Make the best with what you get, take it all and fuck the rest

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

Du och jag mot döden

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

incrediwear circulation socks

¦ Sharon , Shopping , Stallet , Surprise
 
Hiya huns!
 
Nu har Soppans "strumpor" äntligen kommit så jag testade dem i några korta minuter idag mest för att se passformen och så. Eftersom jag ville få kyleffekten så blötte jag dem i varmt vatten och trädde sedan på dem och så fick hon stå i stallgången med dem på medan jag plockade undan hennes sadel och träns.
 
Lite kort om produkten:
  • Kyleffekt för att reducera svullnad upp till 1h. Blöt i varmt vatten för bäst resultat
  • Värmeeffekt som reducerar inflammationsrisk om man använder dem torra, upp till 24h
  • Kan användas som bandage under lindor vid motion
  • Kan användas som extra stöd under senskydd vid motion
Vill ni läsa mer finns det info här!
 

ingenstans är platsen där jag finner allt

¦ Sharon , Surprise
 
 

she's all I ever need, she sets me free

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

at the age of fifteen, she had already learned silence

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

end(me)game

¦ Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Igår var jag på bio och såg premiären av Avengers: Endgame. Är mållös. Så mycket känslor. Först grät man, sen skrattade man lite, sen chock. Ja - allt helt enkelt. 
 
Annars så har jag väldigt mycket i skolan just nu. Tränar på morgonen innan min praktik för att sedan behöva engagera mig mentalt i psykiskt sjuka människors liv i 7-8 timmar innan jag går hem och pluggar mer psykiatri. Sedan tränar jag kanske på kvällen också för att lätta på mina jobbiga ångestkänslor, kommer hem och somnar rätt fort och börjar sedan om igen.
 
I måndags var jag i stallet senast. Blev ingen ridning men smörjde alla läderprodukter förutom skor som jag inte hann med. Fick hjälp av Ester och en till tjej i stallet som hör och häpna, tycker det är kul att smörja! Imorgon skulle jag egentligen till stallet men lillasyrran har konståkning som hon vill jag ska titta på så får hjälp med Soppan imorgon också. Hoppas kunna ta mig ut i alla fall i helgen, behöver få pussa och krama henne lite i tider som dessa...
 
Idag var jag och Gaby och sprang en kort 5km runda runt 18-tiden. Kunde ha t-shirt och shorts utan problem då det var hela 18 grader. Skönt men hemskt. Hoppas inte det blir ett lika tufft år som sist, min ekonomi orkar inte med högre hö-priser och så vill jag gärna kunna rida inte allt för sent. 
 
Kort inlägg som är lite överallt och ingenstans. Så är det i mitt huvud också just nu. Ibland är det riktigt kasst, ibland är det bättre. Behöver typ sätta mig på en sten ute i naturen och bara glo ut i det tomma, eller nåt, haha. 

om jag skulle dö nu så dör jag ung

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

du och jag mot döden

¦ Sharon , Surprise
 
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

this is what heaven looks like

¦ Natur , Sharon
 
 

let's go back to the place where our love burned brighter than the sun

¦ Sharon , Shopping , Surprise
Soppan idag vid det fina trädet utanför stallet som blommar så fint nu!
 
Hiya huns!
 
Idag hade vi bestämmt att vi skulle mocka hästarnas hage. Sagt och gjort satte vi igång runt halv fyra tiden. Vi var fem stycken som hjälptes åt och efter 25 kärror så hade vi mockat ur hela hagen på strax över en timme!! Teamwork makes dreamwork.
 
Annars ska vi anmäla oss till årets första utställning! Den bär av i Lerum så en körtid på ungefär 3h, men det ska nog gå bra när hästarna åker i lastbil. Vi har bokat vars en box till ponnyerna så att de kan få chilla på plats medan vi kan kolla på de andra klasserna utan att oroa oss. Gaby både rider och ställer ut för att jag är en mes med massa tävlingsnerver, haha.
 
I och med att vi satsar lite mer i år (och för att vi tycker det är galet roligt) har vi beställt en ny och ordentligt skjorta till Gaby, nya ridhandskar som är beigea (naturligt färgade) samt ett par nya klassikt gula ridbyxor. Ska även försöka få tag på en hjälm med beiget hak-band. Soppan i sin tur ska få en vojlock och vi ska även använda dressyrsadel i år. Passade även på att beställa en slinky i marinblått (för att matcha hennes nät-täcke) för att hålla manen på plats när man reser. Och kanske för att hålla henne lite ren ;) Hon väntar även tålmodigt på sina "strumpor" från Incrediwear som jag kommer skriva mer om när vi testat dem ett tag!
 
 
 

Dressyr outfit från LeMieux/Eskadron

¦ Outfits , Sharon , Shopping , Surprise
 
Huva: LeMieux
Schabrak: Eskadron
Benpaddar: Eskadron
Benlindor: LeMieux

I can feel your love pulling me up from the underground

¦ Natur , Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag har äntligen fixat headern! Får jag samma problem i framtiden vet jag i alla fall hur jag ska lösa det innan jag börjar slita håret av mig. 
 
Igår var jag ute hos Soppan. Jag var jättemotiverad för att köra ett ordentligt dressyrpass på banan så när det sedan gick helt åt skogen sjönk motivationen med typ 70%. Soppan var jättestark i båda varven och ville inte alls lyssna på nån av mina hjälper. Hon fick värma upp typ 15-20 minuter i skrittmaskinen men sen gick det ändå skit i traven och galoppen. Hon var stark i hals och mun så då ville jag ha fram henne för att få ett bra påskut bakifrån för att få henne lättare i framdelen. När hon väl gick fram fungerade denna teorin men eftersom hon var något enormt seg majoriteten av passet gick det inget vidare ändå. Sedan var det också ett tag sedan jag red ett ordentligt dressyrpass där jag vill ha henne i en högre form, och eftersom hon är van att ridas i en lång och låg form så är det självklart en omställning för henne när jag kräver något vi inte gör så ofta. Jag var också alldeles för stark och spänd i händer och överkropp så det gjorde inte saken bättre. med all ridning och träning gäller det att var konsekvent med upplägg och övningar och jag har helt enkelt för höga färväntningar när jag så sällan tränar på bland annat ridning i en hög form. Vi får helt enkelt ta nya tag till nästa gång!

design uppdatering

¦ Sharon , Vardag
Alright friends...
 
Blogg.se hittade felet till mig så jag har nu åtgärdat att headern inte syns. Däremot kan jag inte få den till att bli skarp då jag är tvungen att använda en annan image-host än vad jag gjort innan. På deras sida förminskas min bild av någon anledning jag inte förstår så jag har nu kontaktat den supporten också, och hoppas få svar imorgon. Så tillsvidare får heaern vara i katastrofal kvalité. Efentuellt får jag koda en ny deisgn där jag inte använder en full-size header, eftersom det klyddar så hima mycket med sånna...
 
 

my teen heart got me living on the run

¦ Andra Hästar , Natur , Sharon , Vardag
Hade med en kompis till stallet igår som fick låna Soppan så då fick jag låna Fairy av Ester! 
 
Hiya huns!
 
Jag har kvarstående problem med att headern inte syns. Det verkar vara ett probem från blogg.se och jag har kontaktat dem så hoppas få svar snart. Jag har problem med att ändringar jag gör i designen inte ändras på sidan, och därför kan jag inte ens koda en ny design för tillfället. Allt verkar fungera normalt om man använder Internet Explorer men inte i Chrome eller Safari, så jag vet inte riktigt var problemet ligger för tillfället. Ber om ursäkt för detta!
 

problem med headern..

¦ Vardag
Jag har upptäckt att min header inte verkar fungera och gör allt jag kan för att åtgärda problemet så fort som möjligt!
 

himlen stängde nog för en timme sen

¦ Natur , Sharon
 

you met me at a very strange time in my life

¦ Natur , Sharon
 
 
 
 

omplantering av mina mini-kaktusar

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
Hiya huns!
 
Idag har jag omplanterat mina kaktusar. Det har behövts göras ett tag nu men jag har inte tagit ordentligt tag i det, men så gick jag och köpte kaktusjord igår och grävde fram en gamal kruka (som egentligen är en typ av "tegelsten" som suttit inmurad i en vägg på det gamla sjukhuset innan det revs) och nu när solen stod framme gick jag ut på gården och fixade det! 
 
Idag ska jag även till Soppan! Ska longera lite idag hade jag tänkt. Igår hade hennes medryttare hand om henne och i tisdags red Ester och jag ut. Vi raceade längst med sjön och det gick i minst 50km/h, hästarna älskade det och vi också! Sedan fick de doppa benen i sjön, längtar till sommaren då vi kan bada med dem. 
 
På söndag ska vi till Göteborg och gå på eurohorse mässan. Tyvärr missar vi sista finalen i hoppningen då men ska se till att kolla de andra finalerna på tv i alla fall. Är väldigt häst-taggad just nu. Det har säkert med våren, värmen, ljuset och solen att göra. Och såklart det faktum att jag har världens sötaste ponny! 
 

timothée chalamet X acne studios

¦ Cute boys , Photoshop , Redigering , Sharon
 
Två bilder jag redigarat ihop i Photoshop. Timmy i ett av mina favoritmärken, Acne Studios.