Failing Classes

¦ Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Usch. Igår på kvällen fick jag reda på mitt resultat från en omtenta och jag blev inte godkänd denna gången heller. Vilket kom lite som en shock då skrivningen verkligen känndes jättebra, en av dem bättre faktisk. Såklart fick jag ångest av den anledningen och lite smått panik också vilket har gjort att jag inte sovig bra alls i natt. Har så mycket annat i skolan nu också och jag känner att jag inte orkar ta tag i det något mer. Mitt problem är att jag tycker jag kan det när jag pluggar (vilket gör att jag pluggar för lite) men sedan på tentan så kan jag det tydligen inte. Får panik på mig själv, grov jävla ångest och så känner jag mig helt värdelös och misslyckad. Skitbra kombination verkligen.
 
Har försökt lugna ner mig själv genom att intala mig att jag kan försöka få mina resultat omprövade (vet inte hur långt ifrån godkänd-gränsen jag ligger då jag inte har fått tentan i hand ännu) och det är väl mitt första steg. Jag har sagt att om jag ligger max 3 poäng ifrån ska jag försöka ompröva annars så finns det inte så mycket mer att göra än att skriva den igen - vilket är okej. Jag har lovat mig själv att jag ska ha klarat termin 1 innan "sommarlovet" så jag måste verkligen fokusera på det. 
 
Jag kunde tigidare koncentrera mig rätt bra hemma när jag pluggade men jag tror jag får börja gå till biblioteket och sätta mig där för att se om jag får mer gjort då. Har två tentor denna veckan, en ordinarie och ytterligare en annan omtenta. Måste plugga på båda så ska sätta mig och göra det nu. 
 
Återigen, kännde att jag behövde skriva av mig. Ville helt ärligt ringa psykakuten igår för jag orkade inte mer men nu så har jag försökt ta mig samman och sluta övertänka allt och oroa mig över saker som inte är livshotande.
 
Detta betyder också att jag måste sålla lite bland alla mina 2000 intressen. Soppan kommer ju först (såklart) så henne måste jag åka till. Sedan måste jag avsätta minst 2-3h/dag till plugg efter skolan och minst 1h de dagar jag har varit hos Soppan. Detta betyder att jag tyvärr inte kan hålla något bra tempo på bloggen men jag ska göra mitt bästa. Följer två tv-serier som jag vill hinna kolla på på helgen/kvällen och så vill jag ju gärna hinna slösurfa på youtube ett tag innan jag går och lägger mig.. Men men, så nu vet ni att bloggen tyvärr inte kan vara min prio 1.
 











Kom ihåg mig?