¦ Natur >> Sharon >> Vardag

sing me a song of a lass that is gone

Från förra helgen då jag var med lillasyster vid Ales Stenar!
 
Hiya huns!

Jag har varit lite MIA från bloggen någon vecka, beror dels på att jag återgott till jobbet men framförallt för att jag började kolla på Outlander. Så ja- det tog sin lilla tid men nu är jag ikapp i alla fall, så nästa steg för mig blir att kolla ifatt de avsnitten av mina andra serier jag följer!
 
Jobbar hela helgen men ser fram emot imorgon då lite vänner kommer över så ska vi äta ostbricka och dricka rosé! Mysigt! Hoppas ni får en bra helg!
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Tumblr

mood-board

 

¦ Cute boys >> Musik >> Sharon

tickets to my downfall

 
 

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

mer färg åt folket!

 Soppan som jag klädde i en färgglad blomsterkrans!
Hiya huns!
 
Som ni kan se (om ni läser genom datorn) är jag äntligen klar med min uppdaterade design! Jag hade ingen bra profilbild till mig själv så det dröjde ut lite på tiden men nu är jag nöjd! Sen jag flyttade hemmifrån har jag blivit mycket gladare för att inreda med färg här hemma så kände att bloggen också behövde lite mer färg! 
 
Ska göra lite tidsinställda inlägg idag. Känner mig äntligen kreativ och glad, viljan att faktiskt göra något är där och det känns bra, har saknat det... Hoppas ni har en bra dag och får en fin vecka!
 

¦ Djur >> Sharon

Tallulah-Grape

 

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

2021

Pearl Bing Bing & Oatmeal
 
Hiya huns!
 
Senaste inlägget jag publicerade var i december, en del har hänt sen dess. Jobbade i början av det nya året och har mått så fruktansvärt dåligt psykiskt att jag tillslut tappade fattningen helt. Ringde gråtandes till min vårdcentral så fort jag vaknade i måndags, fick akuttid till min psykolog på tisdagen och slutade med en sjukskrivning från psykakuten. Pratade med min psykolog även på onsdagen (dock bara i telefon), men eftersom jag mådde skit ville han träffa mig igår också, så han och min psykiatriker träffade mig så fort som möjligt på torsdagen. Läkaren förlängde min sjukskrivning, så jag är sjukskriven fram till den 24/1 och efter det ska jag tillbaka till min vanliga avdelning - vilket känns jätteskönt. Jag pratade med min chef när jag lämnade in mina intyg till henne och hon verkade verkligen förstå vilken situation jag är i, och var negativt förvånad över hur lite stöd jag fått på avdelningen jag blev flyttad till. Såklart var hon jätteledsen för min skull och att det blivit såhär, men nu får jag bara försöka fokusera på mig själv, min hälsa och återhämta mig så att jag har ny energi med mig när jag ska tillbaka till jobbet igen!
 
Ok, nu när jag berättat om det dåliga tar vi det bra ;) 
Har fyllt år men kunde såkart inte fira det något sådär vidare stort på grund av corona-restriktionerna.. Men men, mor kom över och vi åt frukost tillsammans och tårta! Senare på eftermiddagen åkte vi uppåt i Skåne för att köpa hamster! Japp - ni hörde rätt. Jag har köpt hamster. Tallulah-Grape har vi döpt henne till, hon är en hybrid och väger ca 32g - pytteliten är hon! Så söt, kunde inte låta bli, haha! På kvällen käkade vi god pasta och kollade på Civil War med Ester, mysigt! 
 
Jag har också hunnit med att kolla två nya serier, Lupin och Bridgerton, båda som jag rekommenderar! Finns på Netflix! Idag ska öven jag och Gaby börja kolla Wanda & Vision som har premiär på Disney+! Imorgon ska jag till stallet, tänkte ta nya bilder på Soppan som jag ska ha till en ny design som jag håller på med. Eller ja, ny och ny.. jag uppdaterar den jag har lite grann.. Lite som att byta färg på sina prydnadskuddar - enkelt men gör skillnad ;)