¦ Sharon >> Tumblr

there's a scream inside that we all try to hide

 
 
 
 
¨
 

¦ Sharon >> Tumblr >> Vardag

barnsjukvård och repgrimme-ritt

 
Hiya huns!
 
 
Min praktik har ju börjat igen så har haft fullt upp i veckan, därav enbart tidsinställda inlägg uppe. Men jag har haft väldigt stor lust att blogga så hoppas att det håller i sig. Jag är ledig på fredag så har långhelg och ska försöka göra fler varierade inlägg då. Ester har även gett mig några GIF-önskemål så ska försöka fixa det också!
 
Annars så har jag som sagt praktik för tillfället. Drar på mig sjukhuskläder varje morgon och jobbar bland barn denna gången. Väldigt intressant och spännande, lätt något jag skulle kunna tänka mig i framtiden. 
 
Annars har jag varit i stallet och ridit pigga Soppan i reprgrimma. Allt är bra där, har tyvärr inga nya bilder att lägga upp så fick bli en väldigt accurate tweet istället. Försöker hinna kolla mina serier och ska nu se på Legacies, resten är jag klar med. För er som inte sett The Punisher rekommenderar jag den starkt, finns på Netflix!
 
Planerar även min nya tavelvägg. Har gjort en skiss i Photoshop som jag håller på och organiserar i, sedan har jag gjort tejp-markeringar på väggen och ska börja plocka ner det som sitte uppe där just nu för att verkligen kunna markera tavlornas storlekar så jag får se hur det kommer se ut i verkligheten. Vill försöka komma till IKEA i helgen och köpa ramarna och även framkalla förstoringarna så att de hinner komma i nästa vecka!

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

later

 
 
 
 
 
 
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

I’m sick, aren’t I?

      
 
 .    
 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

Spring-outfit

Levi's Cropped Jeans
Mango striped shirt
Red bandana 
Levi's EX-boyfriend trucker jacket
Coverse Chuck Taylor All Star shoes

¦ Sharon >> Vardag

"Jag är din personliga tränare, inte din personliga tjänare"

När träningsvärken hinner ikapp på måndag stämmer detta in rätt bra!
Hiya huns!
 
Började dagen tidigt med att åkta till stallet och hjälpa Ester släppa ut hästarna. Var väldigt tisdeffektiva i stallet och var klara med allt redan halv nio. Hästarna såg inte så jätteglada ut när vi släpte ut dem i snön men vi försökte förklara för dem att det är lag på att de ska vara ute och tillslut gick de iväg från grinden när de insåg att vi inte tänker ta in dem igen, haha.
 
Åkte sedan hem igen, åt en snål frukost som bestod av enbart ett ägg, spelade HW med Gaby och stack sedan till gymmet för att ha första träningen med PT. Måste säga att jag är SÅ glad över att äntligen ta tag i att träna med PT, det är verkligen mycket bättre än att bara träna själv för min del. Jag kan ju i princip inget omhur gym-träning ska gå rätt till och jag behvöer den där sista pushen från någon annan. Fick tränat hela kroppen idag men mest fokus på armar och mage. Ester och jag var i alla fall väldigt nöjda båda två! Rubriken kommer från att Ester inte bar med sig sin vattenflaska under träningen och det slutade med att PTn fick hämta den eftersom hon låg halvt död med vikter på höfterna och inte orkade göra det själv ;) 
 
Efter det kom jag hem, åt och kollade på The Punisher. Stack till jobb runt halv tre och kom hem strax innan 21. Nu har jag hunnit äta, duscha och göra te. Har satt mig vid datorn igen för att fortsätta kolla serier och ska föröska bli klar med resten av episoderna jag har kvar imorgon innan jobb! Vill också försöka göra lite fler tidsinställda inlägg och hinna spela lite så får se hur mycket jag hinner.

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

I come here to escape the known world

 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

they are daring you to desire them

Elio X green
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

i'm no easy A

   
            
      
      
      
Timothée Chalamet as Kyle in Lady Bird

¦ Sharon >> Spel

daisy-orange

Tillbaka med mina SSO bilder ;) Här är min senaste häst, en Clydesdale som heter Daisy Orange.

¦ Sharon >> Stallet >> Vardag

busiga hästar i vinter-väder

 
Hiya huns!

Idag var jag på gymmet med Ester där vi hade konsultation med vår PT. Detta året vill jag fokusera mer på mig och min kropp, hälsa och välmående så tillsammans med Ester kom vi överrens om att vi vill testa på att träna med PT för att få något vettigt utav våran tid på gymmet. Idag gick vi bara igenom mål och förväntningar och sedan gjorde vi några övningar för att han skulle se hur rörliga vi är. Vårt första pass blir nästa vecka och jag är SÅ taggad!
 
Åkte hem igen, kollade SPN och åt sedan stack vi till stallet tillsammans. Vi beslöt oss för att rida ut så broddade och tog oss en runda uppe på Arrie med två pigga hästar. Båda två var busiga, Soppan höll på och bocka av mig minst två gånger i galoppen och jag fick hålla henne på extremt kort tygel för att hon inte skulle springa om Fairy, som annars hade lett till totalt KAOS. Fixade i stallet och tog sedan in hästarna.
 
Har nu kollat första avsnittet av andra säsongen av The Punisher. Är inte så stort fan av att Netflix släpper alla avsnitt samtidigt då jag känner att jag måste kolla alla nu, nu, nu. Ska försöka se ett varje kväll i alla fall så att jag får undan dem ur min app som håller koll på mina serier åt mig!
 
Jag har även fått upp ögonen för Timothée Chalamet (en skådis) som jag följt ett tag på Instagram på grund av hans utseende. Försökte kolla på den omtalade filmen Call Me By Your Name när det pratades mycket om den men jag kunde inte hitta den på nätet och inga svenska biografer visade den, så jag plågades några minuter med att kolla på en dåligt kvalitet version innan jag stände den. MEN så i förrigår hittade jag den, kollade på den och totalt ÄLSKAR den. Har även passat på att se Beautiful Boy med Timmy som också är jättebra och lätt värd att se! 

¦ Musik >> Sharon

playlist: i study rainbows

 
 
 

¦ Cute boys >> Sharon

Harry Styles X Gucci

 
Dessa bilder är ungefär ett halvår sena upp här på bloggen, men jag tycker de är så fina så de förtjänar en plats här ändå. Harry får mer än gärna göra fler kampanj-fotograferingar för Gucci eller andra liknande high-end märken så jag har mer att publicera av denna vackra människan.

¦ Outfits >> Sharon

Inför utställningar i år...

 

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon >> Tumblr

louis tomlinson X acne studios

Idag fick jag lust att klippa och klistra i photoshop. Det var ett bra tag sen jag sist redigerade några som helst bilder på boysen från det där bandet, ni vet.
 
Ni som vill köpa tröjan hittar den här.

¦ Natur >> Sharon

I don't know what I'd tell you if you asked me for the truth

Skrylle
 

¦ Natur >> Sharon

Let me be the one to lift your heart up and save your life

Här är några fler bilder från Skrylle. Hade egentligen tänkt lägga upp dessa avsevärt mycket tidigare men min dator frös och jag orkade inte starta upp den sen igen eftersom klockan började bli mycket. Men nu tog jag tag i det i alla fall! 
 

¦ Natur >> Sharon >> Vardag

Det nya året

Skrylle naturreservat
 
Hiya huns!
 
Jag inledde det nya året med att köra till jobb, lite sådär halvt roligt såklart men jag klarade mig. Jag ska även jobba idag och hela helgen men jag är i ständigt behov av pengar så rätt skönt att få några pass såhär innan skolan drar igång på riktigt igen. 
 
Detta nyåret valde jag att inte bestämma några nyårslöften av anledningen att jag aldrig håller dem ändå. Istället blir jag bara besviken på mig själv och känner mig usel, haha. Däremot vill jag verkligen börja äta mer hälsosamt så från och med idag kör jag på min älsakde LCHF-diet och får helt enkelt tåla min förbannande utslag om det så ska vara. Jag vill även gärna börja träna på gym och gärna springa mer. Hoppas på att skaffa bil nu denna månaden och kommer i så fall kära till skogen för att springa i naturen som jag tycker är väldigt skönt!