¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

golden boy

   
   
   
   
Golden (2020) by Harry Styles 
 

¦ Sharon >> Spel

långt in i Mistfalls norra skogar...

... lever den Jorvikska vildhästen. En av mina favoritraser i SSO!
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

I brush my teeth with bleach 'cause I ain't got time for cavities

 
 

¦ Sharon >> Spel

Fler bilder från SSO

Eugene, Appaloosa
 
Goldharmony, Chincoteague Ponny

¦ Cute boys >> Gif's >> Musik >> Sharon

We got the love but they put out the fire

 
 

¦ Musik >> Sharon

på repeat: YUNGBLUD

 

¦ Sharon >> Spel

it's spooky season

Chaoswalker
 
Halloween firandet har anlänt till StarStable! Älskar halloween och hösten, så köpte mig en ny pålle, pumpahästen! Nu har jag hur mycket tid som helst till att spela också, haha man får se det positiva!
 

¦ Sharon >> Vardag

jag har corona

 
Hiya huns!
 
Japp, ni läste rätt. Jag har fått corona visruset.
 
Trots att vi andänder både munskydd och visir hela tiden har vi ett pågående utbrott på min arbetsplats, så jag var inte alls förvånad när jag började hosta i tisdags. Min hosta blev tio gånger värre igår så fick testa mig direkt på morgonen och idag ringde en läkare och informerade mig att jag är smittad. Fick lite info om hur jag ska förhålla mig till allt och att de som bor med mig (Gaby) också måste isolera sig i minst 7 dagar. Såklart (!!) har vi inga råvaror hemma så min kära mor ska handla åt oss och lämna utanför dörren och till hästen får jag såklart inte heller åka så stallkompisarna ställer upp och hälper oss. 
 
Förutom kopiös torrhosta har jag ont i halsen och känner mig lite hängig, annars mår jag bra. Är lite subfebril och blir lätt andfådd men har i alla fall fått behålla mitt smak- och luktsinne, haha! Nu när jag är lite "långledig" så ska jag försöka göra lite tidsinställda inlägg, känner mig inspirerad och vill gärna göra gifs!
 
Håll avstånd till varandra, ha munskydd och stanna hemma om ni känner er dåliga ;)

¦ Natur >> Sharon >> Vardag

en tur utomlands till Ladonien?

 
Hiya huns!
 
Idag bestämde Gaby, Ester och jag oss för att åka till Ladonien! Vi har varit i Kullaberg tidigare men ingen av oss har varit i Ladonien och vi ville verkligen se både Arx och Nimis så idag åkte vid dit. Blåste en hel del (ligger ju precis vid kusten) men annars sken solen i alla fall. Men fyfan alltså, vägen dit var katastrof. Rena bergsklättringen. Tog nog minst 30 minuter att komma ner till ingången till landet men tar man fan i båten får man ro den i land, så efter mycket "varför väljer vi att göra sånt här?" och "det här gör vi aldrig mer igen" kom vi fram! Hade med oss matsäck så slog oss ner på en sten och åt sen gick vi runt där lite. Jag trillade en gång (för att jag är klumpig som fan) men annars klarade vi oss mer eller mindre utan några skador. Andfådd som fan var vi däremot, tur vi har friska lungor. Har ni vägarna förbi Ladonien så tycker jag ni ska besöka det! Kullaberg är ju för övrigt väldigt fint, lika så Mölle och Arild som ligger i närheten!

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

nytt till garderoben + livsuppdatering

Jeans från Levi's (Mile High Super Skinny i färgen Dark Indigo)
Polotröja från Åhlens (i färgen Snowwhite)
Äkta pärlhalsband (Detta fick jag i examenspresent av min "Svenska mormor" .Vet inte var det är köpt, men jag har fått det värderat, länken går till ett motsvarande gällande längd, karat och pärlsort)
Cardigan från & Other Stories (Turoise Button Cardigan i färgen White)
Stickad tröja från Zara (i färgne Mink)
 
Hiya huns!
 
Tiden bara rinner ur mina händer och jag hinner inte göra något känns det som. Jag jobbar konstant, det är så illa att min patient konstaterade det igår kväll "du är här hela tiden." Ja, det är jag.
 
Igår var det katastrof på jobb. Två av mina åtta patienter pratade ingen svenska och vi fattade inte varandra alls, en ville gå hem hela kvällen mot läkarens råd, en hade krampanfall (kul), en fick psykos och totalt psykbryt, en var blandmissbrukare som nekade all typ av vård och därmed måde katastrofalt och de två sista var så smärtpåverkade och tog i tur på att skrika och be om smärtstillande. Var helt uppe i varv när jag kom hem vid 22, kunde inte somna så låg vaken till midnatt och sedan hade jag glömt stänga av mitt larm (är ledig idag), så det ringde 05:15. Gissa om jag ville skjuta mig själv??
 
I alla fall. Idag har jag spelat SSO, och så har jag städat vårt badrum ordentligt. Hatar att ha glasdörrar till duschen, allt kalk från vattendropparna torkar in så man måste tvätta dem hela tiden för att det ska se rent ut. Sen har jag även tvättat och kollat ikapp KUWTK. Ikväll tänkte jag sätta mig med Supernatural som också dragit igång igen! 
 

¦ Sharon >> Surprise

We are insane, that's just the way it goes

 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Sharon >> Spel

star-stable stallet fylls på

Tiny Dancer, RuneRunner 
 
Pink Flower, Jorviksk urhäst
 
Angelwings, Marwari

¦ Sharon >> Surprise

I can't stay forever, let's play pretend and treat this night like it'll happen again

 
 
 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

And I can't sleep, but I can dream of us

 
 

¦ Sharon >> Surprise

So I've been thinking that I think too much