"Jag är din personliga tränare, inte din personliga tjänare"

¦ Sharon , Vardag
När träningsvärken hinner ikapp på måndag stämmer detta in rätt bra!
Hiya huns!
 
Började dagen tidigt med att åkta till stallet och hjälpa Ester släppa ut hästarna. Var väldigt tisdeffektiva i stallet och var klara med allt redan halv nio. Hästarna såg inte så jätteglada ut när vi släpte ut dem i snön men vi försökte förklara för dem att det är lag på att de ska vara ute och tillslut gick de iväg från grinden när de insåg att vi inte tänker ta in dem igen, haha.
 
Åkte sedan hem igen, åt en snål frukost som bestod av enbart ett ägg, spelade HW med Gaby och stack sedan till gymmet för att ha första träningen med PT. Måste säga att jag är SÅ glad över att äntligen ta tag i att träna med PT, det är verkligen mycket bättre än att bara träna själv för min del. Jag kan ju i princip inget omhur gym-träning ska gå rätt till och jag behvöer den där sista pushen från någon annan. Fick tränat hela kroppen idag men mest fokus på armar och mage. Ester och jag var i alla fall väldigt nöjda båda två! Rubriken kommer från att Ester inte bar med sig sin vattenflaska under träningen och det slutade med att PTn fick hämta den eftersom hon låg halvt död med vikter på höfterna och inte orkade göra det själv ;) 
 
Efter det kom jag hem, åt och kollade på The Punisher. Stack till jobb runt halv tre och kom hem strax innan 21. Nu har jag hunnit äta, duscha och göra te. Har satt mig vid datorn igen för att fortsätta kolla serier och ska föröska bli klar med resten av episoderna jag har kvar imorgon innan jobb! Vill också försöka göra lite fler tidsinställda inlägg och hinna spela lite så får se hur mycket jag hinner.











Kom ihåg mig?