¦ Sharon

året 2020

 
Jag tror att vi alla kan hålla med om att detta året har varit helt kaotiskt för hela världen. För mig känns det som att hela första halva 2020 bara gick i ett och att 2021 är runt hörnet känns nästan helt omöjligt. Hur som heslt, här kommer min sammanfattning av detta året! 
 
Januari
Januari började med att jag och Ester åkte runt i Skåne för att fota olika kyrkor! Tyckte det var kul att ha ett "projekt" och vill gärna hitta på något liknande det kommande året. Hade fotograferingar med Clara, och Soppan trampade mig på foten så att jag fick åka in och röntga den.. En spricka, men inte bruten och det var jag glad för eftersom min sista termin på SSK programmet skulle börja och jag inte ville missa praktiken och behöva skjuta upp min examen. 
 
Februari
Hade praktik på Plastikkirurgiska avdelningen och pluggade massor inför mina sista tentor. Coronan hade väl inte helt dragit igång än, inte hos oss i Skåne i alla fall, men restriktionerna på sjukhuste kände jag av. Handspriten tog slut och det blev besöksförbud för anhöriga påavdelnignarna. Skolan gick över till digitalutbildning men det var ungfär så mycket som Coronan påverkade mig i min vardag i februari.
 
Mars
I mars fortsatte praktiken och plugget. Jag unnade mig ett par ridbyxor från det amerikanska märket The Talored Sportsman och det är numera mina absoluta favoriter bland ridbyxorna jag äger. Gör mig i skrivandes stund redo för att klicka hem mitt nästa par! Cara fotade även mig och Soppan i vårsolen och det är en av mina favoritfotograferingar tillsammans! Ester och jag började träna tillsammans, både kondition, fys och gick på promenader varje vecka. Det var sköt så länge det varade, sen tog det slut och nu har vi inte kommit igång igen..
 
April
April bjöd på mycket "ledig" tid då skolan gick över zoom. Jag var ute och fotade i parken när allt börjat blomma. Jag hade året sämsta dag i april, totalt psykbryt när jag insåg hur fattigt mitt examensfirande skulle bli när man inte fick hålla några evenemang med över 50 pers på grund av den rådande Corona situationen. Blev också otroligt ledsen när flera av mina närsta vänner som jag kännt hela livet inte ville fira med mig även om vi var färre, men efter några träffar med min psykolog och några lugnande mediciner senare blev livet lite bättre och jag accepterade att Cornan officielt förstörde min examen.
 
 
Maj
Har inga som helst minnen av maj månad. Hade vi ens en femte månad detta året? Jag hade en del att göra i skolan med min sista praktik där jag även fick uppleva mitt första hjärtstopp. Varvade zoom-föreläsningar med att spela och kolla YouTube och så släpptes hästarna på bete och jag fotade Soppan i soluppgången!
 
Juni
I juni tog jag ÄNTLIGEN examen och blev Legitimerad Sjuksköterska! Firade exaen med familjen och med kompisarna och hade än rätt bra dag ändå, trots allt med coronan. I samma veva drog hela BLM-igång och jag vet att det var himla mycket som (med all rätt) kretsade kring detta i sociala medier, så det kommer jag nog aldrig glömma eftersom det var så nära impå min examen. I examensprecent fick jag bland annat ett objektiv som jag önskat mig så fotade Soppan och massa annat! Sen tidigare hade jag bestämt att jag skulle ta åtta veckor ledigt, så jag åkte med pappa och hans familj till en stuga de hyrt lite högre upp i Skåne. Vi badeade, grillade och gick i skogen, rodde eka på ån och åkte på älgsafari! Hade det jättemysigt och det var skönt att komma ifrån stan ett tag.
 
Juli
I juli åkte jag och Gaby upp med våra kaniner till Esters sommarstuga! Tyvärr var vädret riktigt dåligt men jag tycker ändå vi gjorde det mesta av det! Vi badade i sjön trots kyla, och gick i skogen fast än det regnade. Kaninerna tyckte det var kul att få hoppa runt på gräs och äte färska maskrosblad och blåbärsris! Längtar tills nästa år då vi kan göra om det! Senare i juli så möttes jag upp med en gammal vän från gymnasiet och vi fotade Ester som stog modell! Första gången jag fotar människort på det sättet och jag tyckte det var SÅ kul! Av någon oklar anlednign har det inte blivit av mer än dess (fotade visserligen lillasyrran också, och Gaby och Ester tillsammans) men vill så gärna göra om det fler gånger!
 
Augusti
Jag började på mitt nya jobb på SUS, Medicinavdelning 4. Jag var så nervös man kan bli, mest för vilket ansvar mitt jobb faktiskt kräver men också STRESSEN. Men det gick bra och jag stormtrivs på min arbetsplats! Fick ett par fina bilder på mig och Soppan, både av Clara, Ester och Gaby som fotade mig när jag red vid lite olika tillfällen!
 
September
Jobbet fortsatte och Coronan drog igång igen. Vi hade ett corona utbrott på avdelningen och behövde tsta oss en gång i veckan men jag klarade mig undan viruset och fortsate jobba som vanligt. Var i skogen med mor och plockade svamp, Soppan fick ett nytt träns från CWD och Ester fotade när jag red! 
 
 
Oktober
Oktober... vad hände inte i oktober undrar jag. Började rätt lugnt, shoppade lite höstkläder och tog en helgtur till Ladonien. Och sen BAM! Jag testade positivt för Covid-19. Gaby och jag var tvugna att isolera oss och jag var hemma i 10 dagar innan jag gick ut för första gången. Mamma hade höstlov och fick agera hemtjänts, handla till oss och slänga vårt hushållsavfall. Det är någ det mest absurda som hänt i mitt liv, se min mamma genom kikhålet i dörren lämna mat för att sedan gå iväg några meter innan jag öppade dörren och tog in leveransen. Jag var hemma nästan tre veckor, hade exakt alla symtom man får av covid och mådde faktiskt rätt kasst. Hade något så otorligt tråkit i karantän så spelade massa Spider och blev besatt av en ny artist, YUNGLBUD.
 
November
Efter första veckan i november kom jag tillbaka till jobb. Min arbetsplats hade förvandlats till en covid-19 inrättning och vi tar numera bara hand om patienter som är covid positiva. Otroligt hektiskt, och läget blir bara värre. Dessutom beslutade vår klinik att vi på Medicinen 4 ska börja ta hand om covid patienter som kräver intensivare vård, och jag har behövt jobba extra pass på helgerna för att vi inte får ihop bemanningen.. Numera jobbar jag på Medicinen 1 istället (de behöver också hjälp med bemanning) och det är skönt att få slippa covid-vården ett tag. Var även med Oatmeal hos veterinären för hans trycksår och hoppas på att det förbättrar sig tills vi ska på återbesök!
 
December
December har bestått av 90% jobb. Riktigt tråkigt månad, inget har hänt. Allt och alla är så dystra, ingen snö eller jul-feeling. Regn, rusk och lera. Jag är trött, så trött att jag snart kommer behöva sjukskriva mig. Corona-situationen på jobb är katastrof, vi hinner inte sitta ner på arbetspassen och patienterna är svårt sjuka. Nä - denna månaden må vara sämst på detta fruktansvärt dåliga året. 
 
2021, 
Snälla, bli ett bättre år. 
Hälsningar, ALLA.
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Tumblr

A version of Romeo and Juliet, this time with Adidas sneakers and cigarettes


¦ Sharon >> Surprise

If you belong nowhere, you belong here with me

 

¦ Kreativt >> Pretty girls >> Sharon

Don't get caught up in traffic, I heard that it's hazardous

 
 

¦ Sharon >> Surprise

If I'm alive and well, will you be there and holding my hand?

 
 
 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

God Jul!

 
God Jul, önskar Soppan och jag!
 

¦ Kreativt >> Pretty girls >> Sharon

I took a walk around the world to ease my troubled mind

 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Tumblr

Under the stars, she took my hand and said; Love You


¦ Sharon >> Spel

snön har kommit till star-stable

 
Snowsurfer
 

¦ Sharon >> Surprise

fuck the friends who leave when you are sinking

 
 
 
 
 

¦ Kreativt >> Pretty girls >> Sharon

my high hopes are getting low

 
 
 
 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

om jag inte hade andra utgifter...

Om halva lönen kunde gå till hästsaker skulle Soppans garderob fyllas på med massa saker som hon villhöver :')

¦ Sharon >> Surprise

Absent on absinthe, dancing to bad synths

 

¦ Sharon >> Surprise

Turned the mess into a dreamland

 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

My favorite flavored sweets are raspberry amphetamines

 
Ester tog lite bilder på Soppan och mig tidigare i veckan!