i think i love you

¦ Andra Hästar , Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
M: "Va det du som la min pizza i frysen??"
A: "Nä men kan göra det om du vill" 
*tar M's pizza ur handen och lägger den i frysen*
 
Okej så praktiken var ok idag. Alla hästarna går uppe i hagarna nu så det är skönt. Annars så var det vanligt stalljobb och så körde vi varandra på hövagnarna. Skulle rida med ridhuset hade precis körts så då får man inte rida där och det regnade ute så vi sket i det och så stack jag hem tidigare istället. 
 
 

 
Väl i stallet var N där med sin kompis så det var trevligt med sällskap. Hennes halstäcke var inte på (ååhhh hon som sköter våra utsläpp *parantes i parantes* har inte häst hos oss men bor precis brevid *parantes i parantes slut* ska alltid göra det enkelt för sig med täckesbyten men DET BLIR JU FEL så idag har stackarn stått utan halstäcke i pissregn... Smsade stallvärde om att hon måste säga till utsläpparen att LÄSA PÅ TAVLORNA det är lixom inte första gången det blivit fel..
 
Aja inte mer om det. Fixade boxen och allt runt och sen tog jag in henne. Eftersom hon gått ganska hårt i helgen så körde jag på med westernsadel och repgrimma och en kort stund i paddocken med mest skritt och lite trav. Gick super, inga krav alls bara så att hon skulle röra på sig och inte blir stel.
 
Stack hem sedan vid halv sex så hemma hyfsat tidigt! På bussen tänkte jag kolla killarnas intervju med Grimmy från i torsdags (airade idag morse men hade praktik) men började ju böla så fick stänga ner och vänta på att kolla den hemma istället... Kan ju inte riskera att alla ser mej böla över perfekta killar jag aldrig kommer få..
 
Hemma nu och tänker inte göra inlägget mycket längre så bye!


Cassandra Haraldsson    •  

Så söt!

Svar: tack! :D
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?