GoPro Hero 9

¦ Sharon , Shopping , Vardag
 
Efter att jag berättat för mamma att jag ville köpa en ny GoPro (har GoPro Hero 4 silver från 2014 sen innan) så köpte världens bästa mamma den till mig! Är så glad och tacksam!! Nu ska hela Soppans dräktighet dokumentars i både bild och film, och SÅKLART ska jag använda kameran till både ridning och alla andra äventyr jag kan tänkas åka på. Är också jättetaggad på att äntligen kunna redigera videor igen! Hoppas ni är lika taggade som jag, haha!
 

en promenad på kyrkogården

¦ Natur , Sharon , Vardag
 
 
 
Hiya huns!
 
Efter idag har jag bara två dagar kvar på jobb innan semestern! Som jag längtar, ska bli obeskrivligt skönt med fyra veckors ledighet! Idag har jag varit med mor på en kort runda på kyrkogården då jag ville fota dessa vakra hortensior! Efter vår lilla promenad gick vi till en restaurang och åt thailändskt, gott! Blev proppmätt så jag knappt orkar röra mig haha. Imorgon jobbar jag på kvällen så ska nog ta och kolla på någon film ikväll innan jag går och lägger mig. 
 
Hoppas ni alla får en underbar helg! 
 

soppan är dräktig!

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns! 
 
GLADA NYHETER! Soppan har äntligen tagit sig och där växer en liten mini-soppa i magen! Veterinären sa att allt såg jättefint ut, men hon ska kollas igen om 14 dagar, så hon kommer stanna kvar i Ängelholm till mitten på Augusti! Det passar oss ändå rätt bra, eftersom vi ska iväg de två första veckorna i Augusti. Första veckan till Esters sommarstuga och sedan veckan därpå ska vi åka till Tjeckien, hälsa på släkten och SE MÅNESKIN!! Så hoppas allt går smidigt och att det inte corona eller nåt annat stoppar oss. 
 
Imorgon åker vi till Göteborg! Ska till Liseberg på söndag och är SÅ taggad! Sen väntar mig sista veckan på jobb innan fyra veckors semester!
 

en disney-lista

¦ Gif's , Sharon , Tumblr
 
Favorit film
Sköntheten och Odjuret från 1991. Alltså, Disney/Pixar har ju hur många bra filmer som helst, men originalet av Skönheten och Odjuret är in absoluta favorit! Gillar främst storyn (även om det hänger lite stockholm-syndrome vibes över det hela) och musiken! Från 2017-versionen är jag mest intresserad av kulliserna och kostymerna! 
 
 
Favorit sång
 "The Bells of Notre Dame" från Ringaren i Notre Dame.
 
 
Favorit Pixar film
 Bilar, den första är bäst men de två andra är också bra! Filmen får mig att drömma om en roadtrip i USA, och så hade jag gärna stannat i Radiator Springs (om det ändå existerade haha!). Är ju också intresserad av bilsport, dock inte NASCAR som filmen är baserad på, men bil som bil, eller?
 
 
Favorit prinsessa
 Rapunzel i Trassel. För att hon vågar, är modig och gör det HON vill.
 
 
Favorit kärlekssång
"Love is an Open Door" från Frost
  
 
Disney film som får dig att skratta
 Big Hero 6. Dog av skratt vid den scenen där Hiro försöker putta ut Baymax genom fönstret. Skrattade som ett barn, haha! Gaby tyckte jag var galen.
 
 
Disney film som får dig att gråta
 Det mest uppenbara skulle väl ändå vara Micke och Molle, men minst lika sorglig tycker jag att Tingeling - Legenden om Önskedjuret är. 

percheron & clydesdale

¦ Sharon , Spel
IronMan, Percheron
 
 
 
 
Uno, Clydesdale
 

senaste dagarna

¦ Sharon
 
Hiya huns!
 
Jag har varit så oaktiv här, känns som att jag hela tiden gör något så jag hinner aldrig. Sen sist jag dök upp här så har jag i alla fall hunnit ta mig en tur till Båstad, har hälsat på Soppan, kollat Young Royals 2 gånger, börjat se Gåsmamman, kollat ikapp mina andra serier, spelat SSO, umgåtts med vänner, kollat fotbolls EM och jobbat såklart. 
 
Har jobb inplanerat i helgen, och nästa helg bär det av till Göteborg och Liseberg med lillasyster! Ska bli så kul! Hoppas på fint väder. Jaja, nu ska jag ta en tupplur, sen ska jag spela SSO, redigera lite spel-bilder på mina nya hästar och ikväll ska jag till mor och äta tacos! Ska se om jag kan hinna få upp lite tidsinställda inlägg imorgon kväll och på onsdag då jag är ledig!

min enhörning

¦ Photoshop , Redigering , Sharon , Surprise
 
Igår blev Soppan en enhörning efter en stund i Photoshop. Saknar henne så! Hon är ju tyvärr fortfarande på seminstationen hos sin pojkvän, men vi hoppas att hon blir dräcktig ASAP så vi kan få hem henne igen!