detta önskar soppan sig

¦ Photoshop , Sharon , Shopping
(eller så önskar jag mig detta till Soppan..)

hästinspo från instagram

¦ Andra Hästar , Sharon , Shopping
 
Jag är så hästmotiverad just nu! Vill köpa massa saker till Soppan, och ställa ut henne och träna, trimma, hoppa, ja allt! Och framför allt vill att fölis ska komma nu, nu nu!!
 

tallulah-grape

¦ Djur , Sharon
 

julen har kommit till star stable

¦ Sharon , Spel
 
 

nu är det december

¦ Natur , Sharon , Vardag
Bilder från Milano. 
Hiya huns!
 
Min vardag är som vanligt. Jobbar just nu fortfarande 50%, men går upp till 75% nu i slutet på veckan. På jobb är det otroligt mycket att göra, särskilt eftersom avdelningen under oss just nu vårdar Covid patienter och vi får jättesjuka och dåliga patienter. så jobbet är tungt både fysiskt och psykiskt och jag hinner knappt sätta mig ner under ett pass. 
 
Det nya som hänt är att vi adopterat en till hamster. I ett FaceBook forum lade någon upp ett inlägg från Blocket där någon sålde två hamstrar som delade på en alldeles för liten bur, utan spån och gömställen. Så jag körde och hämtade dem, en hona och en hane (honan såklart dräktig). Honan lämnade jag vidare till en tjej med kunskap kring uppfödning (tyvärr dog alla ungar, troligtvis på grund av den stress honan utsatts för) och valde själv att behålla hanen. Han heter numera Linguini och jag ska försöka ta lite bilder på honom så att ni kan få se hur söt han är! 
 
Har också ÄNTLIGEN köpt bil! Så nu står den behagligt parkerad utanför vårt köksfönster! Längtar tills jag får lite tid så man kan köra på någon roadtrip någon helg! Decemberhelgerna är ju tyvärr ofta väldigt uppbokade, särskilt när jag också jobbar...