Back bitches

¦ Sharon , Stallet , Surprise
Soppan i hennes nya huva som Gaby köpte av någon på FB. Cute!
 
Hiya huns!
 
Så länge höll jag mig borta haha! Har kommit fram till att jag kan blogga på kvällen istället för att slösurfa en massa. Har dessutom haft lust att blogga nu för en gångs skull så lite tråkigt att ta den biten ifrån mig.
 
Hur som helst. Soppan hade ju ute sadelprovare igår. Det gick skitbra och vi behöver inte skaffa oss en ny sadel då den vi har nu låg jättebra. Något småfix som vi kunde välja att fixa hos sadelmakare så får ringa dit i nästa vecka eller så. Ska även införskaffa oss en tunnare fårskinspadd att variera med vår Ogilvy pad. 
 
Igår var vi även och såg Black Panther. Bra såklart men tyckte det var lite för lite humor i den. Annars var kostymerna och soundtracken skitbra och storylinen också.
 
Idag har jag pluggat läkemedel och annat hela dagen. Kan det hyfsat bra måste jag säga men vill inte hoppas på förmycket för att inte få ett psykbryt igen lol.
 
För övrigt planeras det två träffar med kompisar, en imorgon och en till helgen. Ska även iväg och rida en ponny åt en tjej och så ska Soppan hinnas med. Väntar också otåligt på min RedBull jacka som skulle ta mellan 5-10 arbetsdagar att levereras. Gråter innombords över det.
 


Josäfin Andersson    •  

OMG GOALS LUVA

Svar: It's so CUTE
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?