¦ Sharon >> Surprise

Hoppning 11 Maj

 

¦ Sharon >> Spel

Fluttershy

 
 
 
 
Fluttershy, Frieserhäst 

¦ Djur >> Sharon

You want me to forget you, Okay, forget me too

 
 

¦ Sharon >> Spel

Red Robin

 
 
 
 
 
Red Robin, Arabiskt Fullblod

¦ Photoshop >> Redigering >> Sharon

inte en dag för tidigt

 Min arbetsyta!
Hiya huns! 
 
Igår köpte jag mig ÄNTLIGEN en ny stationär dator. Det självklara valet var såklart en från Apple men jag velade lite på skärmstorleken, men tänkte tillslut att jag inte ville ha en mindre skärm än tidigare, så det blev en 27" som är helt fantastik. Min förra dator var en Acer från medeltiden som jag inte kunde kalibrera skärmen på samt att den lutade i en vinkel (som inte gick att ändra) så allt fick en svagt rosa ton. Inte så kul att redigera bilder på den kan jag säga. Hur som helst så är jag så sjukt nöjd! Kan också äntligen spela SSO utan att det fryser eller hör och häpna; ha igång Spotify samtidigt som jag spelar/redigerar, haha! 
 
Så jag har, för att fira, gjort en ny header till bloggen. Denna skärmen är 5k skärm och otroligt stor så den förra headern va bra suddig. Vill också säga att jag vet om att content+side är förskjutet till vänster sida på stora skärmar som denna, men det ser ut som det ska på mindre skärmar som är den vanligaste storleken. Så ifall någon annan har bloggens innehåll lite åt vänster, sorry ni får leva med det. Jag orkar inte göra en responsiv design, inte inom närmaste framtiden i alla fall!
 

¦ Djur >> Sharon

Bulle-bus

 
 
 
Anita och Helmut fick busa av sig lite mellan det seriösa arbetet som fotomodeller. PET-flaskan var poppis tyckte Helmut medan Anita lekte med sin nalle!
 

¦ Sharon >> Surprise

I'm still young wasting my youth, I'll grow up next summer

 
 

¦ Natur >> Sharon

Get me out of this house and get me out of my head

 
 
 
 

¦ Photoshop >> Sharon >> Shopping

Baselayers från Ps Of Sweden

 
Cassidy (Grey) Cassidy (Sand) Willow (Petrol) Willow (Grey) Willow (Pink)

¦ Sharon >> Surprise

how many days does it take to count the stars?

 
 
 

¦ Djur >> Sharon

Is there any life on mars?

 
 
Mad Addiction Anton "Anton"
 

¦ Djur >> Sharon

Skybar King's Orb

 
 
Skybar King's Orb "Helmut"

¦ Listor >> Natur >> Photoshop >> Sharon

Hit vill jag åka: Skottland

 
 
(Bilder: Pinterest)
Jag vill jättegärna besöka Skottland, och såklart då bland annat Edinburgh, Isle of Skye och flera av de gamla slottsruinerna som finns lite överallt i landet. Vill jättegärna vandra i den vackra naturen men också se sevärdheter i gamla städer. Jag älskar ju även alla Brittiska hästraser, så hade jättegärna träffat några Highlandponnyer eller Highlandkossor, sånna där med så himla lång och söt päls! Förhoppningsvis kan jag ta mig dit när det blir tillåtet att resa igen.