¦ Sharon >> Surprise

It's hard for me to go home and be so lonely

 
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Djur >> Sharon

pearl bing bing

Pearl Bing Bing

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

nu ska jag börja träna igen

 
 
Hiya huns!
 
Hoppas allt är bra med er i Corona-tiderna. Jag har haft onlineföreläsningar hela veckan och träffades med två andra klasskompisar igår för att påbörja ett grupparbete vi har. Nästa vecka har jag inget förutom en inlämning på fredagen och veckan därpå vet jag faktiskt inte vad som händer.. verkar bli rätt många "lediga" dagar framöver i alla fall..
 
På andra noter så har Ester och jag bestämt oss för att börja träna igen. Inte med PT denna gången och inte heller specifikt på gym nu i början i alla fall utan mest kondition. Vi ett mål (som jag håller lite hemligt ett tag till..) som vi vill uppnå, och det känns bra att ha något specifikt att sikta mot. Det har jag inte haft tidigare och tänker att det kanske motiverar mig mer nu! Vädret har varit underbart också den senaste tiden vilket också gör mig ännu mer motiverad så jag hoppas verkligen att det vi har i tankarna går vägen! Ska även återuppta min hälsosamma kost nästa vecka för att få ut så mycket som möjligt av min träning. 
 
Idag blev det en tur till Emporia. Köpte lite nya träningskläder men ville främst åka dit för att köpa ett nytt armband till min Apple Watch. Tyvärr var ju Apple-butiken stängd så får beställa hem istället och hoppas på att jag gillar både färgen och materialet. Ikväll ska hela stallgänget ses och grilla marshmallows tillsammans vid stallet så det ska bli mysigt! 

¦ Sharon >> Surprise

What am I now? What if I'm someone I don't want around?

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Surprise

Walk in your rainbow paradise

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

Short answers save trouble

   
   
   
   
 
Timothée Chalamet as Theodore "Laurie" Laurence in Little Women (2019)
 

¦ Sharon >> Surprise

There's a log on the fire and it burns like me for you

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Gif's >> Listor >> Sharon

MARVEL - en lista

Disclaimer: Spoilers för er som inte sett Marvel-filmerna.
Alla gifs är från Black Panther
 
 
Team Cap eller Team Iron Man?
Jag är Team Cap hela vägen. Mest av anledningen att jag helt enkelt håller med om deras vision och att gruppen Avengers ska vara en egen aktör och inte syras av staten, men sen är jag lite partisk då Captain America och Winter Soldier båda är två av mina absolut favoriter i hela universummet! Nu spelar det väl mindre roll eftersom alla kämpade tillsammans i slutet, men om någon undrar så är det i alla fall Caps sida jag står på!
 
Favoritfilm ur fas 1 i The Infinity Saga?
Har rätt så svårt att välja ur första fasen, men det landar ändå på Captain America: The First Avenger. Iron Man filmerna är båda väldigt bra, och lika så Marvel's The Avengers men, jag känner väl att jag har sett Iron Man så många gånger nu att jag tycker de börjar bli tråkiga på något vis.. Captain America: The First Avenger har jag sett minst lika många gånger som de jag precis nämnt men utöver Marvel är jag ett stort fan av WWII vilket gör att den filmen alltid går hem!
 
Favoritfilm ur fas 2 i The Infinity Saga?
Ant Man. Gillar att den är så annorlunda mot de andra filmerna (bortsett från Guardians of the Galaxy och Thor-filmerna kanske..) och att de inkorporerar insekter i den, haha! Tycker dessutom om just Ant-Mans superkrafter (eller jag hans dräkt), känns som att de är väldigt hjälpsamt att kunna både krympa och göra sig gigantisk.
 
 
Favoritfilm ur fas 3 i The Infinity Saga?
Samtidigt som jag vill säga Avengers: End Game så tar det emot. Det är ju sista filmen där alla hududkaraktärer är med vilket gör det till den sorgliaste filmen av alla men den knyter ihop hela MARVEL-säcken så fint. Det är min absoluta favoritgrej med alla filmerna - att de hör ihop med varandra och att man alltid lär sig något nytt om de andra filmerna när man ser den senaste (if that makes any sense?) Dessutom är denna fasen den med flest filmer och också de som jag gillar väldigt mycket (Captain America: Civil War, Doctor Strange, Guardians of the Calaxy Vol. 2, Thor: Ragnarok, Spider-Man: Homecoming, Black Panther etc...) vilket gör valet nästan omöjligt. För sakens skull säger jag Avengers: End Game. Trodde aldrig att en sci-fi film skulle få mig att känna mig så tom när filmen slutat. Det var över liksom. Slut. 
 
Favorit Avengers-karaktär?
Jag är stort fan av Tony Stark men som Avenger väljer jag ändå Captain America. 
 
Favoritkaraktär som inte är en Avenger?
Doctor Strange / Stephen Strange. Har alltid gillat något med honom. Doctor Strange filmen är (som många andra) en av mina absoluta favoritfilmer. Är väldigt förtjust i användningen av Mystic Arts. Hade det funnits på riktigt hade jag utan tvekan velat lära mig.
 
 
Bästa skådespelaren / skådespelerskan som spelar i en MARVEL-film?
Utan tvekan. Robert Downey Jr. Vilken man. Det finns ingen som hade kunnat spela Tony Stark bättre än RDJ. I princip är det samma människa, Tony och Robert. Chris Evans och Sebastian Stan må vara två av mina absoluta favoriter men inget slår RDJ som Tony Stark.
 
Vilken superhjälte har den bästa superhjältedräkten?
Ur ett estetisk perspektiv så gillar jag Black Panther. Men Caps helt blåa i Capten America: The Winter Soldier är också högt upp på listan. Sen får jag väl säga att Iron Mans också är praktisk, men ur estetisk synpunkt är den inte i toppen hos mig.
 
Vilken superkraft är din favorit?
Som jag nämnt tidigare är Ant-Mans förmåga att förminska sig /forstora sig cool. Men skulle jag själv få välja en hade jag valt att kunna använda mig av Mystic Arts som Doctor Strange gör.
 
Vilken karaktär tycker du minst om?
Rent spontant borde det ju vara Thanos. Men, hör och häpna, jag fattar vad det var han ville göra - och att han tyckte han gjorde rätt. Men om jag måste välja någon som inte är "the bad guy" så skulle det bli Rhodey eller Captain Marvel - enbart för att jag inte är så förtjust i skådespelarna.
 
Vilken film ur hela The Infinity Saga är den du gillar minst?
Utöver The Incredible Hulk (som vi alla kan vara överrens om är den sämsta av alla) så gillar jag inte (likt många andra) Thor: The Dark World.
 
 
Vilken av Oändlighetsstenarna hade du velat äga?
Tids-stenen. Utan tvekan. Tänk att ha friheten att åka både frammåt och bakåt i tiden.
 
Var hade du helst velat bo? Asgard, Wakanda eller Sakaar?
Här står det mellan Asgard och Wakanda. Häftigt att bo på en annan planet men samtidigt rätt skönt att stanna kvar på jorden. Dessutom verkar det hur fett som helst med all teknik i Wakanda tack vare deras vibranium, men å andra sidan verkar det intressant att leva bland gudar. 
 
Favoritreplik ur hela The Infinity Saga?
Detta är ju helt omöjligt att svara på, så jag väljer några absoluta favoriter. Utan inbördes ordning:
 
"I am Iron Man" 
- Tony Stark i Iron Man och Avengers: End Game
 
"Genius. Billionaire. Play Boy. Philantrophist"
- Tony Stark i Marvel's the Avengers
 
“I’m made of rocks, as you can see, but don’t let that intimidate you. You don’t need to be afraid, unless you’re made of scissors! Just a little rock-paper-scissors joke for you!”
- Korg i Thor: Ragnarok
 
“I think you look great, Cap. As far as I'm concerned, that's America's ass.”
- Scott Lang i Avengers: End Game
 
“I love you 3000.”
 
- Tony Stark i Avengers: End Game
 
“I'm with you 'til the end of the line.”
- Steve Rogers i Captain America: The Winter Soldier

¦ Sharon >> Spel

Peacekeeper

Peacekeeper, mitt senaste tillskott till SSO-stallet! 
 

¦ Sharon >> Surprise

go on and close the curtains, 'cause all we need is candle light

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

fotografering i vårsolen

Foto: Cara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 
Hiya huns!
 
Igår hade jag min sista dag på min 8-veckors praktik. Så himla skönt att jag är godkänd i den delen också. Har även fått godkänt på 3 av 4 tentor (väntar svar på sista) så nu känns det verkligen som att allt går åt rätt håll. Nästa vecka har jag digital skola (eftersom allt är stängt - tack covid-19) och det ska bli skönt det också. Tror inte jag tänker lämna sängen på åndag ;)
 
Våren verkar vara på väg hit till oss, äntligen. Vi har haft fint väder nu i några dagar vilket varit väldigt skönt, blir så himla mer motiverad till att bara leva när solen skiner och träden har börjat knoppa. Visserligen är det kallt fortfarande men solen värmer ändå en del - skönt!
 
Idag var jag och Clara i stallet tillsammans och fotade i det fina vädret. Som vanligt tog Clara underbara bilder på oss! Soppan var lite galenför att jag taggade på henne lite så att hon stegrade lite. Men sen var hon ändå snäll när jag ville det så det var ju bra. Hon har varit rätt så pigg den senaste tiden men det är väl vårkänslor det också!
 
Bjuder i alla fall på två bilder nu ikväll, sen ska jag fortsätta redigera fler imorgon. Har varit uppe sen klockan 6 imorse så är lagom trött nu och vill bara gå och lägga mig, haha! 
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

pinterest-inspo pt. 2

 
Hiya huns!

Här får ni en del två av min pinterest-inspo! Just nu sitter jag i sängen på hotellet i Stockholm. Har fått ett rum med riktigt fin utsikt, och solen skiner genom gardinerna så kände mig väldigt inspirerad och tänkte att jag kan lägga upp ett inlägg här! 
 
Åkte upp hit igår, skulle egentligen se Louis spela men eftersom Folkhälsomyndigheterna bestämt att stoppa alla evenemang med över 500 personer så ställdes konserten in och har flyttats till augusti... Men hade redan bokat både tåg och hotell varav inget var återbetalningsbart så bestämde att åka ändå! Tänker att vi går på stan istället och kanske besöker något museeum. Hur som helst är det skönt med en weekend iväg! 
 
Nästa vecka börjar jag min sista praktik-vecka på min bas-placering. Därefter blir det en vecka i skolan med föreläsningar och sedan ska jag ut i akutsjukvården, hemjukvården och sist har jag KUA vilket är en avdelning som styrs av enbart studenter i alla personalkategorier. Sen är det examen! Jag hoppas verkligen att ingen praktik behöver skjutas upp/ställas in eftersom det då riskerar att påverka examen... Vi får väl se!
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

tänk om alla kunde vara som jag.. vilket jävla kaos det skulle bli

 
Hiya huns!
 
Dagarna går i ett känns det som! Jag har gjort klart vecka 6 av 8 på min praktik, har skrivit 3 av 4 tentor (varav jag klarat en, de andra vet jag inte resultatet på än..) och så har jag hunnit göra klart en inlämningsuppgift också. Idag är första dagen jag är ledig (förutom en tenta jag skrev i morse) på sex dagar och jag tänker att jag ska unna mig hela denna helgen till att göra A L L T som inte har med plugget att göra, det tycker jag att jag förtjänar! 
 
Soppan hoppade jag förra veckan vilket gick så otroligt bra! Har inte hoppat ordentlig på minst 6 månader så trodde verkligen att jag skulle rida skit och att övningen vi gjorde skulle gå dåligt, men vi fixade det! Körde en linje med tre rätuppstående med två galoppsprång mellan + bommar mellan. Avskyr verkligen bommar på marken eftersom jag blir totalt avstånds-blind, men det gick verkligen helt felfritt så det boostade mitt självförtroende! Soppan fyllde även 15 år nu i veckan så hon fick en ny lädergrimma med hennes namn ingraverat på sidan och jag köpte mig ett par nya ridbyxor som jag velat köpa hur länge som helst! De säljs dessvärre bara i USA vilket gjorde att de bev jäkla dyra med frakt, tull och moms (plus att själva produkten kostade $180) men jag är galet nöjd med köpet så det var lätt värt pengarna. Kan bara inte köpa dessa lika frekvent som jag hade velat ;) 
 
Nästa fredag åker jag till Stockholm för att se Louis! Ska bli skönt att komma iväg till lite nya miljöer och så ska det såklart bli skitkul att se honom spela, men också att köa, lol. Har disskuterat det här med att köa i flera timmar, och har kommit fram till att det utgör typ 70% av hela upplevelsen. När artisten väl står på scenen händer inte så mycket mer än att man lyssnar och sjunger med, men undertiden som man köar kan i princip vad som helst ske haha! Hur som helst, hoppas på okej väder såhär i Mars, men blir en upplevlse oavsett!