I rapsfältet

¦ Kreativt , Pretty girls , Sharon
 
 
 
 
 
 

Kieran & Indigos hus

¦ Sharon , Spel
Här är Kieran och Indigos nuvarande hus, ska dock bygga nytt till dem senare idag så när jag är färdig med det ska jag ta nya bilder! Jag älskar att inreda färgglatt (som hemma hos mig IRL) så ska fortsätta med den stilen!
 

Sims 4

¦ Sharon , Spel , Vardag
Indigo & Kieran
 
Hiya huns!
 
Jag har varit lite frånvarande här och det är för att jag börjat spela Sims 4! En dag fick jag sån sjukt stor lust att skapa simmar, bygga hus och inreda men också att spela hos en familj! Dessutom älskar jag att ta bilder i spel (sso, sims osv) så detta passade skitbra tyckte jag! 
 
Igår lämnade vi av Soppan i Ängelholm så nu hoppas vi att hon tar sig och att vi kan hämta ner henne så fort som möjligt. Senare idag tänkte jag att jag ville fota lite blommor i parken och såklart spela Sims. Ska till mor senare idag och fira morsdag lite smått och sen har jag inget större planerat resten av dagen! 
 

Daydreamer

¦ Sharon , Spel
Daydreamer, Varmblod
 

Brave Biscuit

¦ Sharon , Spel
Brave Biscuit, Andalusier
 

just know I'm there

¦ Sharon , Surprise

nya kläder

¦ Sharon , Shopping
  
Shortsen och den beiga tröjan är från GinaTricot och resten är från Maverick Clothing!

Vi var på utställning

¦ Sharon , Surprise
 
Hiya huns! 
 
Förra helgen var vi på en inoficiell utställning, dvs en utställning för alla hästar + att de poäng som hästarna fick av domaren inte registreras någonstans. Soppan fick 38,5p av totalt 50p möjliga (bästa hästen fick 40p) så det är väl ändå okej. Hon skötte sig hur bra som helst under hela dagen som vanligt! Tog bara några bilder så delar med mig av tre!
 

MAV

¦ Musik , Sharon
 
Urval från spelistan "MAV"

Soppan ska få föl!

¦ Andra Hästar , Sharon , Surprise
Haymos Surprise, Sekt. C, Welsh av Cobtyp
 
Stings Firestone, Sekt. D, Welsh Cob
 
Hiya huns!
 
Kan knappt fatta att jag skriver detta! Soppan ska betäckas i slutet av månaden! Har knappt kunnat hålla mig för att berätta för er, men nu har vi kollat henne hos veterinären, fått klartecken och bokat hingst! Vi har valt hingsten Stings Firestone till henne, en Welsh Cob som är maxad d-ponny så förhoppningsvis blir fölet lite större än Soppan. Just nu är planen att vi ska behålla fölet men det är långt kvar tills inridningen så vi får se hur det blir. Den 30/5 kör vi upp henne till seminstationen i Ängelholm där hingsten står till förfogande så vi blir hästlösa tills hon är bekräftat dräktig, förhoppningsvi på första försöket men hon är ju lite till åren så just befruktningen kan vara lite seg. Men i alla fall! Gaby och jag är superduper taggade på detta och jag tycker det ska bli så kul att låta er följa med på denna resan! 
 
Bilderna på Sting har Clara tagit!
 

mood-board

¦ Cute boys , Kreativt , Listor , Sharon
Bilder: Pinterest
 

she was insane, here she goes again

¦ Sharon , Surprise
 

Morning Glory

¦ Sharon , Spel
 
 
 
 
Morning Glory, Tinkerhäst

you can call me anything you want, just don't call me yours

¦ Sharon , Surprise
 

Nugget

¦ Sharon , Spel
 
 
 
 
Nugget, Gotlandsruss
 
 

I swallowed a pill that was in a heart shape

¦ Sharon , Surprise
 
 

Cake Pop

¦ Sharon , Spel
Cake Pop, Finnhäst
 

Hoppning 11 Maj

¦ Sharon , Surprise
 

Fluttershy

¦ Sharon , Spel
 
 
 
 
Fluttershy, Frieserhäst 

You want me to forget you, Okay, forget me too

¦ Djur , Sharon
 
 

Red Robin

¦ Sharon , Spel
 
 
 
 
 
Red Robin, Arabiskt Fullblod

inte en dag för tidigt

¦ Photoshop , Redigering , Sharon
 Min arbetsyta!
Hiya huns! 
 
Igår köpte jag mig ÄNTLIGEN en ny stationär dator. Det självklara valet var såklart en från Apple men jag velade lite på skärmstorleken, men tänkte tillslut att jag inte ville ha en mindre skärm än tidigare, så det blev en 27" som är helt fantastik. Min förra dator var en Acer från medeltiden som jag inte kunde kalibrera skärmen på samt att den lutade i en vinkel (som inte gick att ändra) så allt fick en svagt rosa ton. Inte så kul att redigera bilder på den kan jag säga. Hur som helst så är jag så sjukt nöjd! Kan också äntligen spela SSO utan att det fryser eller hör och häpna; ha igång Spotify samtidigt som jag spelar/redigerar, haha! 
 
Så jag har, för att fira, gjort en ny header till bloggen. Denna skärmen är 5k skärm och otroligt stor så den förra headern va bra suddig. Vill också säga att jag vet om att content+side är förskjutet till vänster sida på stora skärmar som denna, men det ser ut som det ska på mindre skärmar som är den vanligaste storleken. Så ifall någon annan har bloggens innehåll lite åt vänster, sorry ni får leva med det. Jag orkar inte göra en responsiv design, inte inom närmaste framtiden i alla fall!
 

Bulle-bus

¦ Djur , Sharon
 
 
 
Anita och Helmut fick busa av sig lite mellan det seriösa arbetet som fotomodeller. PET-flaskan var poppis tyckte Helmut medan Anita lekte med sin nalle!
 

I'm still young wasting my youth, I'll grow up next summer

¦ Sharon , Surprise
 
 

Get me out of this house and get me out of my head

¦ Natur , Sharon
 
 
 
 

Baselayers från Ps Of Sweden

¦ Photoshop , Sharon , Shopping
 
Cassidy (Grey) Cassidy (Sand) Willow (Petrol) Willow (Grey) Willow (Pink)

how many days does it take to count the stars?

¦ Sharon , Surprise
 
 
 

Is there any life on mars?

¦ Djur , Sharon
 
 
Mad Addiction Anton "Anton"
 

Skybar King's Orb

¦ Djur , Sharon
 
 
Skybar King's Orb "Helmut"

Hit vill jag åka: Skottland

¦ Listor , Natur , Photoshop , Sharon
 
 
(Bilder: Pinterest)
Jag vill jättegärna besöka Skottland, och såklart då bland annat Edinburgh, Isle of Skye och flera av de gamla slottsruinerna som finns lite överallt i landet. Vill jättegärna vandra i den vackra naturen men också se sevärdheter i gamla städer. Jag älskar ju även alla Brittiska hästraser, så hade jättegärna träffat några Highlandponnyer eller Highlandkossor, sånna där med så himla lång och söt päls! Förhoppningsvis kan jag ta mig dit när det blir tillåtet att resa igen.