i skolan igen efter lovet. Suck, suck, fuck. Som tur är så har vi dock temavecka denna veckan, så i måndags var vi på skolan och arbetade med återkoppling från MILA-mässan som vi besökte innan lovet. I tisdags var på på studiebesök på Ängavallen och gosade med alla djuren och lyssnade på föreläsning om ekologisk och etologisk djurhållning som de driver där. Intressant, men roligast var det att bära runt på kulltingarna och lammungarna såklart! 
 
Idag var vi på två andra studiebesök, kollade kor och sådant igen men dagen bestod dock mest av att sova på bussen eftersom vi var typ över hela skåne. KOm hem klockan sex ungefär (en timme tidigare än vad vi räknat med yay) och dushade och tvättade bort kosse lukten så fort jag kom. Sedan åt jag och nu fastnade jag vid yt medans jag skrev detta inlägget, typiskt mig.
 
För någon dag sedan krashade mitt PS så alla mina actions försvann så blev jätteledsen och ville aldrig mer redigera bilder i mitt liv, men sedan såg jag det från den ljusa sidan och tänkte att jag faktiskt knapp annvände någon av de 20+ actions som jag hade. Bilden ovanför är de första med min nya action som jag improviserade lite halvt på, men det duger! 
 
Slänger även in ett lite sent grattis til Justin på hans 22 års dag! Grattis ♥
 


Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm    •  

Kul med studiebesök :)

Cassandra Haraldsson    •  

Alltid kul med studiebesök :)










Kom ihåg mig?