Två glass-stop

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Idag vaknade jag av doften av nybakade kanelbullar! Trevligt och hade gärna gjort det varje dag. Gick upp och spelade SSO samt loggade in lite snabbt på HW. Stack sedan till stallet. Longerade Soppan och det gick jättebra. Inga konstigheter alls faktsikt. Hon tyckte det var lite jobbigt i galoppen men jag fick bara driva på lite extra annars var det inget större problem. 
 
Hemma så kollade jag lite episoder av TW och sen blev det lite av en spontan rund ut med Clara och Loke, en hund hon passar åt sin bror. Vi gick först genom parken sen så skulle vi möte upp Ester som bor genom halva Malmö. Gick förbi ett antal livs på vägen dit och jämrade oss över att ingen hade sitt bankkort med sig så vi kunde stannat och köpt den underskattade Pigelin glassarna. Mötte upp Ester som tur nog hade sitt kort i bakfickan, köpte Pigelin och Twister på första bästa ställe, och sen tog vi dessutom en de-tour till Lilla Glassfabriken där vi krängde i oss ännu mer glass. Man får ju passa på när det är glassväder!
 
Bilden på Liam tho! Skrattade ihjäl mig för jag trodde exakt samma sak haha!
 

Puppy love

¦ Cute boys , Gif's , Natur , Sharon , Youtubers
      
 
      
 
      
 
      

Veckan som gått

¦ Djur , Sharon , Stallet , Vardag
Sista bilden har Clara tagit! Såhär ser det ofta ut på våra promenader, mysigt!
 
Hiya huns!
 
Jag som tyckte jag hade någon typ av ett blogg-flow... På något sätt så tycker jag att tiden inte räcker till att lägga upp ett inlägg. Mest för att jag måste ha alla inlägg "snygga" och bilder i varje inlägg, eller gifs eller något, och jag hatar att lägga upp arkivbilder för det är så tråkigt och känns så oproffesionellt på något sätt, och det gör inte saken bättre att jag måste överföra/sckiak bilder från min mobil till datorn, starta ps och massa annat för att fixa skiten och sen lägga upp allt... Men jag vill bli bättre. Hoppas det blir bättre när jag är inne i vardagliga rutiner igen.
 
Hur som helst. Jag har ridit dressyr på Soppan några dagar och det har gått bra. Sen har jag hoppat en dag, men höll mig på lägre höjder, typ 60cm för jag ville träna på min sits mer än att hoppa högt. Hon var rätt så loj när jag hoppade men det var väldigt varmt och kvavt den dagen men hon hoppade ändå allt och det gick bra.
 
Har även besökt Erika på jobb och smakat god choklad, och så har jag spelat SSO som vanligt. Igår var jag och Gaby och Clara ute på en promenad med Penny där jag blev utvald till att doppa mina ben för att tillfredsställa hunden och dess bad-bahov!
 
Idag börjar sista säsongen av Teen Wolf men eftersom jag bestämmde mig för att kolla om hela serien från början så är jag bara på säsong 5 än så länge. Fick lite panik när jag insåg att jag inte skulle hinna kolla klart tills det började igen, men har kommit fram till att jag sparar den nya episoden till nästa helg för då hinner jag inte hamna efter + att jag hinner kolla klart om jag får en vecka till på mig. I-landsproblem delux.
 

HUF

¦ Outfits , Sharon , Shopping , Vardag
1/2/3/4/5
 

thank god for photoshop

¦ Photoshop , Redigering , Sharon , Surprise
Before/After på bilder från sommaren -16
 

I just keep on coming back to you

¦ Natur , Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Vaknade klockan sex i morse men jag lyckades somna om igen, som tur. Gick upp vid åtta och spelade SSO sen när jag var klar med det spelade jag lite HW. Redigerade en bild i PS (inlägget nedanför) och sedan bar det av till stallet. 
 
Det var väldigt fint väder ute idag så hade tänkt rida på gräset och bara chilla lite, men då Gaby red ut igår så bestämmde jag mig för att trimma lite dressyr på banan. Jag ångrar mig INTE. Soppan var så jäkla fin! Hon böjde och ställde sig jättefint och jobbade så snyggt i form i alla gångarter och ökade även jättefint på diagonalen! Ville knappt sluta rida, hahah. Dock var hon otroligt stark i högervarvet och smarta jag hade såklart glömt ridhandskarna uppe i stallet så min högerhand var typ helt röd och skakade när jag släppte tygeln.. ooopps.
 
Nu ska jag fixa något till inlägg hade jag tänkt. Motivationen är inte lika frånvarande som tidigare så ska försöka fixa ihop lite nu och göra tidsinställda! Och ordna en gilla-knapp. Den lyckas aldrig komma med när jag gör nya koder för nya designer, och jag glömmer såklart lägga till den direkt efteråt.
 
Btw: Clara, Ester, Gaby och jag var och såg Dunkirk i onsdags! Den var superbra. Vi såg den i 70mm (fast vi inte viste om det så vi fattade först inte varför biljetterna var dyrare) men det var en underbar känsla tycker jag! Sån retro känsla över det hela. Nu vill jag nästan se alla filmer i 70mm i framtiden, haha, kräset.

Höstväder = höstkläder

¦ Outfits , Sharon , Shopping , Vardag
1/2/3/4/5

Puppy-sitting

¦ Djur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag har blggat dåligt de senaste dagarna men lusten har inte funnits där helt enkelt. Vädret är trist och det händer inget nytt med Soppan och jag spelar mest nu för tiden så ja... 
 
Men hur som helst. Igår passade jag och Gaby Cody och Mozart. Cody känne ni säkert igen sen tidigare men då var hans kompis Simba som tyvärr fått somna in. Mozart är deras nya hund, han är 20 veckor gamal så han var en riktig hit när vi var ute på promenader. Man smälter ju så söt han är. 
 
Imorgon kommer vår kusing hit och stannar till på fredag så kommer nog inte blogga så mycket då heller. 
 
Och juste! Jag kom in på Sjuksköterska linjen så där börjar jag till höst! Jag är lite nervös men jag tror det blir jättebra. Har planer på att specialicera mig sedan, och även söka läkarlinjen till nästa vår. Men men vi får se. Tyvärr har jag aningen för låga betyg och högskleprovet är inte min grej. 
 

♥♥♥

¦ Sharon , Surprise
 

Dagen efter kalabalik-hoppningen

¦ Sharon , Stallet , Surprise
En print från film! Hindret ligger på 80cm och hoppar med god marginal i alla fall, hah.
Hiya huns!
 
Jahap. Igår var vi som sagt i ridhuset för att hoppa. gaby hade Zeta och jag red Soppan. M & D var där för att "höja och sänka, plocka upp och filma" så det var bra med lite hjälp. 
 
Soppan var jättetramsig och det började inte så bra om ärligheten ska fram. Vi skulle över en bred vattenmatte som hade riktigt vatten i, vilket såklart kom som en stor fet SHOCK för tönt-Soppan. Bestämde mig för att hoppa av och leda henne över den efter mycket velande från ryggen, men det gick inte mycket bättre. Aset hoppade in i mig med full kraft, sköt bogen och framknäna rätt in i mitt lår och jag flög såklart ner i ridhusgolvet. Kul. Skrapade upp höften och har ont i låret, och övre revbenen men annars så lever jag. 
 
Till hoppningen... Soppan har en tendens (som vi inte vill bli av med) att hoppa väldigt fint när vi är på bortaplan. Hoppar upp sig jättefint, lyfter på benen, sänker halsen - you name it. Hon var väldigt energisk inne och jag fick hålla in väldigt mycket, la in extra galoppsprång för att ha kontroll över henne vilket är väldigt ovanligt men för vår del positivt. På utebanan var hon aningen lugnare men hoppade fortfarnde det vi styrde på! Kom nog över 80cm då vi inte ville pressa och folket vi hade med oss är inte så glada för höjder + att jag blev lite osäker efter att hela kaoset i början. Men höjden är trots allt inte det viktigaste. Hon la avstånden fint och lyssnade på både på skänkel och hand så jag var jättenöjd. 
 
Tyvärr blev det inte någon film eller bilder från kameran men ska troligtvis upp dit igen nom snar framtid och ska då försöka ha med någon som är där främst för att fånga allt på bild.
 
Bilder på Soppan i sitt nya trnäs från PS kommer i ett annat inlägg!
 

Så länge höll det löftet

¦ Sharon , Shopping , Vardag
 
Hiya huns!
 
Nämnde i ett tidigare inlägg att jag tänkt börja rida western och jag kan inte bestämma mig om jag tycker det är bra att jag ändrat mig igen, eller om det är pinsamt hur snabbt jag ger upp på saker. Det positiva är väl att jag har lust att rida engelskt med Soppan igen och det är ju bra - att lusten är där igen menar jag. Det tog bara en dag på Falsterbo Horse Show sen hittade man motivationen någonstans där nere. 
 
På tal om FHS, Soppan fick ju såklart lite nytt. Mestadels köpte vi (otroligt nog) saker vi/ Soppan behöver. Nya Roeckl ridhandskar, pälsglans, flugkräm och flugtäcke liksom, men sen fick hon ju också ett nytt träns och ett nytt pannband från PS. Och det var väl inte lika behövligt, även om vi resonerade så när vi stod i montern. 
 
Ska eventuellt till FHS någon mer gång i veckan men vi får se. Annars händer inte så mycket nytt. Spelar lite HW och en del SSO. Var på en promenad med Clara och Penny också idag. Och igår flippade jag och sprang 6,5km bara sådär från ingenstans. Det var skönt, ända tills jag saktade ner tempot för då var jag helt skakis och trodde att jag skulle trilla hiop samtidigt som jag svimmade! Men jag kom hem och var helnöjd med mig själv!
 
Hur som helst,så ska ju såklart tränset testas imorgon. Vi ska passa på att rida i ridhuet och hoppa. Både Soppan och Zeta ska med så ska bli spännande och roligt! Ska filma och såklart ta bilder på Soppan i nya tränset!

you make me complete

¦ Sharon , Surprise
 

Sadlar om till Western

¦ Sharon , Stallet , Surprise
 
Hiya huns!
 
Jag har ända sedan vi kom hem från Sydafrika varit lite lutad åt att rida western, men sen har det gått över och jag red engelsk igen. Nu för några veckor sedan tappade jag jättemycket lust för allt som har med hästar att göra, men så blev jag av någon anledning peppad på att rida western och jag har nu bestämmt mig för att verkligen försöka, i alla fall tills jag får lust att rida engelsk, om jag nu skulle vilja gå till baka igen. 
 
Jag har ju i alla fall motivation till att ta mig till stallet och lägga på hästen en sadel och motionera henne och det är ju trotts allt det viktigaste - att sätta hästens välmående i första hand. Så om det nu är så att Western är vår grej och det som gör mig motiverad till ridningen så får det väl vara så. Något var ju menat för mig. 
 
Jag jobbar just nu på grunderna, att styra med yttertygel för att eventuellt kunna rida med en handsföring och så jobbar vi på att rygga och den lite lägre formen. Så än så är det inget avancerat, men det skulle ju vara kul om vi kunde göra lite svängar runt tunnor eller någon spin hit och dit.