Om Sharon

¦ Surprise >> Vardag
 Jag och Soppan 9 Augusti 2017
 
Hiya huns!
 
Jag heter Sharon, enkelt men lite ovanligt namn här i Svealand. Är uppe i en process av namnbyte där jag dessutom lägger till mellan namn, så ni kan snart välja mellan Sharon, Eden eller America. Som också är väldigt ovanligt. Jag gillar att vara lite extra som ni kanske redan märkt. 
 
Jag är en positivt och glad tjej på 19 år. Kan ha en del problem som alla normala människor har men oftast handskas jag med dem på en privat nivå. Ibland tar jag inte tag i mitt liv alls, och då slutar det med att jag sover några timmar och sedan tar nya tag. 
 
Jag pluggar till sjuksköterska vid Malmöhögskola. Att hjälpa människor och ha betydelse för många genom att hjälpa en är något jag jobbar på att alltid göra, ovsett vilket mitt yrke är, men såklart, att få jobba med det är för mig väldigt givande.
 
Om jag inte pluggar kan ni hitta mig i stallet. Där har jag en c-ponny som jag delar med min tvillingsyster, och vi hittar på det mesta med varandra. Har ägt henne i några år nu och har hållt på med hästar sedan jag var knatte. Detta gör såklart att intresset tyvärr kommer och går lite i perioder, och mycket beror också på det svenska vädret. 
 
Om jag inte är i stallet eller pluggar så kan jag informera er att jag inte har försvunnit! Detta eftersom jag näst intill aldrig lämmnar säkerheten av mitt hem. Bostad delar jag med min mamma och syrran samt våra två katter. Jag bor i ett rum på några kvadratmeter och om jag själv får säga det så är min lya den finaste i hela huset.
 
Jag följer en del serier (men inte för många för då får jag ångest och panik) som Supernatural och Keeping Up With The Kardashians. Kollar även The Originals och innan de slutade kollade jag även Teen Wolf och The Vampire Diaries. Är även ett stort fan av Marvel-filmerna och hela MCU. Mina babes är Cap och Bucky, men Spiderman (Tom Holland) är också lite söt. Fangirlar även över andra snyggingar, som Dylan O'Brien, Sebastian Stan, Alla Chris (Hemsworth, Pratt, Evans - you name it) med flera. Är också ett av One Directions största fans även om de typ inte existerar som ett band längre. 
 
Gillar också att fota, och det är i stort sätt vad som fick mig att börja blogga över huvud taget. Sedan har det väl eskalerat en del men det är i min mening bara bra för bloggen ska ju representera vem jag är och som ni ser är jag mycket mer än bara foto-lagd. Photoshop, göra filmer och sånt "klippa och klistra trams" är också en huge deal och inget jag klarar mig utan av!
 
Musik lyssnar jag också på såklart. Typ 42/7 spelas det något någonstans runt mig. Det är fler timmar än vad som finns på dygnet - jag vet men så är det. Det är lite av mitt liv liksom - att inte hinna med allt jag vill. 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: