blueprint

¦ Gaby , Gif's , Stallet , Vardag
Idag var det NP i engelska hela dagen.
 
Läs och hör på förmiddagen och ja alla vet ju hur de går på hörförståelse... Förvirrad som in i men lyckades svara på alla frågor iaf!! På em var det muntliga och det gick osså bra. Stack till stallet och red lite dressyr i paddocken. Lindade och hade outfit och allt bara för att det skulle gå bra men var inte speciellt nöjd över passet endå.
 
Soppan vilade igår och i vörrigår var det mountedgames så idag var hon väldigt stark och la på i bettet hela tiden. Fick kramp i innerhanden hela tiden trotts att jag försökte lätta i handen men då gasade hon bara på och drog benen efter sig. Var tvungen att va på henne lite med dressyrspö så att hon inte skulle släpa baken efter sig iheller. Men det är trotts allt varm och vi har ju inte ridit henne så... I galoppen var hon ännu mer stark och hängde sig i hande lite och ville jag få ihop henne segade hon ihop sig och drog utåt på volten. Red inte mer än 30 min då hon ska hoppas ganska mycket imorgon så vi vill inte hon är helt slut!
 
Kom hem och har försökt komma på en header till bloggens nya utseende men lixom har ej gått så bra... Det är det sista i designen och sen sa den upp på bloggen!











Kom ihåg mig?