såhär parkerar man i slottstaden

¦ Andra Hästar , Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Skolan var kul idag igen hehe, lite 1D quiz med killarna och så åt vi pizza!
 
Direkt efter skolan tog jag bussen till stallet. Hade skrapat ihop en hundring så jag kunde följa med till ridhuset med A och Izac nämligen! Fixade allt i stallet först och hästarnas kvällsmat osså tills senare då jag hade kvällen. Tog in Soppan och fixade henne fin och klädde upp henne i sin röda GG outfit. Åkte till ridhuset vid 6 och hon var liiite envis med lastningen idag men aa, ett steg tillbaka och två steg framåt eller vad säger man?
 
Väl i ridhuset som är typ 10 min bort med bil så var Soppan såklart lite nyfiken då det var ett nytt ställe. Men hon var trotts allt fin i ridningen när jag värmde upp. Sen så blev det hoppning! Hoppade allt som stod i ridhuset på den höjden det var och hon vägrade inte en enda gång och ställde verkligen upp trotts ryttarmissar! De flesta hindr låg på 80-90cm men fanns något på 70cm med. Lite grindar, vattenmattor, plank och sådan kom vi över. 
 
Dagens svåra var en linje på först fyra galoppsprång mellan två rättuppstående på 80cm och sedan oxer på 90cm med 3 galoppsprång mellan. Jag ville hemskt gärna trycka på och få det att gå undna men då blev det såklart fel. Anledningen var enkel - jag tror fortfarande hon kommer stanna om det går lite långsammare. Så jag måste bara tro mer på henne och veta att jag kan ta tillbaka henne och hon kommer hoppa endå. Men som sagt, hon ställde upp på både dåliga vägar och annat konstigt från min sida så mycket nöjd är jag helt klart!
 
Åkte hem och väl hemme så bäddade vi ner dom i säng och stack hem! A hade kort teorilektion om hur man parkerar i Slottstaden innan jag gick hem heheh nu kan jag minsann sätta mej bakom ratten!
 


linah    •  

älskar bilderna:D ! så fina! <3

Svar: taack! <3
Sharon Eden America Hajny

Tuva Björnwall    •  

Älskar din header :D

Svar: så bra att den gillas av er! :D
Sharon Eden America Hajny

Catrin Monica Sandberg    •  

Åh vilken fin bild :)

Svar: tack! :D
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?