Hey there pretty brown eyes

¦
Idag då; Cyklade till bion med Erika och Elisabet och innan bion så snackde jag och Josse om konsären (hon och vi var där) och ja, vi var typ överlyckliga ofc. Läraren kom fram typ och bara 'så ni har sett Justin Bieber hah'. Efter bion cyklade jag och Elisabet hem till henne och åt. Sedan så skulle vi till Malmborgs och göra en hemkunskaps läxa som visade sej vara svårare än förväntat och vi vände nog upp och ner på hela butiken. Sedan hade vi matte som vi hade vikarie på och han kom 15 minuter sen och släppte oss tidigare. Och idrott, spelade minitennis på uteplanen eller ja sprang och hämtade bollar för vi suger på att spela minitennis. 
 
Cyklade hem och tog bussen till stallet. På busshållplatsen så kom en typ 13 årig kille från ett asiatiskt land fram och frågade vilken buss som går till södervärn och så sa jag 'de två understa' och pekade på den där saken där det står vilka bussar som stannar här och 'de gula' och han tackade och hoppade på en etta.? Den går åt fel håll men haha x) 
 
Iaf kom till stallet precis när Ester skulle ner i ridhuset med Narisa. Gjorde i ordning pluttan som kom glatt i hagen =) Gick sedan ner till ridhuset för att dressyra lite. Hade lite otur med vädret då det precis stack ut en del sol när vi börjat rida, men de behövdes dressyr så ^^.
 
~ Utförlig beskrivning av dressyrpasset ~
Började med att skritta fram på långa tyglar i båda varven. Var noga med att hon inte skulle snedda då hon mer än gärna gör det. Kortade upp tyglarna och började ställa henne, göra stora volter och en serpentiner på vardera långsida. Hon var lite stel och ville inte böja sej men efter några gånger blev det bättre. Var även noga med att hon var frame för skänkeln. Började trav och böja och ställa. Gick in på en volt först och sedan bytte jag volt. Bytade varv och körde allt från skritten igen med serpentiner osv. Började trava och började ta i henne och jobba lite. Hon var inte helt sammarbetsvillig men stundvis gick hon jättefint. Började träna på igångsättningar och avsaktningar som gick mycket bra. Tog en galopp i ett varv först, galopperade på och hon var väll lite loj och så men aa. Bytade varv och övade avsaktningar osv i trav i det andra varvet. Tog därefter en galopp i det varvet med. Och sen poff så släppte hon helt! Travde i en lång och låg form och lyfte på benen! Travade så i ca 3-4 varv och bytte sedan varv och hon var minst lika fin där. Avslutade och skrittade av. 
 
Tog in och fixade henne för hagen och sen så släppte jag ut henne igen. Hade lite tid över så smörjde hennes sadel ordentligt och bytade till ett rent schabrak =)
Red med lurarna i idag (och musik ofc) sådär perfekt :*
Hemma nu och ska snart redigera minst en bild till en tjej... Blogg-appen funkar fortfarande inte så kunde inte blogga under dagen.. :/
 











Kom ihåg mig?