It's about to be legendary

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Tiden går så fort! Trodde jag hade bloggat denna veckan men nix - det var typ en vecka sen sist! Tänker alltid "jag ska logga när jag kommer hem" men så är det alltid något som gör att jag inte bloggar, typ att jag helst bloggar från min stationära men inte orkar skicka/ladda över bilder till den då det är SÅ smidigt från iPhonen till min Mac genom AirDrop men så vill jag ju helst inte blogga från den så blah blah blah, blir det inte av eller så har jag inga bilder alls (typ om jag inte varit i stallet) och då orkar jag inte göra några fina collage elelr så från tumblr och jag avskyr att lägga upp arkiv bilder så då uteblir bloggningen av den anledningen. MEN jag får ta mig samman och inte vara så bekväm av mig. 
 
Hur som helst. Idag är det torsdag och jag var i stallet både tisdag, onsdag och idag. I tisdags släppte jag ut hästarna och sen red jag. Har ju tyvärr blivit så att Soppan fått stå en del nu när Gaby börjat jobba och sen var jag sjuk förra veckan så det behövdes ett dressyrpass kan man lugnt säga. Gick väl helt ok i tisdags då men igår ville jag typ gråta för det var som om jag satt på en nyinriden treåring som inte vet hur man svänger eller fattar vad skänklarna betyder och ida var mamma med så då red jag bara lite barbacka och så var det bra med det. 
 
Imorgon ska vi på bio och se Jumanji. Jag är också klar med skolan för detta året så ska försöka både hinna vila mig lite inför nästa termin men ändå göra något produktivt och roligt. Har t.ex. tänkt att jag ska göra upp nån form av lista/plan eller nyårslöften om man så vill kalla det (?) på typ nästa år, lite i allmänhet, och både med Soppan, skolan, resten av livet (hälsa, träning och kost och sådant trams), eventuellt körkort, bloggen, fotointressen och jobb. Så det finns en del att göra!
 
För övrigt och värt att nämna är att vi förtillfället letar efter en medryttare till Soppan och har redan två som ska komma ut och titta lite i nästa vecka, så hoppas vi hittar någon som uppfyller de krav vi har. 
 











Kom ihåg mig?