all we ever need

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise
Tog en snabb powernap innan stallet idag som vi åkte till vid tre.
 
Cajjan hänkade för hon skulle provrida Cruella. Slutade med en glad Cajsa som trillat av en gång men endå ville ta henen på foder över sommaren. Cruella blir hämtad på fredag! 
 
Fixade hästarna och upptäckte ett litet sår på Soppans underkäke. Jag och Clara red ut och en snäll tjej från stallet med fjordningen Isak följde med en runda för att visa vägen. En mycket härlig runda i kuperad terräng! Tog den två gånger varav den ena med tjejen och Isak och den andra bara vi två. Mycket tempo i andra rundan varav den första var lite mer jämnt blandad. Soppan hade svårt att lugna sig och tacktade hela vägen sen. Det är ingen hitt att rida utan nosgrimma då bettet blir så rörligt och det gillar hon inte alls. Ska köpa ludd istället så får hon ha det på. Sen red vi tillbaka och hämtade upp Ester på vägen och så tog vi den andra slingan som går uppe på kullen typ. Skrittade bara av hela vägen även fast Soppan mest tacktade. Det positiva är väll att hon iaf inte är lat men mindre glad blev jag när hon inte lyssnade på mina förhållningar. Kom tillbaka med en svättig hästis. 
 
Skulle spola henne men hon var så jobbig! Hon var jätterädd för vattenslangen som har en sån "ducsh" på änden istället så fick ta av den för hon hoppade upp i luften av skräck alltså. Fjantig var hon minsann. Ut i hagen med ponnysarna som fått vars en munkorg på sig för att inte blir som tunnor. Soppan kommer gå med den ca varannan dag. Sen hade vi tid över så mockade hagen med innan vi stack till bussen. tar ca 5-6 min att cykla så det är härligt!
Bryter mot min egen regel och smetar ut mitt ansikte hehe. BC heter katten på bilden och han är bara såå mysig! Sharon fotade Ester när hon red i paddocken idag också.











Kom ihåg mig?