mayhem 23-09-25

¦ Mayhem , Sharon
 
 

Säg hej till Mayhem!

¦ Mayhem , Sharon
 
Hiya huns!
 
Mycket har hänt sen sist!! Framförallt, jag har skaffat hund! Äntligen, äntligen har jag en alldeles egen liten miniatyrbullterrrier! Som jag har längtat efter att skaffa hund och nu äntligen kändes det som att stunden var inne. 
 
Mad Addiction Dagmar, eller Mayhem som hon kallas är just nu 9 veckor gammal Svartbrindel & vit tik. Mamman är ingen mindre än Anita som vi passat flera gånger tidigare och som också synts här på bloggen. Som ni förstår har jag haft fullt upp med allt kring valpen, har jobbat och försökt hinna med både stallet och annat som jag gärna vill göra, som att spela ;) 
 
Har i alla fall fotat hur mycket som helst känns det som så jag kommer lägga upp ett par tidsinställa inlägg med massa bilder på Mayhem. Allt går just nu som förväntat, tränar på att bli rumsren och övar på kommandot "sitt". Försöker träna lite på uppställnigar och att kolla genom tänerna, tvätta henne och att hon ska lyssna på inkallning. Just nu trotsar hon lite och vill gärna inte gå ått höger sett från ytterdörren så vi övar på detta, kan kännas hur enkelt som helst men Mayhem visar att hon kan vara riktigt envis, som en Bulle är. Hoppas på många många finsa stunder med henne och ska försöka uppdatera er också så att ni kan få hänga med på våra äventyr!
 
 

massor av bilder från star stable

¦ Sharon , Spel
Blue Bird, AQH
 
Lemono, Tennesse Walker
 
Clover, Islandshäst
 
BlocParty, Tennesse Walker
 
Arctic Snow, Islandshäst
 
All In, Belgiskt Varmblod