Bulleprommenad 5/2

¦ Djur , Sharon
 
Här är bilder på några av Bullarna som var med på Bulleprommenaden jag följde med på! Som ni kanske märkt är Bullen min absoluta favoritras! Blev störtförälskad i den vita ovan, han heter Max! 
 

Uppdatering på livet!

¦ Sharon , Surprise , Vardag
En gammal bild på Soppan och mig från 2018.. Den fick sig ett upplyft! 
 
Hiya huns!
 
Oj oj! Nu har bloggen ekat tomt ett tag. Jag har helt enkelt inte haft orken att blogga, brukar tyvärr bli så dessa månaderna på året.. Men jag lever och mår bra och livet rullar på. Jag jobbar som vanligt, har lyckats ha semester ett par dagar, vi har påbörjat renovering hemma och jag har fotat massa Bullisar. Soppan mår fint och börjar bli rund och go', hon har blivit av med bakskorna och fått sin nästsista EHV vaccinspruta så det börjar verkligen kännas som att fölet närmar sig. Har kollat hela The Withcer serien och planerar nu på att lösa böckerna. På ridskolan rider jag min favorithäst Wersja och jag tycker att det går bättre och bättre för varje gång. Har tyvärr inte kunnat muta med mig någon annan på senaste, men hoppas någon vill med snart och ta några ordentliga bilder på oss så att ni också kan få se henne! Hon är tyvärr inte till salu (har frågat eftersom vi hade velat köpa henne hah) så jag får nöjja mig med att rida henne på söndagar och vänta och se ifall de ändrar sig! 
 
Det är väl en ungefärlig sammanfattning på mittt Januari och fram tills nu. Under v. 8 ska Gaby och jag vara hundvakt och Bullen Anita (som jag fotade i våras förra året, samt nu hennes valpar) och det ska bli jätteroligt! Så då blir dett förhoppningsvis ännu fler bulle bilder!
 

Mad Addiction Bullterriervalpar 12/1

¦ Djur , Sharon
 
Här är några utvalda bilder på bullevalparna jag fotade i Januari! Ville verkligen ta några med mig hem, men valp får vänta i nuläget! Dock får det väl bli en bulle när det väl gäller ;)
 

årssummering 20201

¦ Listor , Sharon , Vardag
Vilken månad av 2021 har varit den bästa? 
Augusti! Jag hade semester och det hände rätt mycket roliga saker. Var i Esters sommarstuga och i Tjeckien bland annat.
 
Vilken månad av 2021 har varit den sämsta? 
April var rätt dålig. Var inlagd på sjukhuset på grund av mitt psykiska mående så det var trist. Men i princip hela Jan-April var mer eller mindre deppiga..
 
Vad är det roligaste du gjort under 2021?
Skulle nog säga att det var när jag bilade ner till Tjeckien med familjen och att vi där va på festival och såg Måneskin!
 
Vad är det bästa som hänt under 2021?
Det bästa som hänt är att Soppan blev dräktig som vi planerade! Väntar spänt på att fölet ska komma till världen.
 
 
Vad är det sämsta som hänt under 2021?
I början av året mådde jag väldigt dåligt psykiskt. Jag kan tacksamt meddela er att jag sedan i höstas (när jag bytte mediciner och började i terapi) mår MYCKET bättre.
 
Vilket inköp du gjort under 2021 är du mest nöjd med?
Min bil men också min 27" iMac. Väldigt nöjd med båda av flera olika anledningar!
 
Vad önskar du att du gjort mer av under 2021?
Fotat och varit mer kreativ, alltså redigerat mer i photoshop, bloggat mer osv. Önskar också att jag hade lagt ner lite mer tid på mig själv och mitt egna välmående.
 
Hur har ditt foto-år 2021 sett ut?
Fotandet har varit lite på och av i perioder. Brukar generellt sett inte fota så mycket på vinternnär vädret är så dystert men sedan till våren tenderar det till att bli lite mer. Har nog fotat ungefär lika mycket som jag gjort de senaste åren, önskar dock att jag fått lite fler bilder på Soppan och mig tillsammans. Men då krävs det någon annan som fotar.
 
 
Vilken är den bild du tagit under 2021 som du är mest nöjd med?
Denna bilden på Bullterriern Anton är jag väldigt nöjd med! 
 
 
Vilken film som du såg 2021 tyckte du mest om?
Det känns som att jag inte tittar på så mycket filmer, och särskilt inte på nya filer utan jag ser hellre om en jag redan sett innan.. Men Luca, Black Widow och Dune kan jag lägga högt upp på den listan i alla fall.
 
Vilken serie som du såg 2021 tyckte du mest om?
Har kollat väldigt många nya serier i år då Disney släppte en hel del Marvel serier. Men minaabsoluta favoriter är Outlander och Young Royals. Kan inte välja vilken av dem jag gillar mest, så de får dela på första platsen.
 
Vilka länder har du besökt under 2021?
Danmark, Tjeckien och Italien!
 
Vilken är den bästa boken du läst 2021?
Läste hela Outlander serien och gillade dem väldigt mycket!
 
Har du börjat med någon ny hobby under 2021?
Ja! Jag målar med akryl! Så himla roligt.