¦ Gif's >> Vardag

let's talk money, I talk that

Måndag = APL. Började med att sopa läktaren sedan chilade vi lite innan vi städade i sadelkammaren och smörjde sadlar. Efter det kom tanterna så fick vi oss ett gott skratt, dem är så söta hahha. Red Beatuy och Harry och efter det åt vi lunch, a.k.a. ramen noodles. Efter lunch chillade vi fram tills att vi stack hem!
 
Snackade lite bilar och kompisar och haha vilket roligt missförstånd det blev. Gabbi typ trillade ihop på trottoaren av hur mycket vi skrattade hah..
 
Fick reda på igår att killarna inte skulle uppträda på BBMA's så pallade inte stanna uppe och kolla galan.. Var dock lite taggad på Red Carpet:en för att se deras outfit men blev ganska besviken.. Killarna är perfa men de kunde ha varit lite mer roligt klädda på galan.. De vann 2/4 så yay till det antar jag. 
 
Niall snackade lite om deras kommande album och sa att det skulle bli lite annorlunda men inte helt asdfghjkl jag är så taggad på det hahah. OTRA börjar ju 6 Juni igen och då sa han att vi får höra lite nya låtar så aaaahhhhh lite fangirl haha. Har iaf kollat alla viktiga klipp från galan så ska typ tumblra eller nåt hah
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: