¦ Natur >> Sharon

röker Camel blå för allt det jag ångrar nu

 
 
 
 
 

¦ Natur >> Sharon

Saw a billboard sign on the interstate saying Jesus died for the sin of me

 

¦ Djur >> Sharon

Det handlar inte om att vinna, bara övervinna¦ Kreativt >> Natur >> Sharon

these streets are yours, you can keep them

 
 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

Maybe I'm someone that I shouldn't be

 

¦ Djur >> Sharon

Growing up is a crossroad of what bloodline to follow


¦ Sharon >> Surprise

they've got american candy for the american kids

 

¦ Sharon >> Vardag

28 grader

 
Hiya huns! 
 
Här om dagen hoppade jag och Ester fotade så ovan ser ni en bild ifrån det. Ridpasset gick rätt bra med tanke på hur länge sen det var jag hoppade "ordentligt." Eftersom Ester åkte med mig så åkte jag med henne till hennes medryttarhäst igår, och efter det åkte vi snabbt till Soppan så jag kunde ta några bilder på henne i solnedgången.
 
Igår var jag även på stranden med ett par kompisar. Badade i havet (SÅ skönt!) och åt sallad och jordgubbar. Brände mig självklart lite också men har köpt solkräm nu så bör ju förhoppningsvis inte hända igen... 
 
Idag har jag spelat, läst och redigerat bilder. Har nu organiserat alla bilder jag har kvar att lägga upp, så måste bara fixa rubriker till alla inlägg. Blir hela 16 stycken (!?) så kommer ju sprida ut dem nu framöver! För en gångs skull tycker jag att jag har för mycket bilder att hinna redigera jämfört med hur få jag brukar ha, haha. Idag fick jag också äntligen levererat min merch från Logan. Jag var även bland de första att beställa så fick munskydd som de designat p.g.a Covid-19 på köpet. Får se om jag änvänder dem eller inte, oavsett så blir det som nån form av minne till pandemin. Om jag nu skulle lyckas glömma den ;)
 
Imorgon ska mor och jag till Klippan. Ska köpta nån pläd med mig hem tror jag, en ny till mitt rum och en att ha på uteplatsen!

¦ Sharon >> Surprise

why do you only call me when you're high?

 
 

¦ Djur >> Natur >> Sharon

How can you just leave me standing alone in a world that's so cold?

 

¦ Djur >> Natur >> Sharon

Here's a song about a girl with little braids that turned the world to a parade

 
 

¦ Djur >> Natur >> Sharon

I’m two steps back from where I wanna be

 
 

¦ Djur >> Natur >> Sharon

jag är bara 22, det är klart jag överdriver

 

¦ Djur >> Natur >> Sharon >> Vardag

vecka 25

 
 
 
 
Ån vi rodde på, en Bisonoxe på älg-safarin, bad i sjön, skogen och lite midsommar fin med krans och allt!
 
Hiya huns!
 
Idag kom jag hem från en vecka i stugan som pappas familj hyrt! Vi hade verkligen tur med vädret, i genomsnitt typ 25 grader varje dag, så det blev mycket bad i sjön. Rodde en tur med vår båt på ån i närheten av stugan, gick lite i skogen och var på älg-safari (här fanns också Bison-oxar och små killingar!). Tog en sväng till Tingsryd, besökte en bil-kyrkogård och så har jag läst min bok i solen. Brände både ryggen och magen de första dagarna men har sen blivit fint brun i alla fall så nu ska jag försöka fortsätta jobba lite på brännan resten av min lediga tid. Svårt som häst-tjej dock, går ju mest i ridbyxor och t-shirt varje dag :')
 
Jag har i alla fall hunnit landa lite hemma nu. Har överfört bilder från kameran till datorn, ätit, duschat och tvättat håret samt packat upp allt. Har även hunnit kolla ett avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D och ska nu redigera bilder från veckan! Så kommer upp lite tidsinställda nu framöver. 
 
På mångad ska kaninerna vaccineras så ska till kliniken med dem och sedan troligtvis till stallet mot kvällen. På tisdag så har Ester erbjudit sig att ta bilder på mig när jag rider med mitt nya objektiv (köte det ju främst för häst-foto!!) och sedan i veckan ska Clara och jag ta lite bilder på hästarna i hagen i solnedgången. Jag vill gärna byta ut de tre bilderna jag har på Soppan i mitt rum till några mer färgstarka och tänkte att orangea/röda solnedgågnsbidler kan bli snyggt! Men, men.. vi får se om det blir några bra först!
 

¦ Sharon >> Surprise

A heart that's broke is a heart that's been loved

 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

bry er inte om mig, jag står bara här och skriker lite innombords

 
 

¦ Sharon >> Surprise

låt inte andra förstöra ditt liv, det är fan ditt eget jobb

 
 

¦ Sharon >> Spel

little friend

Min senaste Clydesdale Little Friend! 

¦ Sharon >> Surprise

jag kunde inte relatera till ordet krishantering, jag kallade det livet

 
 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

sjöhäst

Nikon D7100 + Nikon Nikkor 85mm f/1.8
Hiya huns!
 
Här kommer mina första bilder med det nya objektivet! Än så länge är jag nöjd, men hoppas på att kunna ta fler bilder i hagen eller vid ridning, då de flesta tagna i sjön idag! Fler bilder kommer i tidsinställda inlägg.
 
Har annars inte hittat på så mycket idag. Spelat lite och hämtat paket typ. Hade beställt ett par Moheda tofflor som jag tyvärr måste skicka tillbaka då de är för stora. Ska gå in om stan imorgon, lite snabbt bara för att köpa ett stativ till min MacBook och sedan köpa en ballongpump för att kunna pumpa upp en basketboll till vår nya basketkorg som vi installerat här hemma :') 
 

¦ Sharon >> Tumblr >> Vardag

JAG HAR TAGIT EXAMEN!!

 
Hiya huns!
 
WOOHO!! Nu läste rätt! Jag har Ä N T L I G E N  tagit examen från Malmö Univeristet! Detta blir alltså det första inlägget jag skriver som legitimerad sjuksköterska! Hur galet är inte det??
 
Jahop. Denna veckan har jag haft både inget att göra men också mycket att göra! Tog examen i fredags och firade med både famlijen och med kompisarna på två separata fester igår, och inför det har det varit mycket som skulle fixas. Men allt blev lyckat och maten var fantastiskt god, lika så tårtan! 
 
Med mina kompisar spelade jag kubb och lekte dunk-gömme på en lekplats precis utanför mig och så drack vi och hade allmänt trevligt. Jag gjorde ett quiz till dem med medicinska frågor som de fick svara på vilket också var kul! Jag har fått jättefina presenter, bland annat ett nytt objektiv som jag önskat mig! Ett Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1.8G som på min kamera motsvara ett 127mm f/1.8 (eftersom jag har DX kamera och objektivet är FX). Men det är precis vad jag velat ha, ett "zoom" med låg bländare som jag kan ha när jag fotar Soppan i hagen eller om någon kan ta bilder på mig när jag rider! Sedan fick jag lite olika presentkort och pengar så jag är otroligt nöjd och tacksam för allt! Av min lillasyster fick jag en jättefin tavla som hon målat åt mig, som jag ska hänga upp på mitt rum! Så tack alla som varit med och firat med mig!
 
Nu är jag ledig i 7 veckor framöver och även om mycket är stängt i landet så hoppas jag att jag hittar på något att göra! Ska definitivt försöka fota en del och blogga, och så ska jag iväg en vecka med pappa, lillasyrran och min bonusmamma till en stuga som dom hyrt. Så det ska bli roligt! Såklart ska jag umgås med kompisar också och så ska jag köpa några böcker så jag kan läsa och ha det mysigt!
 
 

¦ Sharon >> Surprise

jag ska älska dig tills mitt hjärta går under

 

¦ Sharon >> Surprise

om ni bara kunde höra partyt i mitt huvud

 

¦ Sharon >> Surprise

ibland måste du skrika det du viskar

 
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

inrednings-inspo

 
Här är lite inspiration från mitt flöde på Instagram! Jag har alltid tidigare varit väldigt fokuserad på inredning i blå nyanser (favoritfärgen!) men sen jag flyttade hemifrån har jag blivit så mycket gladare för att inreda med alla möjliga färger! Möbler håller jag fortfarande i neutrala färger, vitt, svart, grått etc. men dekorationer vill jag ha i starka färger. Känns verkligen som "jag". Och alltså, rotting-stolen, jag är helt svag för den. Hoppas verkligen att jag kan klämma in en sådan i lägenheten längre fram! HÄR kan ni hitta stolen!
 

¦ Sharon >> Surprise

vi har bara lånat livet av oss själva