The past few days

¦ Andra Hästar , Natur , Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
I tisdags var jag, Gaby, mamma samt en vän till familjen i Helsongborg. Vi var där ursprungligen för en uttällning på Dunkers, men vi gick såklart runt lite på stan också. (Tror jag skrivit om detta redan nu när jag skriver det igen haha) men i alla fall så var det ju trevligt. 
 
I onsdags (igår) så var jag med Clara hos Fairytale (Esters pålle) och fixade och så till henne (som jag också har skrivit tydligen) men ja ni får väl lässa det igen då. Clara red först och sen så fick jag också rida. Skuttade över ett rätuppstående (sockerbitar endast dock) men jag är jätte nöjd. Lite stor pålle för mig. Vi skrattade jättemycekt när jag red bc jag red literally som en nybörjare haha!
 
Idag har jag spealt SSO och så var jag i stallet. Har blivit lite sådär western-intresserad igen så bestämmde mig för att rida western idag. Eller ja det blev ju såklart ett wannabe-western pass. Men Soppan skötte sig bra, och jag kan ju faktiskt inte kräva så mycket av henne när ingen av oss har någon koll på vad vi gör. Men det blev någon form av pole-bending och så tränade vi på lite snäva svängar och så. Kul tyckte jag i alla fall!
 
Sen hade L varit på scout-läger i några dagar så jag hämtade henne då scoutgården ligger på samma gata som stallet och hennes mamma var iväg och lämnade en häst som blivit såld, så då ställde jag upp. 
 











Kom ihåg mig?