Nytt år nytt jag?

¦ Cute boys , Gif's , Sharon , Vardag
Ughhhh så vacker
 
Hiya huns!
 
Börjar komma tillbaka till vanliga rutiner och det känns SÅ skönt! Är så motiverad till detta året (just nu i alla fall) och ska ta vara på det. 
 
Är ju off carbs sen 1 Januari och känner mig motiverad till att fortsätta äta hälsosamt och träna! Denna veckan har jag dock ganska mycket i skolan så hinner inte fixa vissa saker som jag önskat jag kunde ta tag i redan denna veckan, men det får bli nästa. Gaby jobbar kvällar nu så jag har stallet fler dagar än vad jag räknat med under arbetsveckan också viket problematiserar det lite... 
 
På fredag däremot är jag fri från skolan. Ska dock till barnmorska vid tio och sedan ska jag mötas med klasskompisar i skolan för att plugga. Beroende på hur länge jag stannar så ska jag försöka hinna med att sticka till simhallen och ordna ett klippkort då jag tänkt börja simma 1 gång i veckan. Och så vill jag även försöka komma ut och jogga 1 gång i veckan också, och jag vill verkligen hålla dessa löftena nu. Jag vet ju själv att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar.
 
På tal om tränande så har jag sagt upp mitt gymkort då jag inte använder det. Har istället köpt ett TRX system som jag slänger över dörren eller snor runt ett träd i parken och med dessa sytems finns det HUR många övningar som helst att göra, och så kan jag ju faktiskt inte klaga på att det blir långt att gå om jag har det på dörren ;)
 
Idag var jag ute hos Soppan snabbt och mockade. Fick skjuss fram och tillbaka så skjyndade mig bara. Det var ju ändå så dåligt väder och så har det regnat hela dagen utan uppehåll. Bytte täcke på Soppan då det ena var blött (inte igenom dock) men tänkte att det kan få torka inne.
 











Kom ihåg mig?