Olika ridvägar med myra

¦ Stallet , Surprise
Var först i ög och hade lektion för ena barnet, lekte med dom inne sen var Sarah snäll så hon erbjöd sig att köra mig till Soppan!

När jag kom till stallet öste regnet ner så mysterium BC inne i stallet innan Ester kom. Bestämde oss för att mocka hagen, 4 fulla skottkärror var. Så fruktansvärt jobbigt, men hagen blev hyfsat ren från skit.

Hade snackat med Felizia om att rida ut så efter mockningen red vi tre ut. Felizia på sin c-ponny Myra, jag på Soppan och Ester på Jessie. Vi red bort till gräsfälten och så visade F oss massa olika ridvägar och hur man kommer dit osv. Det bästa va att typ allt var på gräs hihi. Red tillbaka när vi kommit runt lite och så fattade jag och F galopp från skritt typ och Ester som var sist fick sej en liten flygtur! Jessie fick damp och bockade iväg med Ester och jag han vända mej om precis innan Ester flög av. Jessie sprang sen till mej och Soppan och så hoppade jag av och tog henne sen så hjälpte vi Ester lite. Hon hade hamnat på bakhuvudet så hon såg suddigt ett tag... Men sen gick det värsta över! Soppan blev dessutom pissrädd för en stubbe alltså åh, fnös och typ galopperade nere i åkern av rädsla.

Påväg hem så visade F mig en till ridväg genom en lite "skog" fick typ en blomma full med vatten rakt i huvet haha x) Det var lite hästar i en hage brevid som galopperade och höll på vid staketet så Soppan började hålla på och så men vi kom förbi ganska fort så. Kom hem och så fixade jag Soppan för Ester hade ju gått hem och inye följt med sista biten. Sen stack vi hem! 

Vinnie fick då vila och det ska Soppan få göra imorgon så ska jag bara rida Vinnie!

Två bilder från idag!











Kom ihåg mig?