It's a race weekend

¦ Cute boys , Formel 1 , Sharon , Vardag
Chinese GP 2018 Winner - Daniel Ricciardo
 
Hiya huns!
 
I fredags var vi på fest hos en kompis som fyllde år. Hon hade fixat det jättefint hemma hos sig med massa ballonger i taket och jättemycket trpiska frukter! Drack lite smått men inte alls mycket egentligen så blev lite arg på min kropp som väckte mig halv fem på morgonen dagen efter och fick mig att vika mig dubbelt över toaletten i typ två timmar! 
 
När det sedan gick över kollade Gaby och jag qualis och slutade på p5 respektive p6 för Max och Daniel. Åkte till stallet på kvällen då jag tog in hästarna. Clara körde så åkte även en snabbis till Sillen! Red inte då jag inte mådde helt 100 så fixade bara lite snabbt och tog in hästarna för kvällen. 
 
I morse kollade vi GP:n såklart. Ett händelserikt lopp där Daniel slutade som vinnare! Tänka sig hahha. Max fucking tabbade sig, blev lite arg på han faktiskt då han förlorade potentiell pallplats men jaja, hoppas han lär sig av sina misstag och att det går bättre i Azerbaijan.
 
Skulle egentligen träffats med Ester och tagit några längor i poolen men glömde helt att jag börjar min praktik imorgon så behöver fixa last minute saker så känner att jag inte hinner. Går dit imorgon i alla fall och sedan en gång till mot helgen med Ester som det ser ut nu!
 
Och ja, som sagt, börjar min praktik och är denna gången på sjukhuset. Tror det blir lite mer tempo där och även kanske inte så "chill" som på mitt andra ställe så vi får se hur bra jag blir på att uppdatera er här. Tänkte att jag kan försöka börja göra vecko-summeringar på söndarar om jag nu itne hinner blogga innan dess!
 











Kom ihåg mig?