¦ Djur >> Sharon >> Vardag

"Det är ungefär lika svårt att sätta på någon annan ett munskydd som det är att sätta på en bebis en mössa. Det blir aldrig bra."

Bjuder er på bilder på Oatmeal och Bin Bing
 
Hiya huns!
 
Idag var det en annorlunda dag på jobbet! Började nere på avdelningen med mina patienter som vanligt för att sedan gå upp till operation (OP) för att vara med på en mastektomi + direktinläggning av protes, d.v.s., bortagaande av bröst + inläggning av en protes i samband med borttagandet. Detta var såklart så sjukt spännande! Var med på allt från sövning till uppvaket, vilket allt som allt tog lite över 4 timmar. Eftersom jag bara var med och tittade blev det mycket stående för min del så fick dricka massa apelsinjuice för att inte dippa i blodtryck vilket man lätt gör annars. Så stod lite vid sidan med ett sugrör i munnen, fastsatt med munskyddet över och juiceflaskan i fickan, haha! 
 
Annars är mycket som vanligt. Vädret här har varit totalt katastrof, med klass 2 varningar som gjort att man bara vill vara inne hela dagarna. Men har varit hos Soppan (tyvärr inte gjort något intressant med henne p.g.a vädret) och annars varit på praktik eller pluggat hemma. Nu har jag halva tiden kvar på denna praktiken så efter att den är avslutad ska jag börja kolla runt efter jobb och sådär... Det är faktiskt bara 100 dagar kvar tills jag tar examen! Helt sjukt.
 

¦ Andra Hästar >> Serier >> Shopping >> Vardag

häst-inspo

 
Gick in på min häst-inta här om dagen och, BOOM, häst-intresset sköt i höjden haha! Nu är jag så taggad på att våren ska komma så att det blir aningen trevligare väder att rida i... just nu har det stormat här nere i några dagar och det är inte så motiverande... 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

promenad med soppan

 
 

¦ Kreativt >> Sharon

pinterest inspo pt.1

Här kommer den första delen av lite inspiration från min pinterest-board! Lite porsin som jag tycker är snyggt, och som hade passat bra till mitt färgglada hem! 

¦ Sharon >> Spel

spacerocket does xc

 
 
Stella & Spacerocket testade den nya terrängbanan i Firgrove!

¦ Djur >> Sharon

Oatmeal

Oatmeal

¦ Sharon >> Vardag

senaste dagarna

 
Hiya huns!
 
Det gick inte så bra med mina tidsinställda inlägg som jag skulle göra... så det har ekat tomt här på bloggen. Men det är jy (tyvärr) inget som ni inte är vana vid. Suck.
 
Jaha. Jag har haft mycket skolrelaterat att göra känns det som. Har jag inte varit på min praktik har jag varit hemma och pluggat till tentor.. sen var jag på praktiken hela helgen också så idag är min första dag jag är ledig på ett tag. Har pluggat idag också, och ska troligtvis plugga några timmar till senare ikväll men tog en paus nu och har gjort lite annat. Var och hämtade ett paket med Mumin-koppar och sedan var jag ute och joggade ett varv runt parken. Tog en dusch och satte mig och läste i min bok som jag börjar närma mig slutet på - och nu sitter jag här och tänkte uppdatera er och svara på lite kommentarer (som jag också är dålig på att göra..).
 
Tänkte även spela lite SSO idag eftersom jag inte gjort det på ett tag, så kanske tar några bilder där och lägger upp. Och så ska jag verkligen försöka göra några av de där tidsinställda inläggen jag ville göra sist!
 

¦ Cute boys >> Musik >> Photoshop >> Sharon

Happee birthdae Hazza

 
Idag fyller denna underbara människan år! Fick lite åldersnojja när jag insåg att vi alla börjar bli äldre.. Harry var bara 19år när vi var på deras spelning för första gången, helt sjukt vad tiden går! Kan inte vänta tills jag står där med ina Golden Circle biljetter och ser han spela i Stockholm i maj igen! Lägger en länk till två av mina favoritlåtar från hans senaste album, Fine Line.