Super Snälla Silver Soppan

¦ Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag har märkt hur förvirrad jag blir när jag inte har lektioner i skolan på flera dagar. Känns som om det är helg och dagarna går typ ihop. Men har oavsett om jag har haft lektioner eller inte har jag haft mycket att göra ändå. Jag har fixat en hel del tycker jag, med min delegering till jobb, pluggat, ringt runt till butiker för bokning av klippmaskiner, bokat bord till middag, bokat halkan, haft körlektioner, varit hos hästen, ja ni märker. 
 
Idag ska jag i alla fall till skolan kl ett. Sedan ska jag köra och efter det ska jag till stallet. Jag kan tråkigt nog inte rida då jag får så onti min rygg så för tillfället är jag inte sådär jättemotiverad till att åka ut men å andra sidan är det väldigt fint och höstigt uppe på Arrie så det är i alla fall mysigt att promenera runt där med Soppan. 
 
Kollar nu FP1 och imorgon är det kvalificering. Ska även hjälpa till att måla hos en av mammas vänner imorgon, ska till Dalby för att köpa klippmaskinen och se om jag kan övertala Ester till att köra om IKEA också. Sedan ska vi då kolla kvalificeringen och på kvällen ska vi ut och äta då Ester fyller år på söndag!
 
Har också unnat mig en jacka jag suktat efter ett tag. Det är den från Red Bull med massa sponsorer så hoppas verkligen den passar mig. 
 











Kom ihåg mig?