köpa låsolja och sånna-band-man-spänner-som-ej-går-att-få-upp ni vet

¦ Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Även fast värmen vi har är lite smått oroväckande måste jag erkänna att det är väldigt skönt att kunna rida ut i kortärmat utan några som helst problem. Red en runda uppe på Arrie trots min värkande rygg, men fick ta det lite extra lugnt bara. Man kanske jälv ska ställa sig under värmelamporna som de håller på att sätta upp i stallet till hästarna ;)
 
Hur som helst. Tror inte jag har uppdaterat er om mitt 80 åriga skelett, men har i alla fall både gjort min MR och fått svar på den. Den gjordes utan kontrast så är lite nojjig att det blev fel eftersom det från början var sagt att jag skulle ha kontrast, men i alla fall så visade det inget märvärdigt utan mina diskar och kotor såg bra ut. Detta är ju såklart drömsvaret men samtigit är mina symtom så udda och känns som om de inte kan sitta muskulärt. Nästa steg är i alla fall sjukgymnast och sedan får jag se vad som händer. Allt jag vill är att inte får rid-förbud haha.
 
Efter stallet var jag en sväng om Clas Ohlsson för att köpa låsolja till mitt cykellås som inte längre gick att vrida nyckeln i. Jag lämnade alltså min cykel olås på stationen efter ett stressat 10-minuters försök att vrida om nyckeln inte gick något vidare. Oljade i princip ner hela låset och problemet var löst! Köpte även sånna-band-man-spänner-som-ej-går-att-få-upp aka buntband, och har nu (hör och häpna) "sytt fast" min trasiga cykelkorg, efter att ha klagat på att den vart sönder i flera månader. Ful som stryk är den men brukbar åtminstånde. 
 
Jag inleder helgen med jobb från 7 på morgonen till lunch och sedan ska jag ta det lugnt hemma. Nu ska jag kolla Supernatural som har säsongspremiär. Ha det!
 











Kom ihåg mig?