Om Sharon

¦ Surprise >> Vardag
 Jag och Soppan 1 Augusti 2015
 
Jag heter då Sharon (like the fruit som en del referar till) och är en ganska så mainstreem 17 åring. Jag drar fötterna efter mig till största delen i Malmö men även ute hos ponnyn i V. Ingelstad där hon bor. Som min tvilling fyller jag år den 9 Januari (om ni i fortsättningen vill gratta mig) vilket inte är ett drömdatum att vara född på egentligen, eller jag det har väl sina för och nackdelar egentligen.
 
Enligt mig själv och mina fåtal vänner skulle jag nog säga att jag är både humoristisk och sarkastisk, och tar nästan ingenting seriöst. Förrutom när vi kommer till vilka kändisar som är mina för då blir jag helt plötsligt väldigt egoistisk och överbeskyddande. När jag inte spenderar tid i stallet eller på ett ställe som har med hästar att göra (vilket jag gör 98% av min tid) hittar ni mig förmodligen framför min kära dator men det kan även hända att jag är ute och virrar runt på stan med mina inte så förvirrade vänner. Och lite på tal om inget så är jag en ganska kreativ person som gärna kladdar på min hy med en massa olika pennor. Förutom när jag permanent kladdar på mig med bläck i ordentliga sudior såklart.
 
Eftersom foto är en stor del av mig (det klämms in ganska mycket på 2%) så står jag hellre bakom kameran än framför den, dels för att jag alltid ser helt borta ut på bilder plus att jag älskar att redigera allt och inget. Jag ännvänder mig alltid av Photoshop cs6, och där finns det faktiskt inga undantag, vilket det annars finns många av i mitt liv. Jag klipper ihop lite filmer ibland också och till det har jag Sony Movie Studio Platinum 12 installerat på datorn. Om jag inte har näsan i Ps så kanske jag kodar något eller så scrollar jag flera kilometer om dagen ner för min tumblr feed, som aldrig någonsin tar slut. 
 
En annan stoooor del av mina 2 resterande procent är tv-serier. Jag är Teen Wolfs, The Vampre Diaries, The originals och Supernaturals absolut största fan, eller jag lite större när det gäller Teen Wolf och Supernatural i alla fall. Egentligen skulle jag nog säga att jag är 100% fangirl men Soppan kommer ju faktiskt först oavsett. Jag fangirlar inte bara över serier (tro det eller ej) One Direction fangirlar jag mest över och läser sönder mina ögon i Fanfictions och sådant. Jag stalkar dem ganska intensivt både på Instagram och Vine, och detta gör jag särskilt när jag har massa annat som jag egentligen borde fixa.
 
Musik är en annan grej som också är hälften jag (vi går över procenten lite här). Jag är den typen av person som kan repeata en låt 187 gånger om tills den dagen efter inte längre är bra. Jag lyssnar på musik 48/7 alltså mer timmar än vad det går per dag (även fast det inte är möjligt - jag vet) och min musiksmak är ganska så varierad så det blir tyvärr lite svårt att säga någon/något jag gillar mer. Men men det får ni leva med. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: