¦ Natur >> Sharon

ännu en dag i paradiset

 

¦ Sharon >> Surprise

A life with love is a life that's been lived

Jag fick äntligen med mig kameran till stallet, så nu kommer här bilder på min ängel. Håll utkik för fler!

¦ Sharon >> Spel >> Vardag

I am a whole museum of art but you closed your eyes

 
Senaste hästen i stallet, Angel Blood
 
Hiya huns!
 
Idag har varit en produktiv (och varm!) fredag. Jag har tvättat, dammsugit, tränat och lämnat av böcker på biblioteket som jag inte längre behöver eftersom jag är klar med ALLT skolarbete! Nu har jag endast en obligatorisk zoom-lektion kvar på måndag och efter det är jag helt klar, så jäkla skönt!
 
Imorgon släpper jag ut de hästarna som fortfarande står inne om nätterna och efter det ska jag följa med Clara och hennes häst Sillen till ett rehab-center där Sillen ska få gå på motionsband med vatten som träning efter hennes operation. Efter det har jag inte så mycket planerat imorgon. Jag tänker att jag tar med mig min kamera och tar lite bilder på Soppan i hagen i alla fall, så att jag får något nytt att lägga upp här! Har ju verkligen inte fotat så mycket som jag velat, och bloggande är under all kritik också...
 
På söndag ska jag först träna med Ester, vi ska gå 1 mil med 15kg packning enligt vårt träningsprogram (så hoppas det är lite svalare) och sen är det mors dag och det ska jag fira hemma hos mamma. Ska äta burritos från ett ställe som gör de bästa burritosarna och sen fika lite hos mamma. Så ser helgens planer ut i alla fall, hoppas ni också får en fin helg!
 

¦ Sharon >> Spel >> Vardag

rainbow

  
Stella & Rainbow
 
Hiya huns!
 
Nu var det ett par dagar sedan jag var här inne sist. Har sen jag bloggade senast hunnit klara av min sista praktik vilket även betyder att jag inte har mycket kvar i skolan. Har fyra obligatoriska moment kvar, varav tre är genom zoom och det sista är ett praktiskt seminarie. Så de nästkommande två veckorna har jag alltså inte mycket att göra i skolan men eftersom min examensfest närmar sig kommer jag ha en del att fixa kring det. Har även haft tid idag till att äntligen spela SSO och även HW och så har jag kollat ikapp de serier jag följer också så att jag får en ren start innan skolan slutar! 
 
Här om dagen släppte även Logan sin nya merch så ville såklart köpa något, och det fick bli en hoodie. Ja jag följer den kontroversiella youtubern Logan Paul. Många har starka åsikter kring honom (och jag håller med om att en del av hans tidigare content har varit respektlöst och fel) men efter att han och KSI hade sin boxningsmatch så har Logan verkligen förändrats mot det bättre hållet. I min mening är hans vloggar bland de bästa på YouTube just nu, på en delad första plats med Dobrik ;)
 
När jag tagit examen och allt det där så ska jag verkligen försöka blogga mer. Har velat gå ut och fota syrenbuskar men dom dagarna jag tänkt ta tag i det så har det regnat eller varit helt grått och tråkigt.. så jag hoppas vädret blir lite bättre i veckan.
 

¦ Djur >> Sharon

oatmeal & pearl bing bing

 
Några bilder på Oat och Bing!
 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

ambush design

Har hittat ännu en designer som jag vill köpa plagg av..
 
R U G B Y   S H I R T
 
N E W   P A T C H W O R K   S W E A T
 
P A N E L   H O O D I E
 
M U L T I   C O L O R   O B I   B E L T   T - S H I R T

¦ Djur >> Natur >> Sharon >> Surprise

senaste veckorna

      
    
    
 
Hiya huns! 
 
Jag har inte bloggat på några dagar. Har haft praktik i hemsjukvården där jag bland annat var med om mitt första hjärtstopp hos en patient, vilket var speciellt. Har tränat som vanligt, 4 pass i veckan, som har varit rätt tuffa att klämma in ibland. Har varit i stallet med jämna mellanrum, ridit någon gång men haft ett par regninga dagar också så inte haft nån vidare lust, och så har vi sågat ner träd i  sommarhagarna för att kunna släppa hästarna på bete! Började, mitt i allt detta, (såklart) med att kolla på La Casa De Papel, så satt självklart fast framför Netflix tills jag blev klar med den. Det ble fort en av mina absoluta favoritserier!
 
Igår var Gaby med Soppan hos veterinären. Gjorde en vet-check bara för att kolla läget och att var bra förutom att hon har lite ledvärk i höger bakknä, men enligt veterinären kan vi rida som vanligt (eftersom vi bara motionsrider och hoppar ytterst sällan ändå) och att det bara skulle bli värre av vila då hon skulle bli mer stel. Basically är det åldersrelaterat som kommit över tid och inget som hänt, eller vad man ska säga. 
 
Så imorgon ska vi ställa ut henne. Japp - ni hörde rätt. Nej tyvärr åker vi inte iväg någonstans men en organisation i UK har virtuella klasser man kan anmäla sig till. Vi kommer alltså filma nör vi rider och visar för hand och sedan skicka in till en som bedömmer. Vi kommer vara med i åtta  klasser men eftersom man kan använda samma klipp till fler klasser blir det inte så maffigt som det låter. Jag kommer rida hunter-klasserna + visa henne i hunter-klasserna och Gaby kör resterande "vanliga" så ska bli lite kul ändå! För övrigt har Soppan släppts på bete så nu är det typ officiellt sommar, haha!
 
Yes, tror jag fick med en del där. Ska försöka hinna uppdatera mer, men nu har jag en del i skolan så om inget annat är det snart inte mycket kvar, bara 27 dagar till examen!
 

¦ Sharon >> Surprise

i wish i just asked one more time if they where okay

 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

Vi ska väll upp till himmelen nån gång

 
 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

We're all a little bit broken

 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

If you need a hug, then I'll give you it

 

¦ Musik >> Sharon

your heavy rotation