¦ Sharon >> Spel >> Vardag

Akhaltekeer

Stella & Lost Scout
 
Hiya huns! 
 
Idag kom det ny westernutrustning till SSO, så jag var såklart tvungen att köpa ny sadel, bosal och ett nytt schabrak! Och eftersom jag levlat klart min AQH så köpte jag även en ny pålle, en Akhaltekeer som jag faktiskt inte äger någon av innan! Ville egentligen köpa en till AQH men det är lite tråkigt att levla två hästar av samma ras direkt efter varandra, så fick bli denna istället. 
 
Har annars praktik just nu, det är chill eftersom jag får gå tidigt varje dag. Har börjat lite på min sista uppgift för utbildnignen men väntar på böcker jag lånat som jag behöve, så ligger lite lågt med den för stunden. Nu har jag i princip bara 5 moment kvar som ska bli godkända och sen är jag helt klar med allt! Längra så tills jag är färdig och bara kan chilla utan några tankar på plugg.
 
 

¦ Sharon >> Surprise

we all share the same sky

 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

you know, i hate it, when we're not intoxicated

 
 

¦ Sharon >> Surprise

What am I now, am I someone I don’t want around?

Tog lite bilder på Soppan här om dagen! Tack Clara som ställde upp och höll i henne!

¦ Sharon >> Surprise

How are you gonna walk at the rainbows edge?


¦ Sharon >> Spel >> Stallet >> Vardag

How are you gonna run at the speed of time?

Stella & Wonderchild
 
Hiya huns!
 
Idag kom den nya Quarterhästen till SSO! Jag köpte mig en och kommer troligtvis köpa mig den som är roan också eftersom jag tyckte båda var så fina! Dessa hästarna har även helt nya animationer, de går med huvudet lågt i alla gångarter samt kan både spin och slidestops! 
 
Annars var jag i stallet idag. Var väldigt varm och trodde Soppan skulle vara seg men hon var SÅ fin! red lite dressyr och hon sköte sig helt fantastiskt, hade bjudning framåt och bar upp sig fint utan att bli tung i handen! Blev aningen stark mot slutet men överlag är jag väldigt nöjde med henne! Imorgon får hon antingen vila eller så rider jag ut en runda.
 

¦ Djur >> Sharon >> Stallet >> Vardag

put your fucking hands up, this the fucking anthem

 
Hiya huns!
 
Hade förberätt några tidsinställda inlägg tidigare, som om jag visste att veckan skulle vara hektiskt! Har jobbat 3 nätter på AVA vilket vred mitt dygn helt. Mellan torsdag och fredag sov jag 16 av 24 timmar, helt galet hur slut har jag varit. Men AVA var väl helt okej. Hände tyvärr inte så mycket förutom på COAVA (corona-ava) och eftersom jag inte var där så låg vi mest i soffan i personalrummet och chillade hela natten. Har lite citat från personalen där, de var ett rätt roligt gäng!
 
*kl 04, alla patienter sover*
"Ska vi inte göra nånting? Typ pierca varandra??"
 
*diskuterar intox-patienter*
"Hade ju vart schysst o få in han den där kändisen som coxar, vad heter han nu?"
"Persbrandt?"
"Ja juste ja. Han känns som en rolig en."
 
*En sköterska vi inte sett på ett tag dyker upp i personalrummet*
"Var är du idag? Man ser dig inte i korridoren"
"Coava"
"Ugh. Hosta på mig. Snälla"
 
Annars så har jag varit hos läkaren. Fått remiss till psykolog och ångestdämpande läkemedel utskrivna, så det känns faktiskt som att det kan bli något bra av detta ändå. Idag har vi storstädat i hela lägenheten och ska fortsätta med det sista imorgon. Har också varit på Ikea och köpt lite nya möbler så har börjat bocka av vår lista på saker vi vill fixa till lägenheten! Nästa vecka är jag "ledig" så ska samla ihop mitt liv lite (haha) och försöka ta det lite lugnt! 

¦ Sharon >> Surprise

Trying to remember how it feels to have a heartbeat

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Natur >> Sharon

Hard to act like I've been alive

Ytterligare ett par bilder på ett blommande träd som jag tyvärr inte har någon aning om vad det är för sort! Är inte största fanet av röda blad men det funkar ändå!
 

¦ Sharon >> Spel

yeehaw

 
 
 
 
 
 
Senaste uppdateringen i spelet tillförde en helt ny Western-ranch med massor av ny utrustning! Tyvärr släpps inga nya hästar förrens om två veckor men redan nästa vecka kommer ännu mer snygga saker jag kan pryda mina pixel-hästar i ;) Tills vidare fick MoonStone prova sitt nya turkosblå set i Firgrove skogen!
 

¦ Natur >> Sharon

I'm 22 but I don't act like it, clearly

Mer körsbärsblom från detta helt magiska trädet!
 

¦ Sharon >> Spel

Ny magisk SSO-häst

Midnight Shadow
Jag är egentligen inte ett så stort fan av Star Stables "magiska hästraser" men kännde ändå att denna lila pärlan fick bosätta sig i mitt stall..

¦ Sharon >> Surprise

If you are afraid, don't be, I have the whole thing planned

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Natur >> Sharon >> Vardag

alla har väl fan rätt att vilja dö då och då

 
Hiya huns!
 
I måndags hade jag årets sämsta dag. Började morgonen med en riktig ångestattack på grund av att jag insåg hur jävla fattigt mitt examensfirande kommer bli. Fick sen totalt psykbryt när mamma kom över och skrek och kunde typ inte andas och hjärtat slog så hårt så jag trodde att jag skulle dö.
 
Sen åkte vi till stallet (mamma och jag) och det var ju världens sämsta idé. Soppan kände att jag mådde bajs så hon var töntig och rädd för allt. Red ner till sjön och doppade benen och det var väl det enda bra med det. Åkte sedan till Hornbach för mamma skulle handla saker till sin balkong. Hade sprängande huvudvärk hela tiden för att jag hade gråtit hela förmiddagen, men fick en mjukglass med strössel så blev väl lite bättre.
 
Kom hem till ett jävla mail från en lärare som påstod att jag inte varit delaktig på en obligatorisk Zoom, vilket jag har, så bråkade med henne hela eftermiddagen tills jag pratade med rektorn och tillslut gav hon med sig, så jag slipper i alla fall komplettera. Fick en till panikattack och bestämde mig för att sova bort allting men va så uppe i varv så det gick inte heller nåt bra. Har nu fått en tid till en läkare på min vårdcentral så jag hoppas att han kan hjälpa mig eller annars skicka en remiss till psykologen. Har ju inte tyckt att det fungerar att gå till psykologen men känner också att jag inte kan fortsätta ha det såhär..
 
I tisdags var jag helt off och kände mig helt slut hela dagen. En klasskompis kom till mig och vi gjorde två uppgifter tillsammans på förmiddagen, så det kändes skönt att kunna bocka av. Hjälpte mamma med hennes balkong och sen tränade Ester och jag mot kvällen. 
 
Idag var jag först på en arbetsintervju som känndes jättebra. Ska återkomma med lite saker och sen eventuellt skriva på kontrakt i nästa vecka om inget annat kommer där mellan. Sen var jag i stallet och red ut med kompisarna och efter det promenerade jag en runda i skogen, och har även hunnit fota körsbärsblom. Imorgon ska jag försöka koppla av lite, kanske göra klart en uppgift jag påbörjat annars har jag inte mycket planer! 

¦ Sharon >> Surprise

you should go and love yourself

 

¦ Sharon >> Surprise

She's an angel, my only angel

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson

¦ Outfits >> Photoshop >> Sharon

nya schabrak till samlingen

 
Två outfits som Soppan sagt att hon önskar sig ;)
 
 

¦ Sharon >> Surprise

when you're bilingual the most annoying thing is when you know the perfect word that fits the sentence but it's in another language and not the one you're talking in

 
 

¦ Sharon >> Surprise

drop it like it's nasdaq

 
Hiya huns!
 
Idag bestämde Gaby och jag oss för att åka tillsammans till stallet. Sist vi gjorde det var på medeltiden typ, haha! Nä men i alla fall så var det ett tag sen sist. Vi brukade jämt åka båda och fotade typ alltid då, hade nya bilder varje dag nästan.. Hur som helst så tänkte vi hoppa så vi byggde upp lite olika hinder, en kombination med ett galoppsprång, ett rätuppstående med en rengbåge under och två smalare plank i dog-leg formation. Gick bra, Soppan skötte sig super och hoppade allt utan problem! Lite svårt att landa i rätt galopp ibland så tränade lite på det. Imorgon blir det en kort runda ute då mamma ska följa med mig!
 
Annars. Skolan är chill just nu. Har föreläsningar ibland över Zoom vilket är skönt eftersom jag bara gör annat vid sidan om. Har klarat alla mina tentor, samt lämnat in ett grupparbete nu. Har två inlämningsuppgifter som man får lämna in när som helst innan examen så jag hade tänkt göra klart dem i nästa vecka eftersom jag inte har något annat på schemat, skönt! Har även varit på min första arbetsintervju, gick bra men jag ska på fler så har inte lämnat något besked till dem ännu. Jag kan alltså inte fatta att jag blir leggad syrra om exakt 2 månader (?!). Sinnes vad snabbt tiden har gått.
 
Imorgon tänkte jag även ta mig ut och fota lite körsbärsblom i parken innan det blir för sent! Nästa vecka ska det bli upp mot 15 grader här nere så det ska säkert bli en bra vecka! Ska försöka göra lite andra tidsinställda inlägg också och hålla er lite uppdaterade här! Ha det gott!
 

¦ Sharon >> Surprise

She, she lives in daydreams with me

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson