Time for a new...

¦ Gaby , Kreativt , Vardag
Tattuering!
 
Idag sattes mitt plåster på plats, vänster handled lite snett och under "I DARE YOU" tattoon.Och en tyo OOTD-ish bild kanske?
 

@ mutuals, u look good

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson/Cn.images
 

i cant hang out with the same people too many times. i only have 9 shirts

¦ Sharon , Surprise
Foto:Clara Nilsson/Cn.images
 
 

next time you feel worthless just remember your organs are worth hella lot on the black market

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson/Cn.images

girls don't like boys. girls like celebrities old enough to be their parents

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
Foto: Clara Nilsson

My life be fucked up and lit at the same time.

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson

Kristen Stewart i hästform

¦ Sharon , Stallet , Surprise
Hiya huns!
 
Idag var Clara med mig i stallet och fotade! Jag hoppade lite i paddocken först och det gick helt okej. Fokuserade mycket på galoppen och allmänt på frammåtbjudningen. Clara red lite ochså sen. Efter det gick vi ut på slingan och ner till Jidde för att fota så bjuder på några bilder! Jag är jättenöjd med bilderna som vanligt när Clara varigt med oss! Rubriken , ja den kommer av den anledningen att vi kom fram till att Soppan är helt personlighets-lös. Hon såg helt död ut på 90% av alla bilderna och vi gjorde ALLT vi kunde för att få hennes öron frammåt. Inget fkn fungerade??? Så sen satte vi på lite hästar som gnäggar på YT och då var dom som spikade frammåt, hahhha dummer. 
 
Kommer något inlägg med ett par bilder men jag fortsätter redigera imorgon så ni får vänta lite. Sålänge kan ni följa hennes foto-insta HÄR
 
Foto: Clara Nilsson

Is everything a joke to you? Funny things are

¦ Djur , Kreativt , Sharon , Shopping , Vardag
Hiya huns!
 
Idag har varit en väldigt hormonell-dag för min del. Estrogen nivån var lite väl hög idag och sen ställde en stallkompis till det lite så det kaosade men vi fixa allt och alla är nöjda och glada och på samma team igen, haha. 
 
Jag har mest underhållt mig med Hw samt youtube och alla compliations av Chris Evans Funny Moments samt att Gaby och jag kollade klart Guardians of the Galaxy. Ska kolla Ant-Man nu efter vi käkat tror jag. 
 
Imorgon, om allt går enligt planen så ska Clara med till stallet så hoppas på lite nya bilder. Men vi får se. Annars så har jag köpt mig en ny bok som jag sparar till Maldiverna, den är ett par 100 sidor så det borde räcka hela flygresorna!

Plant trees while you search the web

¦ Natur , Sharon , Vardag , Åsikter
ECOSIA / ECOSIA / ECOSIA / ECOSIA
 
Som en del vet är jag en enormt stor djurvän och naturvän. Dagligen förstör vi människor världen och fler och felr djur- och växtarter utrotas. Det leder såklart bara till negativ verkan på ekosystemet som sedan i slutnädan kommer leda till att välrden inte håller sig hel. 
 
Jag hittade av ren slump denna sidan på facebook och har enbart hunnit använda den ett fåtal gånger, men av vad jag sett hittils har allting fungerat suveränt (och lika bra som på google) så jag ville dela med mig av den här också. Pengarna får de in genom reklamerna som visas, vilket betyder att man gärna får stänga av Ad-block eller anra likande tillägg på deras domän. Men jag har även testat att ha ad-block på som jag söker och de visas fortfarande reklamer (typ resebyråer om man söker på land, butiker om man söker på kläder o.s.v) vilket borde betyda att de får in pengar trotts ad-block.
 
Det är ett tillägg för chrome som gör att sidan blir din standard sökmotor, och varje gång du söker något planteras det ett träd för sökningen. Vad jag själv kan se tycker jag att det verkar trovärdigt. Sidan har blivit omnämnd i bland annat The Guardian, och de redovisar även månadsvis var pengarna de tjänar in går till. 
 
Man använder sidan precis som Google, och man kan söka på både bilder, nyheter, viodeor och liknande - som på google. Man kan välja vilket land man vill söka från, tillexempel USA om man vil ha amerikanska sökresultat, eller Sverige om man vill ha svenska sökresultat. Det skiljer sig på samma vis som om man använder Google.co.uk eller Google.se. Jag är ett fan av engelska sökreslutat då de i min mening ofta är bättre! 
 
Så som sagt tycker jag att det kan vara värt att lägga till i sin Chrome (om man nu använder sig av den webbläsaren). Det är kostnadsfritt och lika bra som Google, så om nu inte planteringen skulle stämma helt förlorar man inget på det. 

Dressyrpass

¦ Cute boys , Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Som rubriken lyder så blev det ett dressyrpass för Soppans del idag. Stack till stallet vid tolv då jag slutar tidigt i skolan och eftersom min förkylning släppt en hel del så känndes det jätteskönt att kunna njuta av vårsolen och vårvärmen. 
 
Soppan skötte sig till störstadelen jättebra. Jag testade att rida med fast martingal och kännde att hon sökte sig sig mycket neråt av sig själv. Maringalen fick även henne att göra finare och lägre, samt mer avslappnade övergångar både från skritt till trav och trav till galopp. Dock var det första gången jag red med fast martingal så hon höjde huvudet till det tog stopp ett par gånger i början tills hon insåg att det var lönlöst. Slutsatsen är då att jag ska rida oftare med det tills hon hittar en stabilare och lägre form! Kännde även själv att jag själv red med stabilare och jämnare händer när hon gick lågt, vilket ledde till att hon tog ett bättre stöd på tygeln. 
 
Nu ska jag värma mat, kolla youtube och sedan kolla Guaridans of the Galaxy! 
(Bilden bc det är jag varje dag till mina fellow klasskompisar)

Harry Potter wishlist 1.0

¦ Gaby , Kreativt , Listor , Vardag
///wand draco///toy///journal///pygmy puff///chocolate frog///t-shirt///
 
 
Några av de många saker jag just nu vill ha från warner bros studio! Tanken på att det finns sååå mycket mer där än deras hemsida gör mig lyrisk.. Måste åka dit illa kvickt innan jag beställer en till omgång därfrån för mycket pengar...

vårväder

¦ Cute boys , Djur , Gif's , Kreativt , Musik , Sharon , Videor
 
Hiya huns!
 
Våren har äntligen hittat till Sverige! Dessvärre har både jag och Gaby blivit sjuka, så för tillfället njuter jag inte av värmen och solen som jag önskat... Det har gått några dagar sedan jag bloggade sist och det är på grund av förkylningen som gör mig så trött.. I fredags var i alla fall Linn, Gaby och jag och såg premiären av Beauty and The Beast. Filmen var magisk och musiken var jättevacker. Dock var det enligt mig för mycket som skiljde sig från klassikern men det är ju svårt att göra allt likadant + att det hade nog inte varit så intressant om hela filmen var en kopia av den andra. Efter bion stack vi ut till en pub vi hittade, och redan då värkte min hals enormt så sen dess har det bara blivit värre..
 
Annars så har jag kollat Marvel filmerna och är mitt uppe i Captain America som jag ska kolla klart ikväll. Har kollat yt-videor med alla skådisar från filmerna (bc det är något jag gör när jag obsessar över snygga män och kvinnor) och därav gif:en i inlägget, som by the way är hur sann som helst. Evans är ett nytt tillskott till "mina babes" för att, well, han är underbar. I klippet nedan förklarar han hela situationen, så söt heheh (jag är sjuk, jag vet).
 
 
Sen har jag även hittat en mysig låt som jag tycker ni kan lyssna på, och så avslutar jag även inlägget! Hoppas på att bli frisk så att jag har större lust att blogga i veckan, det har blivit lite roligare igen av nån anledning, hah.
 
 

I was top girl of the class in my year, Well not really but I was half way there

¦ Outfits , Sharon , Surprise

@2017: not to sound desperate but i’m begging you

¦ Gif's , Sharon , Surprise
 

Video

¦ Gaby , Surprise , Videor

I want something just like this

¦ Sharon , Surprise

good morning but at what cost

¦ Sharon , Surprise

I'm Gold

¦ Sharon , Stallet , Surprise
 
Hiya huns!
 
Gaby och jag bestämmde oss för att åka till stallet båda idag då vi har pluggledigt. Kännde att det har varit fint väder ett par dagar nu så ville fota lite också. Såklart skulle solen gå i moln men det regnade i alla fall inte + att det var någorlunda varmt (ingen vind, tacka Gud) så det var tur ändå. 
 
Vi bestämmde oss för att rida i halsring så det gjorde vi. Jag ville ha sadel på för att jag tycker det är rolige (?) medan Gaby ville rida barbacka. Tog några skutt på lite små hinder sedan var vi rätt så nöjda. Soppan skötte sig bra. Dock var hon lite distraherad av den som fotade men annars så lyssnade hon relativt bra. 
 
Nu ska jag kolla Avengers! Har gjort lite tidsinställda inlägg med bilder.

Halsring och sådant

¦ Gaby , Surprise , Vardag
Lilla älgis hihih

life, but everytime you cry it gets faster

¦ Cute boys , Gif's , Sharon
 

livet kom emellan

¦ Andra Hästar , Cute boys , Gif's , Photoshop , Pretty girls , Redigering , Sharon , Vardag
Hiya huns!
 
Har inte bloggat på några dagar... har velat men jag har liksom inte orkat göra ett snyggt inlägg... Vid min stationära spelar jag mest HW eller sitter vid Ps och sedan när jag inte orkar göra det mer går jag automatiskt över till macen och då lägger jag mig i sängen - sen får jag blogglust men orkar inte ta mig upp igen heehh.
 
Iaf så har har både måndagen och idag varit rätt så underhållande i skolan. Första lektionen på veckan hade jag plus Gaby och två andra tjejer samt två killar en diskussion om jämnställdhet och det hela eskalerade och två lärare fick blandas in för vi stod typ och skrek på varandra, men sedan var det inte så seriöst som lärarna trodde det var utan vi skrattade bara åt det efteråt så det var ju bra. Planerade dock på att välta bord och kasta stolar på varandra för att slippa ha lektion, meeeen vi orkade inte med massa möten med rektorer och skit så hoppade den idén hahaha.
 
Idag var det en fett chill dag för det känndes som alla lektioner var lärarlösa vilket resulterade i att vi hade mer "rast" än vad vi jobbade. Jag och Gaby, J samt C berättade skitroliga historer för varandra så vi satt och grät av skratt och fick andnöd för våra bröstkorgar typ krampade - så det var ju osså skojj. 
 
Annars så har jag, som btw, alltid har avskytt superhjältefilmer och allt som hör det ämnet till, faktiskt kollat Avengers: Age of Ultron samt börjat kolla på Thor och vet ni vad?? Dem är ju förvånasvärt bra?!!? Har kollat Capten America och Iron Man sedan tidigare men har liksom inte gillat dem (särskilt alla scener där dem fightas eller liknande) men så gav jag dem en chans och humorn i dem väger väl upp.. så nu kommer mina vänner älska mig ännu mer än vad de gjort tidigare. Hoppas jag.
 
Har även haft lite sällskap i stallet och ridit ut och haft mysigt med hästarna. Har otroligt nog varit vårväder i skåne så det var ju skönt. 
 
Och sist men inte minst så har jag haft photoshop lust så redigerade ihop en bild på Taylor-Marie Hill (eller hennes ögon iaf) och Barbara Palvin, så det blev lite mer jag. Eller nåt. En flower crown var ju ett måste iaf. Blev nöjd och det underhöll mig några timmar om inget annat!
 

Hero

¦ Gaby , Vardag
Igår fixade Clara PS och Lightroom till min usla datar då mitt hade slutat funka så kan lika bra slänga upp två bilder här haha.

International Women's day 2017

¦ Gaby , Kreativt , Vardag
SHE BELIEVED SHE COULD SO SHE DID // 8 MARCH 2017

long time ago

¦ Vardag
Okej så efter mer än en månad dyker jag (Gaby) upp på bloggen igen.
 
Råkar vara så att livet kom emellan, eller egentligen inte alls för absolut inget händer i mitt liv. Livet går som på en räls mer eller mindre... Skolan är som vanligt mer än att någon alltid ska ropa ut om hur många dagar vi tar studenten och ännu en gång blir jag påmind om att man inte går i skolan hela livet och att man faktiskt måste planera sin framtid. Planera är lixom inte min grej så när alla frågar vad jag ska göra efter studenten har jag inget bra svar och det ger mig ännu mer panik. Lite om framtidsångest där.
 
Med Soppan går det exemplariskt. Häromdagen bjöd hon på en otroligt känsla i dressyren och visade verkligen vad hon går för. Snart haft henne i 4 år dessutom. Sen loggar man in på bloggen och möts av att lilla Clara snokat runt i arkivet och lämnat en kommentar på ett blogginlägg när vi fick Soppan på foder. 
 
Såhär stod det i inlägget publicerat 30 Maj 2013:
"Här står vi som fodervärd på Soppan och kontraktet går på obestämd tid. Dock kommer vi nog bara ha henne över sommaren då vi kommer bli för långa på henne."
 
Ja, och en sommar blev till tre sommrar till och några vintrar, vårar och höstar med. Roligt vad saker och ting kan leda till. 
 
Nej nu ska vi inte gräva ner oss i sanden! Med Soppan ska det blir många, många fler år och det lär väll bli något vettigt av mig med får vi hoppas. 

does he take care of you, or could I easily fill his shoes?

¦ Natur , Sharon , Surprise
 

Winter wardrobe: the same black pair of jeans with a different sweater each day

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 
 
Hiya huns!
 
Kom hem sent efter stallet igår så orkade inte blogga då jag ville kolla film så jag gör det nu istället. 
 
Slutade typ en timme tidigare i skolan så stack lite tidigare till stallet. Hade redan bestämmt mig för att rida i halsring igen men valde att ha sadel på bara för att se om det var någon skillnad på henne. Red med repgrimman på i några minuter sen känndes det tryggt nog att rida i enbart halsring, och hon lyssnade super! Är jätteglad över att det fungerar så bra och att hon verkar förstå så lätt! Nästa steg blir att rida ut i enbart halsring, men det tar nog några gånger tills vi är där! 
 
Idag har jag varit på stan med mamma. Jag har hittat tre potentiella böcker på SciFi bokhandeln som jag ska kolla in lite mer nogrant annars inget annat som var av intresse. Ska fortsätta kolla Hunger games som jag påbörjat och sedan ska jag kolla TVD, efter det får vi se vad jag hittar på!
 
 

you are my fairytale

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
 

when you purposefully start drama and then take a step back and admire the hell you created

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Hiya huns!
 
Idag var det som sagt kort skoldag. Först jobbade vi lite i klassrummet, sen jobbade vi i djurrummen fram tills vi redovisade lite biotoper. Efter det slutar jag så jag köpte med mig mat och tog tåget till stallet strax efter 12. Det har varit pissväder hela dagen men tack och lov så regnade det inte när jag red. Red inte så länge men ville avsluta passet när det gick bra. Red i enbart halsring och hon lyssnade fantastiskt med tanke på att det var evigheter sen! 
 
Kom hem vid halv 4 typ och spelade lite HW, samt städade runt lite. Nu ska jag äta och kolla youtube! Sen får jag se vad jag hittar på resten av kvällen!
 

Update på livet

¦ Photoshop , Pretty girls , Redigering , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!

Skolan började ju i måndags... jobbigt men samtidigt väldigt skönt att komma tillbaka till alla rutiner. Veckan har sålänge enbart bestått av skola, samt att jag har varit på gymmet både i måndags och hela 1,5h (?!) timmar idag. Var på stan i måndags med Erika och kollade klänningar till Maldiverna men då säsongen inte har börjat riktigt ännu så är det väldigt svårt att hitta sommriga plagg jag gillar... 
 
Imorgon är det kort dag i skolan så ska till stallet tidigt. Tror att jag antingen jobbar löst eller rider barbacka, för det var längesen hihih. Vi får se! Ska försöka blogga bättre om allt möjligt för jag tycker det har blivit kul igen, trotts att ingen läser hahah. Roligt att ha något att gå tillbaka till när man är äldre eller bara när man har tråkigt och brist på annat!