firade midsommar i småland

¦ Andra Hästar , Natur , Pretty girls , Sharon
 
Hiya huns! 
 
I år firade jag midsommar med syrran och Ester uppe i Esters stuga! Åkte upp på fredagen och stannade två nätter. Skulle gärna stannat längre men har ju tyvärr inte semester än.. Vi hade tur med vädret, badade i sjön varje dag och grillade! Vi åkte till Åsens by, och åkte självklart häst och vagn! Flätade blomsterkransar och cyklade runt i byn, gick i skogen och hade allmänt trevligt tillsammans! 
 
 

the words left his tongue

¦ Photoshop , Redigering , Sharon
 
 
 
 
 
Art: rajawat

Kiron V Alpha Nordic

¦ Djur , Sharon
Kiron V Alpa Nordig "Atlas", Dobermann
 

Här bor jag

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
 
Min lägenhet är inred exakt så som jag vill ha det, och det är exakt så det ska vara inrett i ens bostad i min mening.
 
Både syrran och jag är glada i mycket färg, kreativa bilder/texter/väggdekorationer, vi gillar massor av olika TV-serier, filmer och karaktärer och vi har därför mängder av POP vinyler uppställda på en rad i vardagsrummet - allt från Marvels superhjältar till Bumbybjörnarna. Vi har en rosa-glittrig korsfäst Jesus i hallen för att vi vill och du kan ta dig till Bikini Bottom om du går ut genom vår ytterdörr. På kylskåpet sitter throwback bokstavsmagneter för att vi fortfarande är barn och vi har en basketkorg för att ha nåt att göra när vi väntar på att den andre ska knyta skorna. I mitt rum hänger tavlor på Soppan som en Instagram-artist ritat och på tavelramarna sitter littlest-petshop figurer för att jag kan sätta fast dom där och på väggen i vardagsrummet hänger F1 tidningar ifall man vill läsa om snabba bilar och Pirelli-däck.
 
Välkommen till mitt hem.
 

senaste från mobilen

¦ Sharon , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Har haft en helg full med saker att göra! Kul, såklart, men nu är jag jättetrött och hade behövt två dagar ledigt igen, haha! Har varit på prommenad genom stan, ner till stranden och sedan i parken. Har trampat trampbåt i kanalen med lillasyrran och så tog jag mitt första dopp för året i Kämpingestranden en kväll med vänner! Har också hunnit fira lillasyrrans födelsedag, tänkt att hon redan blir 13 år!!!! Vädret har varit helt underbart och ser ut att bli det i veckan också, äntligen känns det som att sommaren är här.
 
Har inga direkta planer i veckan, ska försöka komma upp till Soppan och se hur hon har det och i helgen väntar grillning nere hos min storasyster i Falsterbo! Blir kanske ett eller två dopp i havet i vekcan, känner för ett kvällsdopp men får se! Hoppas ni också haft en bra helg! 

Indigos & Kierans nya hus!

¦ Sharon , Spel
 

måneskin

¦ Cute boys , Musik , Sharon , Åsikter
 
 

tips: digital artists on instagram

¦ Kreativt , Sharon , Åsikter

Byron-Chätillon family pt.1

¦ Sharon , Spel
 Fler bilder på Kiearan och Indigo! De har bägge tagit examen och inlett kariärrer, och så har de skaffat en rottweiler som heter Vixen.