got a wild horse running right through my head

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Sitter i min nya fåtölj, ett renoveringobjekt jag köpt mig. Eller ja, mamma betalade men jag får köpa nytt tyg själv om jag vill klä om den ;)
 
Hur som helst. Livet fortsätter i stort sätt som vanligt. Har idag varit i stallet. Löshoppade Soppan lite, blev typ sex språng eller något. Hon är inte så jättebra på att löshoppas, och vi hade inte heller infångare så långt som vi egentligen hade behövt. Flyttade även dem till en annan hage där de får gå tills hösilaget anläder så att vi kan ta in dem. 
 
Imorgon har jag en tenta på eftermiddagen som jag ska plugga lite mer till. Kommer sorgligt nog inte klara den eftersom jag tycker ämnet är så himla tråkigt att jag drar mig ännu mer från att ta upp mina böcker. Men det har blivit en del pluggande och jag har rätt bra koll på termer i alla fall. Sen är läraren lite konstig för hon har sagt till oss att vi inte behöver kunna räkna ut något eller att vi ska memorera några formler, sen vill hon helt plötsligt att vi ska ta med oss miniräknare till tentan, så jag är minst sagt förvirrad.
 
Har också en hel del körlektionen och det går bra med körningen än så länge. Har ju inte kommit så långt men det går i alla fall frammåt på den fronten.
 
Imorgon ska jag försöka fixa lite fler av bilderna jag tog så jag kan lägga upp dem här!
 











Kom ihåg mig?