Stalldag

¦
Mcr först då och fota en kompis, snackade en massa och så! Kommer säkert upp bilder på hennes blogg som ni hittar HÄÄÄR.
 
Sen bar det av till stallet med tre bussen. Skulle rida Zwier och Soppan idag och jag började med Zwier. Ville bara testa hans sadel som är nån konstig ponnyputa och vi får plats i den men det går inte att rida lätt i den då den har sånna utstickande grejer. Sarah ska kolla nån normal sadel sen som vi kan ha (ungen sitter bra i denna) så red barbacka. Gick väll helt okej. Bytade med Sharon och red Soppan och det gick med bra tills galopp nummer två då hon inte alls var så sugen och bockade av mej höhö.. Hoppade upp igen och då gick det bättre men hon är nått enormt enivs med att forma sej i ena hörnet så blev lite mad på henne... Skrittade av en sväng ute!
 
Sen så borstade vi dom och fixade dem längre än vi brukar, hela 30 minuter (haha mycket för oss) och sen fick de komma ut i hagen igen. Sen åkte vi hem :)
 
Kollar hela tiden Hööks och Horze hemsidor och fb-sidor för det ska vara midsommarrea snaaart. Om det finns nått snyggt så köper vi klart, men ett par svarta ridbyxor ska vi nog köpa iaf. Mamma tycker det iaf till vårt nya GG sett x) Får se när de har rea!
 
Nästa vecka planering med Soppan.
(Imorgon; vila, ordentlig borstning)
Måndag: Paddocken (beroende väder och om vi kan låna den), dressyr
Tisdag: Milen med Soppan och Duches 
Onsdag: Uteritt (gräset, läskiga bonden osv)
Torsdag: Ev. Paddocken och hoppa (beroende väder och om vi kan låna den)
Fredag: Ev. Paddocken och hoppa (beroende väder och om vi kan låna den)
Lördag: Uteritt (gräset, läskiga bonden osv)
Söndag: Vila
 
Alltså antingen hoppar vi på torsdag eller fredag beroende på väder och den dagen vi inte hoppar följer mamma och vår lillasyrra med till stallet och då rider vi nog ut någonstans. Och det mesta beror ju på vädret så vi kan hålla tummarna för bra väder tycker jag! Och får se om Sarah vill att vi rider Zwier något och då klämmer vi in han i tidschemat, dessamma med Duches haha :)
 
Nu; Lost!
 
 











Kom ihåg mig?