Dagen har gått åt

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise
Stallet idag började med att tre hästar fixade iordning. Soppan, Maggie och Vinnie.
 
Soppan kläddes i en gul hv polo outfit och Maggie i en grön. Sen gav vi oss iväg till ängen med alla tre fast två tjejer som skulle rida Vinnie idag gick med henne dit. Började med att longera en liten vilde till unghäst som mest ville sticka ut till en början men som lugnade sig sen. För säkerhetens skull fick Sharon hoppa upp först och bli lite longerad och det gick hur bra som helst så vi släppte henne från linan och så fik hon rida nått varv bakom Maggie och Ester som gick super. Sen skrittade tjejerna henne lite medans jag red Maggie som Ester hade värmt upp och Sharon Soppan. Maggie var väll ganska bra idag. Ester red fram med gramanen och det gick mycket bättre då! Sen så bytade jag och Sharon en stund så jag fick Soppan. Hon var också väldigt fin, lite stadigare i formen än igår så jag är nöjd.
 
Sen i stallet så hoppade vi studsmatta med minsta barnet en lång stund medans Sharon hade lektion för lillasystern. Skulle ju ev åkt kolla på betet idag men det blir imorgon istället! Sarah har även kommit med en superidé och funkar det ser det just nu ut som vi kommer ha vars en häst på Böke varav den andra (inte Soppan då) är tillridning.
Mer bilder som Ester tagit kommer!
 
Sen så hänkade Ester med hem och ska sova här innat. Har hunnit vara på pizzerian och hemmakväll och hyrt filmer, köpt godis och ätit pizzan. Ska fixa lite bilder nu sen blir det nog lite filmtajm senare!











Kom ihåg mig?