loppisfynd

¦ Sharon , Shopping
 
Hur gulligt är detta setet som jag hittade på loppis? Fyra koppar, fyra assietter och en kanna som inte kom med på bild!
 

hemma och sjuk...

¦ Sharon , Spel , Vardag
Woody
 
Hiya huns!
 
 
Jag är hemma och förkyld, så har passat på att spela lite SSO. Idag ska jag försöka kolla ikapp alla mina serier som jag ligger efter i, tänkte måla lite med mina nya akvarellpennor och skulle gärna gå ut och fota vårens första blommor, men får se hur mycket jag orkar! 
 
Soppans föl närmar sig med stormsteg och snart är det knappt två månader kvar tills beräknat födelsedatum! Ska bli så spännande. I helgen ska jag försöka ordna lite på uteplatsen (den behöver storstädas och vi ska lägga trall på marken så massa flyttadne av krukor osv) och vill gärna köpa lite nya krukor. Lite för tidigt att köpa blommor dock, så väntar lite med det tills i alla fall mitten på april!
 
 

Epicie

¦ Sharon , Spel , Vardag
 
Ny Welshponny i mitt SSO-stall!
 
Hiya huns!
 
Har inte bloggat på snart en månad igen. Började med att jag packade ner datorerna för att vi skulle renovera mitt rum, sen mitt i renoveringen blev jag magsjuk och kräktes i tre dagar och sen på tisdagen när jag var frisk så fick vi hem hunden jag passade i en vecka. Så allt lämnades lite halvt ofärdigt, och när jag fått upp datorn hade jag massa annat på gång så prioriterade inte bloggen. Har nu gjort klart mer eller mindre allt på mitt rum (saknas bara att sätta upp tavlorna) och lämnat tillbaka hunden och därmed har jag haft mer tid till min kära dator. Har börjat spela SSO igen efter månadens uppehåll och har också börjat lite på en ny bloggdesign. Tänkte ursprungligen börja blogga på wordpress och köpa domän där men jag förstår inget och känner att blogg.se går bra i nuläget! Behöver "bara" fixa en ny header och en ny profilbild till mig och en till Soppan. 
 
Soppan mår bra, fölet bakas i magen och jag längtar så otroligt mycket efter det! På tisdag ska jag gå en fölkurs i Ängelholm och efter det är det lite vaccinsprutor kvar till Soppan innan vi är i mål!