Lite nyårs hoppning

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Hey y'all
 
Har inte bloggat på ett tag igen.. Det är faktiskt ganska skönt att ta en paus från bloggningen ibland. Nu är det en sån bra tid till det också eftersom det verkligen inte händer något speciellt. Allt är liksom lite i oordning när man inte går i skolan. 
 
Igår var jag i stallet mot kvällen eftersom Soppisen fick nya skor. Red inte för det var svinigt kallt också så det var det. Gick och la mig runt midnatt igår [vilket var ovanligt tidigt] och gick upp först tio [vilket var ovanligt sent] idag. Båda åkte till stallet idag eftersom vi passar en häst i stallet så båda red. 
 
Med Soppan blev det lite markarbete och det gick bra. Hon var lite pigg ibland och taggade till så blev en del halvhalter och volter innan vi kunde komma på linjen. Avslutade när det gick bra. Efter det red vi Shanti och det blev bara ett kort dressyrpass som också gick bra. 
 
Annars så har det inte hänt något speciellt. Var lite oense med frändsen om hur nyår skulle spenderas men orkade inte festa, ville i så fall bara dricka hemma med kompisar men det ville inte några andra så är hemma istället. Vill ju inte låta mamma fira själv ändå... Under dagarna så läser jag bara fanfiction och är inne på tumblr. Är ovanligt okreativ men kanske får för mig att redigera eller rita lite i PS nån dag innan lovet är över! 
 
GOTT NYTT ÅR ALLA!!

"80-talet ringde, de vill ha tillbaka sin discokula"

¦ Sharon , Shopping , Stallet , Vardag
Hej alla julglada! Har gått incognito, tagit en sabbatical, hiatus, break whatever ni vill kalla det - från bloggen ett tag. Kännde dock att det var dax nu igen efter några dagar sedan sist!
 
Först och främst God Jul till er! Hoppas ni njuter av ledigheten precis som jag har gjort. Eller precis som jag inte har gjort. Har haft fullt upp i stallet känns det som. Varit där och fixat en massa så det har varit mycket kring hästen. Annars har jag inte gjort värst mycket. Läst fanfictions och kollat filmer och serier eller bara chillat vid tumblr.
 
Har fått mycket trevliga julkappar i år och jag är jättetacksam för allt jag har fått. Dock får man ge en shoutout till polaroidkameran [hjärtögon]. Och mitt Louis skal till iPhonen som jag fick av Gabbi. Och pengarna. Och resten också.
 
Soppan red jag lite snabbt barbacka på ridbanan idag. Det gick jättebra och hon var väldigt fin i alla gångarter. Båda galopperna satt fint idag också! 
 
Var på stan idag med tre polare. Köpte en jacka på Levi's som jag har dreglat över hela hösten. Är kär på nytt. Hade annars väldigt roligt på Emporia med mina salts och vi skrattade en hel del, åt och ja hade jättemysigt tillsammans. 
 
Nu ska jag läsa mer fanfictions. Chiao!
 

senast jag bloggade???

¦ Djur , Gaby , Stallet , Vardag
Wooops åtta dagar sedan jag slängde in något här...
 
Men till mitt försvar så har det inte hänt något vettigt alls, varit i stallet och ridit lite och typ varit hemma, haft gäster eller bara sovit eller kollat film.. Och känns sådär halvt roligt att blogga när jag tycker det är tråkigt att själv läsa mina inlägg haha då kan ju ingen annan heller uppskatta dom..
 
Aja lovade en viss Ester att blogga så jag kan få min toothless figur idag haha. 
 
Okej så igår var typ första passet på länge som jag red mer ordentligt eller ja. Vart till ridhuset med A och hoppade typ 10 skutt för skulle bli hoppträning där så blev bara en bana på fem hinder två gånger. Låg på 80 först sen på 90 och det gick bra. Petade i 80 på något hinder (båda hästarna va lite sega hah) men i 90 så rev hon inget. Så ja, är väll nöjd, bara glad att hon inte vägrar haha. Har skickat in hennes pass på tillläggsregg nu osså så tar typ en månad och sen ska jag hitta Pay and Jump!
Hoppas jag får min toothless nu!

God Jul!

¦ Photoshop , Surprise
 

do you ever just sit and think about how cute someone is and get all smiley

¦ Surprise
 

i got 20 chicken nuggets 10 for me and 10 for me

¦ Gaby , Surprise , Vardag

dream job: stay at home mom without a kid

¦ Sharon , Surprise
 
 

*jumps over hole in sidewalk* yea you could say im pretty fucking athletic

¦ Surprise

Instead of “have a nice day,” I think I’ll start saying “have the day you deserve.” Ya know, let karma sort that shit out

¦ Surprise

there is so much I have to do, and I’m sitting in my bed

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Igår var jag typ hela dagen med lilla systern. Var först på triangeln med pappa också, sedan kom mamma och då gick vi till GA och Stortoget. Åt på donken sen gick vi till Triangeln igen. Åkte sedan till IKEA och åt där. 
 
Idag var Ester med i stallet. Blev ett snabbt pass på lilla gräsängen och det gick bväl helt ok. Soppan var gnaksa så pigg och stark och galoppen blev lite väl snabb och jobbig på volt tyckte hon nog. Ester fotade så bjuder på några bilder! 
 
Har börjat läsa en ny ff som är bra. Jossä kommenterade på ett inlägg där jag har blått hår [detta inlägget] och det är tyvärr bara jort i PS men så kom jag att tänka på att jag kan ju faktiskt tona det blonda blått?? Det tror jag jag ska ta och göra om jag får pengar i typ julklapp eller födelsedagspresent!
 
 

oj

¦ Gaby , Surprise , Vardag
Heeeeej, lite tomt från min sida eller vad tycker ni?
 
Har iaf fått lov nu och är mest bara hemma och stallet. Ridit både ute och i paddocken sen jag bloggade sist och de har gått bra, även ridit Izac ute då min kompis red Soppan. Har varit lite med lillan och kollat lite avslutingar i kören och imorgon ska vi även kolla en annan av henne aktiviteter - konståkning - och sen får man åka med barnen så de ska vi göra. 
 
Annars försöker jag få lite julfeeling med att gå runt med tomtemössa hemma... Är ju hemskt svårt eftersom det är 12 grader här i Malmö så man kan ju rida i vara långärmad utan att frysa ute och ja, typ sommar.

fälleben; det är ganska så pedagogiskt upplagt. Man fäller någons ben helt enkelt

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 Idag hade vi skolavslutning! Körde lite quiz och åt massa gott under en timme med klassen, sedan samlades vi med resten av skolan för att köra ännu ett quiz. Rektorn höll i det och man vann Merci-askar om man blev placerad. Hade inga utslagsfrågor så istället vann den gruppen som hade bäst namn så min grupp med Gabbi, K, E och D bestämmde att vi skulle heta Max Guldklimpar [vår rektor heter Max] och så fick vi 6/10 poäng och blev då tvåa eftersom "Fjesk lönar sig" tyckte rektorn haha. Slog ut typ åtta andra grupper med vårt namn lol. 
 
Käkade på Sub med LR och sedan tog vi tåget till stallet och hon hem. Fixade Soppan och bestämmde mig för att rida ordentlig dressyr och det gick så jäkla bra! Traven var underbar och galoppen i vänster satt också rikgtigt fint! Sen var hon jättefin i den ökade galoppen i höger [samlad] och det har vi nästan aldrig övat på innan så jag var väldigt glad idag när jag red. Red dessutom bara i t-shirt och blev helt nerstänkt för hon trampar så högt. Det var väldigt skönt faktiskt, men sorgligt också.. hade hellre velat ha snö än att kunna gå ute i kortärmat vid denna tiden på året.
 
Kom hem vid 4 och har spelat lite sims och kollat en ep av SPN. Kollar de två jag har kvar imorgon sen är jag ikapp igen. Ska försöka kolla TVD igen, men ligger typ en hel säsong efter.. Samma i TO, där har jag nog två säsonger att kolla..
 

worry not. mitochondria is the powerhouse of the cell

¦ Natur , Sharon , Vardag
Alltså om alla förare var redo att köra när ljuset blev grönt, skulle det vara ett jäkla mirakel känner ju jag som Mamö-bo. Hur fkn svårt är det att släppa kopplingen och accelerera?? Alltså på riktigt det tar 100 år i trafiken i stan, man kommer ingenstans för alla är så uhh och uhh jag får frispel seriöst..
 
Det tog mig typ en halvtimme att komma hem idag. Som cyklist finns det bara så mycket du kan göra men som bilförare finns det så mycket mer. Annvänd blinkers - det underlättar inte bara för de bakom dig men även för de vid sidan om dig, de framför dig och de som INTE vill stå 200 år i korsningen och glo in i förarsätet för att läsa av tankar på vart DU SKA KÖRA!!!!!! 
 
Nej - storstadstrafik är inget för mig. Jag har absolut road-rage.
 
Annars var det skola som vanligt idag. Sista dagen med två prov där det ena slutade med uhh och det andra med uhhhhhh 
 
Sen var det faktiskt inget annat. Åt på Café för en gångs skull annars var det verkligen en såndär onödig dag. Imorgon slutar vi ju dock och jag har nog inte riktigt fått in det i hjärnarn än. Det ska bli så skönt med lov i vilket fall som! Vi börjar senare än vanligt efter lovet också så det är låång ledighet i år! Hinner med både jul och födelsedag, brukar inte hinna fylla år innan vi tvingas ut i skolan igen..
 
Ska sätta mig och göra en lista på vad jag vill hinna med under lovet, och vad jag vill göra under 2k16, det är ju inte så långt borta nu..
 

2015 in music

¦ Musik , Sharon , Vardag
 
Så det här var tydligen den första låten för året. Vet inte riktigt vad jag hade väntat mig, men att det var Kygo trodde jag inte.. Lyssnar mest remixer på YT.. 
 
 
Känns lite.. men som sagt lyssnar lika mycket på YouTube. Kom över tusen timmar i alla fall, musik spelas det konstant i vilket fall som hah. 1352 låtar var inte heller dåligt... har ju en vana att repeata en låt minst 150 gånger så det var faktiskt liiiite förvånande.
 
 
Four. Förvånar mig inte alls faktiskt, inte om jag tänker tillbaka i alla fall. Streamade albumet hela våren för att kunna texterna till varenda jäkla låt innan konserten. Shit - det spelades bara One direction i fyra månader konstant typ.
 
 
Som jag sa innan så spelar jag om låtar tills öronen blöder. Det hände med de två första mest spelade, ILYSB & Hunger. Var helt enkelt bara i någon period då jag sprängde mina högtalare med de två.. Year 3000 blev poppis efter konserten i sommras. Tog dock ett tag innan man kunde lyssna på den utan att bara tänka på hela evenemanget.. Gosh. 
 
 
Ganska självklart. One Direction eftersom konserten och eftersom de släppte nytt album nu, plus att vi är ju Directioners sååå 1D spelas det lite när som. Fall Out Boy för att deras American Beauty/American Psycho är bra och Zara blev det mycket av efter MF. The Maine är inte sååå vanliga på våra listor men de släppte också ett bra album, American Candy.
 
 
 Okej så man ser ju ganska tydligt att efter Zayns avgång så skjöt killarnas streams upp, upp, upp. 999 streams under våren, 459 under sommaren och 241 under hösten, för vår del. Wow. Visste ni att One Directions låtar gick upp med 330% efter att Zayn stack? It's called heartbreak. I UK gick det upp med hela 1900%?! Hur sjukt är inte det egentligen?
 
Jahop. Det var detta årets musik då. Nästa år tror jag det blir mycket Halsey, men det är svårt att säga nu. Undrar hur 1D kommer ligga till nästa år på våra listor, de släpper ju inget nytt och man kommer bara bli ledsen av att lyssna på deras låtar när dem har paus.. äsch vi får la se!

trainride

¦ Gaby , Stallet , Vardag
IDAG BÖRJADE TÅGEN GÅÅ WIIEEE
 
Asså tog tåget 20 över 1 och kom hem 3 asså hur härligt??? Värt att fira!! Okej så cykeln hängde ju med idag så aa drog till stallet och fixade Soppans box och allt därtill inna jag tog in mitt hallon som stog på kullen och kollade på mamma när hon ropade glatt men nä hon ville inte komma mig tillmötes så jag fick serva henne istället. 
 
Skulle först klickerträna/trickträna i paddocken men har bara ridit där denna veckan så när vädret ändå var till vår fördel så ombestämde jag och red ut barbacka till jiddebjär. Trallade mest runt på alla kullar och körde lite offroad ridning i alla gångarter och klättrade upp där och ner någon annanstans, träffade harar och rådjur osså. Hon va typ pigg men vissa kullar är ju redigt branta så lite jobbigt blev det endå trotts bara 3 galoppsträckor. 
 
Red hem och slängde ut henne i hagen igen och sen skulle tåget snart gå (de går varje halvtimme ALLA DAGAR I VECKAN!!!) och kom hem typ 3 och typ strax därefter kom mammas kompis och hennes dotter så bakade lussebullar och åt haha. 
För jag kan knappas vara den enda som har konversationer mellan mej själv (fast Soppan är ju en jag) i stallet??

kiss me under the light of a thousand stars

¦ Andra Hästar , Djur , Surprise

One dream, One band, One Direction ♥

¦ Cute boys , Gif's , Sharon
"I want you to do whatever makes you the happiest in the wolrd"
Till killarna som idag officiellt börjar sin paus. 
Dem avslutar sina fem år där dem började och jag kan inte vara mer stolt. 
All the love as always xx
 

tb gamla ridtider

¦ Andra Hästar , Gaby , Stallet

and there's a storm you starting now

¦ Redigering , Surprise
 

once you start wearing big t-shirts you never go back to the ones that fit

¦ Cute boys , Sharon , Vardag
Woopsie daisy
 
Var ett tag sedan jag bloggade.. typ måndags? Tisdags? I vilket fall som helst så har det inte hänt så mycket, därför jag inte bloggat helt enkelt.. 
 
Skolan är jobbig som vanligt. Alla lärare ger oss massa prov och alla inlämninar stänger typ ikväll eller nästa vecka så har en del i skolan.. Annars blåser det bara och är tråkigt väder så det är inget kul att rida heller. 
 
Var ute hos Soppan igår och hon var snäll trots stormen när jag red. Hon har blivit så fin i gallopen! I alla fall i vänster varv så får öva mer i höger haha. Under lovet kommer vi nog fota och åka båda så det blir lite nya bilder här! Har varit väldigt dåliga på det denna vintern.. Tvingar nog med några kompisar också lol. 
 
Tågen börjar ju åka på söndag så det ska bli skönt hur som helst! Var i skolan på morgonen idag och jobbade lite, så åt vid 11 och kom hem typ 12 och senare på eftermidagen ska jag och mamma gå på stan och köpa julklappar eller nåt! 
 

lilla björn

¦ Andra Hästar , Gaby , Gif's , Stallet , Surprise , Vardag
Efter skolan så for jag till stallet.
 
Fixade till Soppan och Izac och sen plockade jag in mitt lilla hallon. Redigt smutsig men bara täcket är helt är lilla jag mycket nöjd och det var de. Fixade henne och pallrade oss ut till paddocken. Var vindstilla för en gång skull och inte alls kallt så helt ok väder att rida i. Red ju henne senast i lördags typ i 20 min ute lite snabbt och innan dess vet jag inte när jag red henne haha så idag blev det dressyr.
 
Hon gick bra men när jag tog av henne ridtäcket och hängde det på staketet så var hon jätterädd för det och det brukar hon sällan var eller iaf inte så mycket som hon var idag, tramsig. Aja, hon lyssnade fint, ville inte helt arbeta lång och låg utan drog sig uppåt och var ganska pigg så körde mycket övergångar osv och det gick jättebra.
 
Innan jag stack hem plockade jag in de andra bären (aka hästarna) och sen stack jag hem!
 

dinosaurier??

¦ Djur , Gaby , Gif's , Vardag
*Jag postar en sån länk på fb om hur många procent jag passar ihop med någon från 1D, blev Harry och 88%, delar länken*
 
Kommentarerna:
 
Sara: *postar en printscreen av att hon fick 93% med Harry i samma test*
 
(OBS HON FUSKAR EFTERSOM HON GJORDE TESTET INNAN OCH FICK LOUIS OCH ALLA VET ATT DET ÄR FUSK ATT GÖRA FLER GÅNGER OCH ATT DET ÄR FÖRSTA GÅNGEN SOM RÄKNAS)
 
Och både Sharon och Erika kommenetera och Sharon tar upp att jag är konstig för spelar dinosauriespel och är aktiv i JW the game forumet. 
 
Sharon: asså du behöver hjälp
Erika: håller med Sharon du behöver hjälp
Jag: med att planera ett bröllop ja!!
Sara: jag älskar gabbi och hennes dinosaurier
Jag: jag bjuder bara sara och dinosaurier om ni ska va sånna
Sharon: jag kommer rida in på min grattisoraptor med Louis bakom mej så stfu
 
Sara: jag har bokat jurassic world i 24h den 69 augusti för bröllop mellan harry och gabriella
 
Aa så nu ska jag gifta mig officiellt. ALLA BLOGGLÄSARE ÄR BJUDNA!!!

well well well

¦ Gaby , Vardag
Har inget roligt att berätta typ haha.
 
Skulle till stallet efteråt men går ju kvarka i Vellingeområdet och vill inte riskera något så hade behövt byta om innan aka åka hem mellan och de hade bar varit så jobbigt. Så N fixade till oss istället! Annars läser jag FF och kollar yt!

Om skolan: "Har testat, det var inget för mig"

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Okej vart ska man börja? Hmm
 
Var ett tag sedan jag bloggade med ett inlägg där jag skrev något. Det var så längesen så jag inte minns när det var hahah. *Kollar tillbaka i arkivet*  3 december var det tydligen. Tiden går alldeles för snabbt. 
 
I alla fall, vet inte vad den tredje december var för dag och vet inte alls vad jag har gjort dagarna efter det men i alla fall. Har varit i stallet igår [säkert nån dag innan jag tappade bort tiden/datumen/livet] men kan väl säga att det inte har hänt så mycket nytt. Soppan har varit snäll, skött sig bra för det mesta. Igår blåste det otroligt när jag red så hon hoppade lite hej vilt men annars gick hon jättefint. 
 
Idag hade vi praktik som vanligt. Tog ut hästar, mockade och sopade. Sedan tog vi lite paus för vår sida blev klar fortare än den andra och eftersom jag och Gabbi höll på att höa stalelt då så körde vi runt varandra på hövagnen. Kom upp i 2.3km/h faktiskt.
 
Jag har ritat jättemycket i photoshop på senaste tiden. Vet inte men jag känner mig jätte artsy och tumblr inspirerad på senaste tiden. Har nog med det uppkommande lovet att göra. 1D tar också upp mycket av min tid och det är nog dem som är problemet till att jag inte vet vilken dag det är. 
 
Mycket diskussioner om julklappar har det också varit. Vet vad jag ska köpa och till vem [för det mesta, har som sagt ingen koll alls på något längre] har bara inte orkat ta mig till stan och handla. Får göra det i helgen eller efter skolan någon gång i veckan. 
 
Läser om After gör jag också. Måste sluta med det dock för jag blir galen. Har bestämmt mig för att jag ska reda ut mitt liv under lovet. Låter som en bra plan.
 

vinter outfit

¦ Gaby , Shopping , Vardag
 
jacka///long-sleeve///jeans///hoodie///strumpor///skor///vantar

summer vid

¦ Andra Hästar , Gaby , Movie Studio Platinum , Surprise , Videor

Årets önskelista

¦ Sharon , Shopping
Önskelista 2015
- Intuos Art ritplatta
- Nikkor AF S 50mm f/1.8G objektiv
- Fujii Instax Mini 8
- iPhone skal
- Moxi Lolly Floss skates
- Levi's Boyfriend Sherpa Trucker Jacket
 

before/after L.T 02 edit

¦ Cute boys , Photoshop , Redigering , Sharon
 
 

hon har ju en del åsneblod i sig

¦ Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Sista dagen på torsdagspraktiken yey! Eller ja, har varit sjukt kul där eller nä men djuren är ju så söta. Idag typ, en brunmelerad lite fjuttig dvärjvädurs kanin med vit bläs.
 
Asså jag va 99% från att sno med den hem för har aldrig sett något så bedårande. Och de bästa var att den var så tam och gosig den typ skuttade efter dig och hoppade upp i knät och jag typ smälte till en pöl av söthet. Döpte den till Vanten bara för det är så gulligt. Annars hjälpte jag lite kunder med bland annat akvaristik och typ lyckades haha asså jag hatar fiskar och akvarier men asså till och med jag kunde besvara kundens frågor. 
 
Vid fyra var det dax för stallet. Fixade till Soppan och Izac och när A kom så fixade vi hästarna och åkte till ridhuset. Började rida där själva men ganska snart så ploppade första hästen in. Sen efter ytterligare 10 min så ploppade en av gårdens stora hästar in och en 3:åring som boxvilat i 3 månader så den hade ju lagrat månaders energi i kroppen och det blev lite cirkus. Aja värmde upp lite till men började inte hoppa förrens alla lämnat igen (tog dock inte så värst lång tid). 
 
A fick agera lite tränare och så körde vi. Hindrena låg på 80cm och det klarade hon galant. Hon var otroligt på och framåt hela tiden och när jag typ vände upp på en linje så tyo gasade hon på?? Asså hon brukar inte vara såååå pigg men jag blev ju glad haha. Aja var lite med avstånde och eftersom hon hoppade så stort över vattenmattan så blev det lite konstigt till oxern men fick trycka på lite så det blev på 6 språng istället för 7 och det gick bättre! Fick även lite kommentarer om att hon var fin och det blir man ju alltid glad av!
 
Lastningen hem gick dåligt dock. A och A (gårdsägaren) och Soppan skulle typ visa hur envis hon kunde vara. Det var ju bara dumheter eftersom hon inte alls visade räddsla utan typ ville jävlas med oss. Hon bara stod eller så typ la hon sig på A och A och gårdsägar;A tyckte minsann Soppan hade en del åsneblod i sig och det kunde vi allt hålla med om!
 
Kom iaf hem tillslut och fixade dom, natta alla hästar och sen hem till stan!

gay update: getting gayer

¦ Cute boys , Gif's , Sharon , Vardag
Jag har inte skrattat som jag gjort idag på länge känns det som. Jag grät så tårarna sved i ögonen och jag fick så ont i bröstet att jag inte kunde andas. Då har man fan kul. 
 
Började med att jag och C satt på lektionen och kollade på när folk red på får. Inget jag stödjer på något sätt, men tbh det ser roligt ut. På lunchen åt jag, F och C på Thai och vi snackade mest om alla lärare och skolan i allmänhet. Hur bårta vissa lärare är och uppgfter och annat kaos. Snackade om resan till Irland och om hur vi kommer svara på svenska och börja snacka svengelska och shit hahah. Det kommer fan inte sluta bra. 
 
Efter det så observerade vi lite hundar som lärarna släppte i klassrummet, intressant faktiskt. Efter det så jobbade vi i djurrummen och jag var med C & F på 3:e våningen idag. Sist men inte minst skulle vi observera ett djurslag som vi själva valt och sedan fick vi gå hem!
 
Kom hem vid tre ungefär och har ritat i photoshop och skrivit lite, kollat tumblr och youtube! Nu tror jag jag ska kolla The Great Gatsby och sedan harvi sovmorgon imorgon som vanligt!
 

before/after L.T 01 edit

¦ Cute boys , Photoshop , Redigering , Sharon
 
 

to avoid being robbed, own nothing at all

¦ Andra Hästar , Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 Idag hade vi fokusdag i skolan så blev en kort skoldag. Var först på fysiken, trodde vi skulle ha prov, hade inte prov, så gjorde annat. Åkte tillbaka till skolan, gjorde ett prov, gick och åt, åkte hem. 
 
Vid tolv ungefär var jag hemma igen så satt vid datorn hela tiden och fixade lite allt möjligt. Kollade AOOD3 och annars var det bara photoshop. Vid fyra åkte jag till stallet och väl där så fixade jag kraften till alla hästar och såklart så fiade jag till Soppan. 
 
Orkade inte riktigt göra något seriöst med henne idag, så blev typ 30 min ridning på banan i halsring! Gick bra och så, hon var pigg men annars inget speciellt. 
 
Kom typ precis hem och har ätit så ska plugga lite till ett test imorgon annars är jag jäääättteeetrött så går nog och lägger mig tidigt hahah
 
 

december

¦ Gaby , Vardag

before/after H.S 01 edit

¦ Cute boys , Photoshop , Redigering , Sharon , Tumblr
 

crystal clear

¦ Andra Hästar , Djur , Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
Igår kom jag hem sent bc va med A på hoppträning!
 
Iaf kom till stallet och blev hämtade typ halvägs så de va najs. Fixade boxen och sen plockade jag in loppan. Testade hennes nya Amigo Hero 6 Pony Plus Medium Turnout 200g (haha så roligt att säga så långt namn på ett täcke) och det satt superfint! Sen red jag i paddocken då.
 
Hon var pigg och väldigt okoncentrerad i början men sen började hon släppa. Jobbade lite med öppna/sluta och skänkelvikningar i skritt och sen körde jag övergångar. Fokuset låg mest på galoppen eftersom hon bara sprang i den och jag fick typ dra för hela slanten för att vi inte skulle välta i kurvorna. Så blev mycket galopp på volt och tempoväxlingar och galopp från skritt och sätta fina fattningar. Men i helhet gick det endå bra men betydligt bättre i ena varvet än andra (kan ju inte varven haha) för tog en paus och efter den pausen var det bara att börja om igen typ åhh. Aja körde på lite i det varvet och sen blev det endå ok så slutade där.
 
Sen skulle A till hoppträning med Izac och har snackat om att följa med innan så följde med idag för har ju ingen skola idag! Var roligt och spännande att se på träningen och vill ssåååå osså träna med Soppan... Satt med Balder (hennes hund) i en varm del av läktaren och kollade. Var hemma runt halv tio hehe men de va det värt!

silly stuff. it matters.

¦ Gif's , Sharon , Vardag
Jag var så otroligt trött i morse alltså! Vet ine vad det är med mig men det börjar nog kännad i kroppen att det behövs lov. Vad är det, tåv veckor kvar innan jul? Äsch något sånt förhoppningsvis.
 
Annars hade vi sovmorgon som jag hade glömt bort så eftersom larmet gått och jag var vaken bestämmde jag mig för att kolla på min favorit Disney film. Beaty and the Beast såklart! Världens finaste film, och en klassiker såklart. 
 
I alla fall. Första lektionen blev BIO och vi gick igenom till provet näst-nästa vecka. Känns okej, men ändå komplicerat.. Sedan hade vi lunch lektion eftersom vi ska till Irland i April och d behövs det ju förberedas en hel del. Så tog take-away med oss till skolan och åt där. 
 
Sedan var det engelska där det blev lite fritt arbete typ och då hann jag läsa ut min bok, passade bra då vi har prov på den på fredag. Sist var det samhälle där vi jobbade i grupper med något tråkigt som har med arbetslivet att göra. 
 
Kom hem strax innan halw fyra och förbättrade två samhälls-uppgifter, pluggade till två prov och sedan skrev jag över mina anteckningar som jag hade på lösblad till ett sammlat häfte där jag har allt och sedan så kollde jag Beauty adn the Beast: The Enchanted Christmas. 
 
Har läst lite FF och ska kolla YT och tumblr nu!