terminslut och kurs

¦ Cute boys , Gif's , Serier , Sharon , Vardag
Från Marvel's The Punisher som jag kollat klart! Nästa serie på kö är Manhunt: Unabomber
 
Hiya huns!
 
Skolan är för min del slut och det är sjuk lättnad. Att slippa komma hem och känna att man måste plugga och vara stressad i princip konstant är jätte skönt. Kollar istället serier eller bara annat på youtube. Men jag har dock haft fullt upp med att gå bredvid på mitt sommarjobb samt att jag gått på kurser som ger mig delegering till sommaren. 
 
Idag ska jag i alla fall fira lillasyrran som fyller år. Vi ska äta ute tillsammans med familjen. Imorgon är jagledig och Clara och jag ska åka iväg till nåt naturreservat och promenera. Sedan har jag jobb på torsdag och ska till stallet. På fredag har jag kurs och i helgen är jag ledig, så på lördag ska jag ses med en kompis och vi ska också gå på en prmena i skogen. Tänkte även försöka klämma in några löp-rundor och eventuellt ta mig till simhallen och simma lite. 
 
Veckan efter är der jobb mån-ons, ledig på trsdagen och åker till Kiev fre-sön. Jobb måndagen efter och sedan ä det tjeckien i en vecka och jobb direkt när vi kommit hem igen. Så det är en hel del som snurrar och ska gå ihop just nu. 
 











Kom ihåg mig?