JAG HAR TAGIT EXAMEN!!

¦ Sharon , Tumblr , Vardag
 
Hiya huns!
 
WOOHO!! Nu läste rätt! Jag har Ä N T L I G E N  tagit examen från Malmö Univeristet! Detta blir alltså det första inlägget jag skriver som legitimerad sjuksköterska! Hur galet är inte det??
 
Jahop. Denna veckan har jag haft både inget att göra men också mycket att göra! Tog examen i fredags och firade med både famlijen och med kompisarna på två separata fester igår, och inför det har det varit mycket som skulle fixas. Men allt blev lyckat och maten var fantastiskt god, lika så tårtan! 
 
Med mina kompisar spelade jag kubb och lekte dunk-gömme på en lekplats precis utanför mig och så drack vi och hade allmänt trevligt. Jag gjorde ett quiz till dem med medicinska frågor som de fick svara på vilket också var kul! Jag har fått jättefina presenter, bland annat ett nytt objektiv som jag önskat mig! Ett Nikon AF-S Nikkor 85mm f/1.8G som på min kamera motsvara ett 127mm f/1.8 (eftersom jag har DX kamera och objektivet är FX). Men det är precis vad jag velat ha, ett "zoom" med låg bländare som jag kan ha när jag fotar Soppan i hagen eller om någon kan ta bilder på mig när jag rider! Sedan fick jag lite olika presentkort och pengar så jag är otroligt nöjd och tacksam för allt! Av min lillasyster fick jag en jättefin tavla som hon målat åt mig, som jag ska hänga upp på mitt rum! Så tack alla som varit med och firat med mig!
 
Nu är jag ledig i 7 veckor framöver och även om mycket är stängt i landet så hoppas jag att jag hittar på något att göra! Ska definitivt försöka fota en del och blogga, och så ska jag iväg en vecka med pappa, lillasyrran och min bonusmamma till en stuga som dom hyrt. Så det ska bli roligt! Såklart ska jag umgås med kompisar också och så ska jag köpa några böcker så jag kan läsa och ha det mysigt!
 
 


Ida    •  

Men omg så himla gryyyym!! Stort grattis till examen finaste du!!❤️❤️ Så himla underbart woho!! Så roligt med ett nytt objektiv också, ska bli roligt att se nya bilder tagna med det!! Önskar också mig ett nytt objektiv till min födelsedag i sommar hehe :’) kram❤️

Svar: Tack så mycket Ida!! <3
Sharon Eden America Hajny










Kom ihåg mig?