¦ Sharon >> Surprise

A man learns who is there for him when the glitter fades and the walls won't hold

 
 

¦ Formel 1 >> Sharon

snart börjar f1 säsongen igen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder frår första testkörningen i Bahrain. Denna helgen är första race-helgen och jag är SÅ taggad på att få se vad Red Bull har att bjuda på denna säsongen!
 

¦ Sharon >> Surprise

Stay close to me and don't let me be alone, It's tearing apart my blue heart

 
 

¦ Kreativt >> Pretty girls >> Sharon

I solnedgången

 
 
 
 
 
Tog lite bilder på Gaby igår vid stranden. Blåste och var kallt men solen gav oss ett fint ljus i alla fall!
 
 

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag >> Åsikter

Inspiration från instagram

@littlebigbell @tropicalscandinavia @absmaland @hmhome @__dundich__ @prchtg
 
Här är sex av mina favoritkonton på Instagram när det gäller inrednings/design inspiration! Som ni kanske märker är jag glad i alla möjliga färger. Tycker allt blir mycket mer levande och spännande när det "händer" något i omgivningen.
 
HMHome har inte alltid sådär jättemycket färgstarkt men älskar deras kuddfodral (som finns i många färger oftast, dock beroende på säsong) samt att jag ofta hitttar lite smått och gott i deras butik i stan. Även AB Småland och många fina småsaker (särskilt till köket men också till trädgården), dock är det oftas lite dyrare men nån gång då och då kan man unna sig något fint!
 

¦ Sharon >> Spel

mer av wildwoods

För någon vecka sedan öppnade SSO upp ytteriggare en del av Wildwoods! Älskar det, helt magiskt. Önskar vi hade en sån skog här i verkligheten haha! Hade aldrig gjort nåt annat än att rida ut då ;)
 

¦ Sharon >> Spel

Wild Witch

Senaste hästen i SSO-stallet fick bli en magisk häst som jag döpte till Wild Witch!
 

¦ Djur >> Sharon

If you gave me a chance I would take it

 
 

¦ Natur >> Sharon

if you close your eyesn does it almost feel like nothing changed at all?

 
 

¦ Sharon >> Surprise

we could be together, baby, as long as skies are blue

 
 
 
 

¦ Djur >> Sharon

As long as I am with you, my heart continues to beat

 

¦ Sharon >> Surprise

Hoppning!

 
 Markarbetade Soppan igår. Passade på att vårstäda bland hennes alla saker också så nu är det rent i skåpet. Soppan var väldigt pigg, hoppade inte högt utan max det ni ser på bilden. Hade även galoppbommar på en långsida, och linjen ni ser ovan med två rätuppstående och tre språn mellan. Ska redigeera fler bilder så kommer i lite tidsinställda inlägg!
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

inreda med böcker

 
1. Yves Saint Laurent Catwalk
2. Slim Aarons: Once Upon a Time
3. The Wes Anderson Collection: The Grand Budapest Hotel
4. The Kinfolk Table Recipes
5. Ibiza Bohemia
6. Patterns of India
7. The Leaf Supply Guide To Creating You Indoor Jungle
8. Peonies
9. Londin in Blooom
10. Slim Aarons: La Dolce Vita
 
Jag ÄLSKAR att inreda min lägenhet - jag har alltid något nytt projekt på gång. Senaste projektet involverade pinnar och acrylfärg och innan dess tillverkade jag "tofssar" av garn. Just nu står uteplatsen i fokus, med våren runt hörnet och solen som skiner hoppas jag kunna ha uteplatsen  planteringsredo till April-Maj.
 
Men under tiden så vill jag tipsa om att inreda med böcker! Det är så snygg och enkelt, men vilken skillnad det gör! Böcker kan finnas överallt. I köket, sovrummet eller vardagsrummet. Ja hallen eller badrummet också om man har en yta över. Det är också väldigt snyggt med olika tidningar, rekomenderar Vogue och Architectural Digest men det viktigaste är att det man inreder med tilltalar en själv, och visar vem som bor i lägenheten! 
 
Jag hoppas kunna ta några nya bilder på lägenheten till bloggen snart, men hur jag än försöker så finns det alltid något som inte känns klart och redo att visas på bild (haha) så det går lite sådär med den planen...
 

¦ Natur >> Sharon

steady course for the haven

 
 

¦ Sharon >> Surprise

was this the answer to my prayer? that we would die here together?

 

¦ Kreativt >> Natur >> Sharon >> Vardag

stenshuvud nationalpark

 
Hiya huns!
 
Besökte Stenshuvud nationalpark för några veckor sedan. Har inte orkat blogga den senaste tiden, mest velat kolla Outlander med Gaby. Tog Covid vaccinet i fredags och har blivit jättesjuk efter det så denna helgen kändes inget bra för att ta tag i bloggandet heller, men nu fick jag tummen ur och har fixat med bilder i Photoshop och Lightroom. Ska försöka lägga upp dem i tidsinställda men måste hitta lite rubriker till dem då jag har brist på det haha! 
 
Har även börjat inreda vår uteplats så ska se om vi ska planera lite mer med vilka krukor vi vill ha, vilka blommor och så kanske jag kan hämta parasollen vi besällt idag också, men vi får se! Skatteåterbäringen kommer ju också och jag får tillbaka en hel del. Ska lägga undan det så jag kan köpa mig en ny Mac (stationär) eftersom den jag har nu är flera år gammal och jag undviker att både sitta med PS, LR och spela SSO på den då den är så jäkla långsam och jag bara blir irriterad på den. Hoppas ni får en fin söndag!