it’s only monday and i’m about 98% done with this week

¦ Cute boys , Gif's , Vardag
Förstå måndagen på terminen. En stor suck till det. Vad sägs om rubriken? Accurate?
 
"'Uh' beskriver min dag ganska bra" - Linnea M
 
Quotar min vän, då det nog stämmer in på oss alla. 
 
I alla fall. Måndag. Har nån sån tema vecka skit denna veckan så är blandade ettor, tvåor och treor i sex olika grupper. Lite roligt har vi ändå. Började dock med att ha nån tråkigt namnlek som gick käpp rätt åt helvete då jag suger på att komma ihåg saker och namn är det värsta av allt, efter det var det lite info om datorerna och så satt vi i minigrupper i grupperna som kladdade till det i min redan förvirrade hjärna. Sitter ju dock såklart typ bara vid fb [eftersom lärarna står framför oss ser dem inte vad vi gör på datorerna] så snackade med typ alla kompisar via chatten istället lol. En kille från trean satt bakom mig och han började skicka web cam bilder på sig och den som satt bredvid honom så vi satt och skrattade och skickade stickers och sånt hah.
 
Efter det käkade ett gäng av oss på Thai [igen] och sist men inte minst avslutade min grupp dagen med arbete i word och exel! Där vi btw inte heller jobbade rikitgt med det vi skulle haha. Fick sluta vid kvart över två så cyklade hem i regnet och blev dygn sur.. Alltså därmed inget stall heller så Soppan får beta på och njuta av gräset idag!
 
Ett tillägg; Det går massa rykten om att killarna [1D] ska splittras i mars nästa år [2016 alltså] och ja, jag är bara såååå förvirrad. Den ENDA källan vi har att gå på [eller ja den källan som började detta ryktet och som alla andra sidor länkar till] är The Sun som är kända för att skriva skit som inte är sant, vissa andra sidor säger att det bara är en paus och att de inte splittras utan bara ska chilla lite och vissa säger att de ska ta slut helt och att alla ska fortsätta solo.. Så väntar nu på vad killarna eller Modest! ska säga om det hela.. Man kan alltså verkligen inte få en paus i denna fandomen.. 
 
Långt inlägg som fan alltså hahah
 
                                             
                                             











Kom ihåg mig?