under the moonlight as we stared at the sea

¦ Sharon , Spel , Vardag
Mitt senaste tillskott i SSO, Stargazer
 
Hiya huns!
 
Började dagen med att kolla qualifying vid sjutiden. Max hamnar på p4 och Daniel på p8 imorgon så det är ändå helt okej startpositioner. Man vet ju aldrig hur ett race slutar! 
 
Annars har jag varit i stallet. Joggade Soppan lite snabbt barbacka och det gick faktiskt väldigt bra i alla gångarter. Red på pelhamet då jag tyckte hon var ordentligt stark i torsdags så hon släppte lite nu. Imorgon får hon vila då vi ska till kompisar och sova där. Passar bra då hon hållt igång hela veckan! 
 
Jag var även och fixade mitt klippkort till simhallen idag så passade på att simma också. Simmade i strax över en timme och var helt slut efter det men känner inget nu. Träningsverk tenderar ju dock att komma en dag senare ;)
 
Som sagt, imorgon ska vi ses med vår Tjeckoslovakiska maffia. Vi ska sova över hos ena gänget och innan dess ska vi till Jump har vi tänkt. Gaby och jag ville ursprungligen karta men tyvärr kan vi inte ta oss ut till banan i helgen så vi två tänkte ta några varv någon dag i veckan så snart vi har tid! 











Kom ihåg mig?