bilder från 8/6

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är bilder som en av mina favoritfotografer tog på Soppan innan Dante föddes! Tre dagar senare stod han på jorden bredvid sin vackra mamma! Tack Jenna för underbara bilder på min älskade ponny!
 
 

Wersja 5/8

¦ Andra Hästar , Sharon
 
Hiya huns!
 
I veckan hyrde jag min favorithäst på ridklubben där jag rider. Hon heter Wersja och är polsk import. Mycket mer vet jag tyvärr inte om henne mer än att hon tyvärr inte trivs helt på ridskolan.. Hon är jättesnäll och mysig men har massa sår och rasp som inte får den behandling som behövs. Och så har hon shivering som gör att hon är väldigt stel i bakdelen. Hade jag fått köpa henne så hade hon stått och betat bredvid Soppan redan igår... men får göra det bästa av det och ta hand om henne när jag är där!
 
Jag har inte bloggat på ett tag för jag har verkligen inte haft tiden. Har varit i GBG på meeting med tjejen jag groomar åt och jobbat både i stallet och på sjukhuset. Och tyvärr är min pappa sjuk och mår dåligt så har varit mycket som kretsat därkring! Men Soppan och Dante mår perfekt, han växer som ogräs och Soppan verkar lagom road över att behöva aktivera honom hela tiden. Ska lägga upp lite bilder som jag tagit på dem! Och även bilder från mobilen från senaste veckarona!